Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

21 hours ago, xavier said:

το pssr απαιτει συγκεκριμενο hardware οπως το dlss, ετσι δεν ειναι? πως γινεται να συγκρινεται με το fsr που τρεχει οπουδηποτε?

Αν υπάρχει ειδικό μπλοκ στο τσιπ για αυτή τη δουλειά σημαίνει ότι οι επερχόμενες κάρτες της AMD μπορεί να προφέρουν κάτι αντίστοιχο, Ίσως ο αντικαταστάτης του FSR,. Εκτός αν μιλάμε για τελείως custom υλοποίηση!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 λεπτό πριν, VaggD είπε

Αν υπάρχει ειδικό μπλοκ στο τσιπ για αυτή τη δουλειά σημαίνει ότι οι επερχόμενες κάρτες της AMD μπορεί να προφέρουν κάτι αντίστοιχο, Ίσως ο αντικαταστάτης του FSR,. Εκτός αν μιλάμε για τελείως custom υλοποίηση!

Είναι custom υλοποίηση του PlayStation. Οι νέες AMD θα υποστηρίξουν FSR 4 που θα είναι με ΑΙ αυτή τη φορά όπως τα DLSS και PSSR.

• Like 2

1 minute ago, Psycho_Warhead said:

Είναι custom υλοποίηση του PlayStation. Οι νέες AMD θα υποστηρίξουν FSR 4 που θα είναι με ΑΙ αυτή τη φορά όπως τα DLSS και PSSR.

Πραγματικά αξιέπαινο αν κατάφεραν τέτοιο αποτέλεσμα Χωρίς βοήθεια από AMD. 

Η ουσία για μένα κρύβεται στο ότι η όποια υλοποίηση και ανάπτυξη του στο PS5 Pro θα γίνει μια στέρεα βάση για το PS6. Και εκεί ίσως να στοχεύει η Sony κοιτώντας στο μέλλον.

• Like 1
  • Thanks 1

Eρωτηση εχει κανεις παρει το silent hill 2 retail?

Μπηκα σε αρκετα μαγαζια και δεν το βλεπω πουθενα διαθεσιμο.Τι φαση ;

Παντως το αρχικο το ειχα παιξει λιγο  με εναν φιλο στο ps2 του.Πολυ ατμοσφαιρικο παιχνιδι για την εποχη θυμαμαι.Δεν το εχω τερματισει και δεν εχω ιδεα για την ιστορια του οποτε ψηνομαι να παρω τωρα το remake.

1 minute ago, dekulinkgr said:

Παντως το αρχικο το ειχα παιξει λιγο  με εναν φιλο στο ps2 του.Πολυ ατμοσφαιρικο παιχνιδι για την εποχη θυμαμαι.Δεν το εχω τερματισει και δεν εχω ιδεα για την ιστορια του οποτε ψηνομαι να παρω τωρα το remake.

Στο Ozon υπάρχει.

https://www.ozon.gr/product/silent-hill-2-remake-ps5/

Έχω αγοράσει αρκετές φορές από εκεί. Η τιμή δεν ξέρω αν είναι τσιμπημένη, δεν έχω ιδέα πόσο πάει retail.

• Like 2

41 λεπτά πριν, dekulinkgr είπε

Το είχα κάνει preorder απο  το amazon.fr (εβγαινε στα 48ευρώ), αλλά ακόμα δεν έχουν κάνει αποστολή.

• Sad 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Charismo είπε

Στο Ozon υπάρχει.

https://www.ozon.gr/product/silent-hill-2-remake-ps5/

Έχω αγοράσει αρκετές φορές από εκεί. Η τιμή δεν ξέρω αν είναι τσιμπημένη, δεν έχω ιδέα πόσο πάει retail.

69.99 ειναι η επίσημη αρχική τιμή, άρα πουλάνε με καπέλο...

Επεξ/σία από Fulgore

2 ώρες πριν, dekulinkgr είπε

Sold out

https://www.enternity.gr/Article/Games/News/sold-out-stin-ellada-to-silent-hill-2-remake/91000.html

• Like 2

4 ώρες πριν, firepc είπε

Στο amazon που κοιταξα τωρα ουτε εκει εχει.

Χωρις να θελω να μειωσω την επιτυχια του παιχνιδιου λογικα η konami πρεπει να εδωσε στην αγορα πολυ ελαχιστο stock του παιχνιδιου.

• Like 1

6 λεπτά πριν, dekulinkgr είπε

η konami πρεπει να εδωσε στην αγορα πολυ ελαχιστο stock του παιχνιδιου.

Αυτό νομίζω και εγώ

Και βασικά όλα καταλήγουν στο ίδιο συμπέρασμα, θέλουν να τελειώνουν με το physical

Να δεις που θα έχουμε σε λίγο φαινόμενα μαυραγοριτων, που θα μεταπουλάνε σε τρελές τιμές, τα άδεια πλαστικά κουτάκια Silent Hill, χωρίς να έχουν μέσα τίποτα παρά ένα δίσκο... 

Αυτή η φρενίτιδα που έχει μετατρέψει την αγοραπωλησία videogames αλλά και hardware σε χρηματιστήριο,με απογοητεύει καθημερινά, όλο και περισσότερο! 

5 minutes ago, Tifa_LockHeart said:

Να δεις που θα έχουμε σε λίγο φαινόμενα μαυραγοριτων, που θα μεταπουλάνε σε τρελές τιμές, τα άδεια πλαστικά κουτάκια Silent Hill, χωρίς να έχουν μέσα τίποτα παρά ένα δίσκο... 

Αυτή η φρενίτιδα που έχει μετατρέψει την αγοραπωλησία videogames αλλά και hardware σε χρηματιστήριο,με απογοητεύει καθημερινά, όλο και περισσότερο! 

Ήδη έχουν ανέβει αγγελίες με καπέλα ακόμα και εδώ.

• Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...