Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

12 λεπτά πριν, metallica 13 είπε

Έχεις δίκιο και εγώ συμφώνω μαζί σου για το θέμα τις τιμολόγησης των remake! Αν και ένα remake είναι στην ουσία παιχνίδι από την αρχή δεν εχει σχέση με remaster! Από εκεί και πέρα προσωπικά επειδή το silent hill 2 το θεωρώ το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών αλλά και επειδή θέλω η σειρά Silent hill να επιστρέψει δυνατά στην βιομηχανία θα αγοράσω day one full price! 

Και αυτό φαίνεται και από τις συνολικές ώρες παιχνιδιού.

Το original SH2 είναι περίπου 8-10 σε διάρκεια ενώ το remake αγγίζει τις 20 ώρες.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 ώρες πριν, Gr340345 είπε

Εγω προσωπικα και 100/10 να ειχε δεν θα δινα 70 ευρω για παιχνιδι ριμεικ, αντε να δεχτω αυτες τις ακραιες τιμες για ενα καινουριο 3a παιχνιδι γιατι ακραιες ειναι αλλα οχι και σε παιχνιδια 20ετιας με αναβαθμισμενα μεν γραφικα αλλα σιγουρα οχι σε ποιοτητα παραγωγης π.χ ενος spiderman 2

45€ από Ινδία πιστεύω είναι μια χαρά 

• Moderators
3 hours ago, metallica 13 said:

Έχεις δίκιο και εγώ συμφώνω μαζί σου για το θέμα τις τιμολόγησης των remake! Αν και ένα remake είναι στην ουσία παιχνίδι από την αρχή δεν εχει σχέση με remaster! Από εκεί και πέρα προσωπικά επειδή το silent hill 2 το θεωρώ το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών αλλά και επειδή θέλω η σειρά Silent hill να επιστρέψει δυνατά στην βιομηχανία θα αγοράσω day one full price! 

Αν δεν παίξω το γκέιμ και δεν δω μόνος μου ότι έχουν κρατήσει ατόφιο το στόρι του James και της Angela με όλα όσα υπονοούσε το σενάριο του OG τίτλου, εγώ προσωπικά δεν πιστεύω review δυτικού μέσου. 

• Like 4
  • Thanks 1

6 ώρες πριν, Daredevil είπε

Στην ουσία είναι αυτό που περιμένουμε. Δλδ Fidelity Mode στα 60fps αντί για 30. Παρατηρήστε πόσο σπαστή φαίνεται η κίνηση στα 30 όταν κάνει slow motion το βίντεο. Είναι για να σε πιάνει ίλιγγος. Και πόσο σοκαριστικά χαμηλή είναι η ανάλυση στο performance mode. Και κάτι που πρέπει να προβληματίσει έντονα την AMD, το ότι η Sony κατάφερε από την πρώτη κιόλας έκδοση του PSSR να ξεπεράσει το FSR σε απόδοση, είναι πραγματικά να απορείς τι ακριβώς κάνουν εκεί στην AMD.

• Like 1

41 λεπτά πριν, music_lover είπε

είναι πραγματικά να απορείς τι ακριβώς κάνουν εκεί στην AMD.

Κάπως έτσι τους βλέπω....να πετάνε φελλούς και να περιμένουν να ωριμάσει...

• Like 1

11 hours ago, music_lover said:

Στην ουσία είναι αυτό που περιμένουμε. Δλδ Fidelity Mode στα 60fps αντί για 30. Παρατηρήστε πόσο σπαστή φαίνεται η κίνηση στα 30 όταν κάνει slow motion το βίντεο. Είναι για να σε πιάνει ίλιγγος. Και πόσο σοκαριστικά χαμηλή είναι η ανάλυση στο performance mode. Και κάτι που πρέπει να προβληματίσει έντονα την AMD, το ότι η Sony κατάφερε από την πρώτη κιόλας έκδοση του PSSR να ξεπεράσει το FSR σε απόδοση, είναι πραγματικά να απορείς τι ακριβώς κάνουν εκεί στην AMD.

νομίζω ότι και ms/σονυ την πάτησαν αρκετά με τις υποσχέσεις της amd για fsr.

• Like 1

Αναφορά σε κείμενο

Console Game of the Year

Astro Bot
Dragon’s Dogma 2
Final Fantasy VII Rebirth
Helldivers 2
Prince of Persia: The Lost Crown
The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom

https://www.gamesradar.com/games/golden-joystick-awards-2024-shortlist-categories-revealed-vote-now/

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...