Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, music_lover είπε

Ο ξαφνικός διπλασιασμός της τιμής του Horizon Zero Dawn Complete Edition από τα 20€ στα 40€ στο ψηφιακό κατάστημα του Playstation αποδεικνύει για άλλη μια φορά πόσο σημαντικό είναι να υπάρχει retail έκδοση και την ανάγκη ως καταναλωτές να την στηρίξουμε.

Αυτήν την στιγμή η complete edition πωλείται σε δίσκο σε γνωστό κατάστημα στα 10€ με άλλα να την έχουν 13€ και 15€. Όποιος θέλει την έκδοση remastered δίνει άλλα 10€ και με 20€ συνολικά έχει την καλύτερη έκδοση του εν λόγω παιχνιδιού σε μορφή δίσκου. Ενώ αν την αγοράσει ψηφιακά θα χρειαστεί πλέον 50€..

Η χαμηλη τιμη οφειλιεται στην κυκλοφορια με αρχικη τιμη 20€ σαν playstation hit και επειδη το ειχε δωσει δωρεαν με το play at home. Λογικα τωρα θα αυξηθει ακομα και σαν μεταχειρισμενο.

• Like 1
  • Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το ίδιο δεν έκαναν και με το Last of us 2 ps4 όταν βγήκε το ps5 remaster;  Μέχρι τότε η έκδοση ps4 έπαιζε στο 10ευρω πολύ συχνά επειδή δεν είχε πουλήσει και καλά σε σχέση με το 1 και ¨ξαφνικά¨ όταν βγήκε το remaster πήγε πάνω. 

Δημοσ.

υπάρχει και το θέμα ότι κάποιος σίγουρα θα μπορεί να κάνει upgrade την απλή έκδοση με τα μισά χρήματα από το να την αγοράσει κανονικά γιαυτό και ο διπλασιασμός. 

• Haha 1
Δημοσ.

Παίδες, μιά ερώτηση

Έστειλα το Portal μου στο service και πιθανότατα πάει για αντικατάσταση. Από τη βιασύνη μου, ξέχασα να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Πού μπορώ, μέσα από το PS5 ή τον λογαριασμό μου να σβήσω το Portal ώστε να μη μπορεί να συνδεθεί στο PS5 μου;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, chek2fire είπε

υπάρχει και το θέμα ότι κάποιος σίγουρα θα μπορεί να κάνει upgrade την απλή έκδοση με τα μισά χρήματα από το να την αγοράσει κανονικά γιαυτό και ο διπλασιασμός. 

Το 1 μπορούμε να το κανουμε upgrade εχω αγορασει την ψηφιακή έκδοση 

Δημοσ.
On 28/09/2024 at 13:54, Snip said:

Παίδες, μιά ερώτηση

Έστειλα το Portal μου στο service και πιθανότατα πάει για αντικατάσταση. Από τη βιασύνη μου, ξέχασα να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Πού μπορώ, μέσα από το PS5 ή τον λογαριασμό μου να σβήσω το Portal ώστε να μη μπορεί να συνδεθεί στο PS5 μου;

Με μία μικρή έρευνα που έκανα νμζ δεν μπορείς να κάνεις κάτι δυστυχώς

Εντάξει για Service το έστειλες δεν νμζ να έχεις κάποιο θέμα, δλδ κ να στο αντικαταστήσουν, να το κάνουν refurbished και να το πουλήσουν σε νέο ιδιοκτήτη, θα φάει Factory reset σίγουρα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, babality είπε

Ναι γιατί αν δεν μου το έλεγε το άρθρο περίμενα ότι θα ξερναγε fps και fidelity το ps5 "pro" με τον amd των 60 ευρώ. Έπεσα απ τα σύννεφα 😅

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ.

Έχει παραγγείλει κανείς edge controller anniversary? Γενικά το κοιτάω σε όλα τα μαγαζιά από την πρώτη μέρα, δεν έβγαλαν διαθεσιμότητα.

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Socratis_g είπε

Έχει παραγγείλει κανείς edge controller anniversary? Γενικά το κοιτάω σε όλα τα μαγαζιά από την πρώτη μέρα, δεν έβγαλαν διαθεσιμότητα.

Νομιζω ο Κωτσος ειχε edge, εξαντληθηκαν καπου το μεσημερι-απογευμα

Το απλο ξανα σε στοκ

https://www.kotsovolos.gr/collection/p4318488-ps5-anniversary?itm_source=promo&itm_medium=banner&itm_content=homepage-middle&itm_campaign=4318488

Δημοσ.
18 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε

Ναι γιατί αν δεν μου το έλεγε το άρθρο περίμενα ότι θα ξερναγε fps και fidelity το ps5 "pro" με τον amd των 60 ευρώ. Έπεσα απ τα σύννεφα 😅

ναι νταξ μιλαμε απο τα μεγαλυτερα scams ολων των εποχων, αλλα δε βαριεσαι αφου πληρωνουνε.

ποσα καναλια απο δω κι απο κει φωναζουν vote with your wallet. βλεπω πιανει τοπο:P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...