Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 ώρα πριν, SabotazNic είπε

Disk drive. Ολο και κάτι θα μείνει στα μαγαζιά 

Και σε bundle να μπει, πόσο πιστεύεις ότι θα γλιτώσεις? 30€? 60€? πιο κάτω δεν πάει. Δεν πιστεύω να πιστεύεις ότι θα το πουλάνε πακέτο στα 799€..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πάντως είναι απίθανο το ότι η Sony ζητάει 799€ για το Pro και 399€ για το Slim με την κύρια διαφορά τους να είναι στην GPU και την χρήση PSSR τεχνολογίας..

• Like 1

Μόλις τώρα, music_lover είπε

Πάντως είναι απίθανο το ότι η Sony ζητάει 799€ για το Pro και 399€ για το Slim με την κύρια διαφορά τους να είναι στην GPU και την χρήση PSSR τεχνολογίας..

Ξεχασες και 1 GB........

• Like 2

1 ώρα πριν, music_lover είπε

Και σε bundle να μπει, πόσο πιστεύεις ότι θα γλιτώσεις? 30€? 60€? πιο κάτω δεν πάει. Δεν πιστεύω να πιστεύεις ότι θα το πουλάνε πακέτο στα 799€..

ε οσο γλυτωσω. Θελω το disc ετσι και αλλιως για την 30th slim, οποτε κερδισμενος θα βγω (fan maths logic)

9 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

ε οσο γλυτωσω. Θελω το disc ετσι και αλλιως για την 30th slim, οποτε κερδισμενος θα βγω (fan maths logic)

Είσαι συλλέκτης? Ρωτάω επειδή έχεις ήδη PS5 και αγόρασες το επετειακό Slim

• Moderators
29 minutes ago, music_lover said:

Μα αυτό είναι το εξωπραγματικό.

Οκ, πες πάει στο διάολο να ζητάνε τα διπλά λεφτά. Δίνουν τουλάχιστον τις διπλάσιες επιδόσεις; 

14 λεπτά πριν, music_lover είπε

Είσαι συλλέκτης? Ρωτάω επειδή έχεις ήδη PS5 και αγόρασες το επετειακό Slim

Ναι. Εχω ηδη συλλεκτικες απο games και ψαχνω και αλλες ευκαιριες απο αλλα που μου λειπουν :P. Τα εχω ανοιξει, δεν με νοιαζει η μεταπωληση 

• Like 1

Μόλις τώρα, Malthador είπε

Μα αυτό είναι το εξωπραγματικό.

Οκ, πες πάει στο διάολο να ζητάνε τα διπλά λεφτά. Δίνουν τουλάχιστον τις διπλάσιες επιδόσεις; 

Όχι βέβαια, για αυτό είναι εξωφρενικό αυτό το ποσό. Το λιγότερο που θα έπρεπε να κάνουν είναι να συμπεριλάβουν στην τιμή το drive και το καλύτερο να αλλάξουν και την cpu οπότε στα 800 θα ήταν μια τίμια αγορά. Τώρα σου λένε πάρε μια 6800xt, ένα pssr και 1tb extra χώρου και πλήρωσε τα διπλάσια. Το αστείο είναι πως ανακοίνωσαν έκπτωση 50 ευρώ στο slim δλδ κάνουν ακόμα χειρότερη αγορά το μοντέλο pro..κάπου διάβασα μάλιστα ότι διπλασίασαν την τιμή της ps4 πλήρης έκδοσης του 1ου horizon, ενόψει του remastered του, από τα 20 στα 40 ευρώ, ε τι να περιμένεις μετά από δαύτους? Δεν ξέρω αν ισχύει βέβαια αλλά δεν μου φαίνεται και απίθανο για sony.

• Like 3

Η μόνη mid gen κονσόλα που έχω αγοράσει ήταν το PS3 Slim κι αυτό γιατί είχε καεί το Day 1 fat μου.

Γενικά αν έχεις το release model το θεωρώ άσκοπο να πάρεις το «αναβαθμισμένο» μοντέλο με λίγο καλύτερες επιδόσεις.

Τώρα που το ξεφτίλισαν και με τις τιμές ένας λόγος παραπάνω.

• Like 2

3 ώρες πριν, Tatofski64 είπε

Εγώ τσίμπησα το anniversary controller 

κι εγώ, αλλά περίμενα πολύ περισσότερα λόγω των 30 χρόνων.

στην ουσία είναι ένα γκρι χειριστήριο με χρωματιστά κουμπια όπως είχαμε μέχρι το PS4, δλδ αν είχαμε τα χρώματα και στο 5, θα ήταν ένα απλό γκρι χειριστηριο.

του xbox για τα 20 χρόνια ήταν μακράν πιο ωραίο και είχε & ξεχωριστό δικό του background μόλις το έβαζες στη κονσόλα.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, ParafronGR είπε

κι εγώ, αλλά περίμενα πολύ περισσότερα λόγω των 30 χρόνων.

στην ουσία είναι ένα γκρι χειριστήριο με χρωματιστά κουμπια όπως είχαμε μέχρι το PS4, δλδ αν είχαμε τα χρώματα και στο 5, θα ήταν ένα απλό γκρι χειριστηριο.

του xbox για τα 20 χρόνια ήταν μακράν πιο ωραίο και είχε & ξεχωριστό δικό του background μόλις το έβαζες στη κονσόλα.

Ο ενας ξεκινησε απο μια κονσολα, και την φερνει στο παρασκηνιο καθε 10 χρονια. Ετσι χτιζεις brand

Επεξ/σία από SabotazNic

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...