Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 minutes ago, music_lover said:

Υπάρχουν κάπου πληροφορίες για το πως θα λειτουργεί αυτό το game boost?

Μέχρι τώρα οι περισσότεροι υποθέτουν ότι λειτουργεί όπως στο PS4 Pro. 

Settings παιχνιδιών πάντως δεν μπορούν να αλλάξουν χωρίς patch. Η MS κατάφερε να το κάνει αυτό σε κάποια back compat Xbox One games στο SX/SS αλλά έμμεσα μέσω hacks στο DX11. Στο PS δεν γίνεται αυτό γιατί τρέχουν σε διαφορετικό API.

• Sad 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Votritis είπε

οποιος δεν προλαβε να τσιμπήσει pro υπαρχει στο ebay 😂

GYZlEeKW0AAzoMa?format=jpg&name=large

Τουλάχιστον εχουν δωρεαν μεταφορικά 🤣 Εεε δεν γινεται να δωσω 6200 και μετα να δωσω αλλα 50-60 για τα μεταφορικά.... Δεν βγαίνω μανα μου. 😂

Επεξ/σία από vorlon68
  • Haha 7

Η εξωφρενική τιμή δεν σημαίνει ντε και καλά ότι θέλουν και οι ίδιοι να τα πουλήσουν. Απλά αν είναι κάποιος όντως τόσο χαζός να τα δώσει, γιατι όχι τελικά. Και εγώ το ίδιο θα έκανα αν είχα τσιμπήσει. 

40 λεπτά πριν, VaggD είπε

Πολύ ευχάριστο νέο. Από ότι ακουω απο γνωστούς που το έπαιξαν αλλά και reviews, αξίζουν και με το παραπάνω αυτήν την αναγνώριση!

Προσωπικά το περιμένω να βγει σε κουτί πρώτα γιατί θα το ήθελα για συλλογή. Ελπίζω να μην αργεί, αν και δεν ξέρω αν θα κρατηθώ πολύ ακόμα.

• Like 1

6 ώρες πριν, vorlon68 είπε

Μ' αρεσει που οταν ανακοινωθηκε το PS5 Pro ολο δηλωσεις οτι δεν θα το παρει κανεις.... Με το που ανοιγουν τα pre order ολοι τρεχουν να κανουν κρατηση......

Ήδη άρχισαν να εξαντλούνται τα επετειακά edge και portal..πολλά πιθανόν και από επίδοξους scalpers που θέλουν να τα πουλήσουν ακριβότερα μετά σε αγγελίες. Άξιος της μοίρας του όποιος τα πληρώσει ακριβότερα από όσο αξίζουν..

• Thanks 1

Μόλις τώρα, music_lover είπε

Ήδη άρχισαν να εξαντλούνται τα επετειακά edge και portal..πολλά πιθανόν και από επίδοξους scalpers που θέλουν να τα πουλήσουν ακριβότερα μετά σε αγγελίες. Άξιος της μοίρας του όποιος τα πληρώσει ακριβότερα από όσο αξίζουν..

Εγω αναφερομαι στο κανονικο pro

• Like 1

19 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Εγώ το έχω δηλώσει, θα περιμένω το bundle του Pro που λογικά θα έχει μέσα στην bf, αλλιώς βλέπουμε γιορτές. :P

bundle με game, controller ή disk drive?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...