Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Οπως βλεπεις δεν ειναι η μοναδικη διαφορα στο build. Γενικα μην το ψαχνεις πολυ, παιξε και καθαρισε το σε κανα 6μηνο

Ε βασικά το ψυριζω αρκετά γιατί είχα συνηθίσει με το pc 15 χρόνια να λύνω και να δένω καθάρισμα,  cable managment κτλπ οπότε σου μένει το "μικρόβιο" 😅

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, giorgosmcmc είπε

Ε βασικά το ψυριζω αρκετά γιατί είχα συνηθίσει με το pc 15 χρόνια να λύνω και να δένω καθάρισμα,  cable managment κτλπ οπότε σου μένει το "μικρόβιο" 😅

Για να μην ειναι το ιδιο ευκολο, σημαινει οτι ο χρηστης δεν χρειαζεται να επεμβει τοσο συχνα ;) 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, NickTG είπε

Κρίμα για το στούντιο. Το Concrete Genie το έπαιξα πριν ένα χρόνο και το βρήκα αρκετά διασκεδαστικό..

Επεξ/σία από stevenfins
Δημοσ.
15 minutes ago, stevenfins said:

Κρίμα για το στούντιο. Το Concre Genie το έπαιξα πριν ένα χρόνο και το βρήκα αρκετά διασκεδαστικό..

Αν και το έχω αγοράσει εδώ και καιρό δεν το έχω παίξει ακόμα αλλά είμαι σίγουρος πως θα μου αρέσει από αυτά που έχω δει. 

Ήλπιζα να βγάλουν κάτι και για το PS5. 

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, NickTG είπε

Ήλπιζα να βγάλουν κάτι και για το PS5. 

αποτι φαινεται ετοιμαζαν κατι για το ps5 τα τελευταια 4 χρονια. αλλα φαινεται οτι ακυρωθηκε και εκλεισαν την εταιρια οποτε κατι δεν αρεσε στη Sony. δεν επαιζε καλα; ήθελε πολυ δουλεια κ χρημα ακομα; εσωτερικα προβληματα; απλα δε πιστευαν οτι θα βγαλει τα λεφτα του και το εκοψαν τωρα πριν χασουν αλλο χρημα; who knows.

Δημοσ.
1 hour ago, Skywalker333 said:

αποτι φαινεται ετοιμαζαν κατι για το ps5 τα τελευταια 4 χρονια. αλλα φαινεται οτι ακυρωθηκε και εκλεισαν την εταιρια οποτε κατι δεν αρεσε στη Sony. δεν επαιζε καλα; ήθελε πολυ δουλεια κ χρημα ακομα; εσωτερικα προβληματα; απλα δε πιστευαν οτι θα βγαλει τα λεφτα του και το εκοψαν τωρα πριν χασουν αλλο χρημα; who knows.

Υποψιάζομαι ότι οι πωλήσεις του προηγούμενου δεν βοήθησαν ιδιαίτερα. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, NickTG είπε

Υποψιάζομαι ότι οι πωλήσεις του προηγούμενου δεν βοήθησαν ιδιαίτερα. 

retail δε πουλησε πολυ. αλλα δεν εχουμε ιδεα τι εγινε digital γιατι ηταν ξεκαθαρα τιτλος πολυ πιο βασισμενος για digital διανομη. ειχε αρκετο word of mouth, ισως εκανε οκ νουμερα για το budget του.
Ισως αν ειχε παει ασχημα, δε θα τους ειχαν δωσει το οκ κ την χρηματοδότηση για 4 χρονια να σχεδιαζουν αλλο παιχνιδι. who knows, σπανια μαθαίνουμε το τι ακριβως εγινε πισω απο τετοιες ιστοριες.

Δημοσ.
59 minutes ago, Skywalker333 said:

who knows, σπανια μαθαίνουμε το τι ακριβως εγινε πισω απο τετοιες ιστοριες.

Μόνο μετά από χρόνια σε κάνα βίντεο στο Youtube ή σε καμία συνέντευξη. :D

Δημοσ.

Να ρωτήσω, υπάρχει δυνατότητα να απενεργοποιήσουμε την αυτόματη εγγραφή, του παιχνιδιού, όταν εισάγουμε δίσκο;

Έχω το lego skywalker για ps4, κατέβασα την έκδοση του ps5, αλλά παρόλα αυτά οπότε ανοίγω τη κονσόλα αρχίζει αυτόματα να γράφει και την ps4 έκδοση. Ακόμα και pause να την κάνω, μετά από restart συνεχίζει. Σε άλλα παιχνίδια με δωρεά update ( πχ elden ring, witcher 3, kakarot) δε το κάνει. Απλά με ρωτάει αν θέλω να κάνω την εγκατάσταση.

Δημοσ.

Ρε παιδιά μια ερώτηση έχω QN90B SAMSUNG και στο ps5 όταν επιλέγω διαφορετικό παιχνίδι μου βγάζει και διαφορετικές ρυθμίσεις εικόνας, χρώματα, sharpen κτλπ και άλλες ρυθμίσεις έχω στο dashboard πως είναι δυνατόν? Δεν γινεται ότι ρύθμιση κάνω στη πηγή αυτή να έχω την ίδια σε όλα τα game για πιο λόγο συμβαίνει αυτό, είναι φυσιολογικό?

Δημοσ.

@giorgosmcmc άλλες ρυθμίσεις έχει (by default) η τιβι ανα source και ανα περιεχόμενο (sdr, hdr) αλλά υποτίθεται ρυθμίζεις μια φορά την κάθε μία περίπτωση και το θυμάται...

Δημοσ.
14 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε

Ρε παιδιά μια ερώτηση έχω QN90B SAMSUNG και στο ps5 όταν επιλέγω διαφορετικό παιχνίδι μου βγάζει και διαφορετικές ρυθμίσεις εικόνας, χρώματα, sharpen κτλπ και άλλες ρυθμίσεις έχω στο dashboard πως είναι δυνατόν? Δεν γινεται ότι ρύθμιση κάνω στη πηγή αυτή να έχω την ίδια σε όλα τα game για πιο λόγο συμβαίνει αυτό, είναι φυσιολογικό?

10 ώρες πριν, Agent_Orange είπε

@giorgosmcmc άλλες ρυθμίσεις έχει (by default) η τιβι ανα source και ανα περιεχόμενο (sdr, hdr) αλλά υποτίθεται ρυθμίζεις μια φορά την κάθε μία περίπτωση και το θυμάται...

Επειδή έχω και εγώ Samsung TV με PS5, 99% είναι αυτό με το HDR-SDR. Αρχικά τσέκαρε ότι έχεις αποεπιλέξει τη ρύθμιση που έχει στο menu για κοινές ρυθμίσεις σε όλα τα sources. Μετά άνοιξε ένα παιχνίδι SDR και κάνε τις ρυθμίσεις που θες, και μετά ένα HDR και κάνε τις ρυθμίσεις που θες. Λογικά θα είσαι οκ.

Τα μηνύματα που πιθανόν σου βγάζει πολλές φορές κάθε φορά που ανοίγεις ένα παιχνίδι έχουν σχέση με το auto game mode και αυτή την αλλαγή HDR-SDR που είπαμε και δεν επιρέαζουν τις ρυθμίσεις που θα έχεις κάνει, όπως είπαμε πιο πάνω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...