Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχουμε χάσει τον μπούσουλα και εμείς και αυτοί όσον αφορά τις αναβαθμίσεις και εκδόσεις παιχνιδιών, remakes, remasters, free και paid updates και upgrates, τώρα έρχεται και ps5 pro updates και upgrades μιλάμε για να καταλάβεις ποια ακριβώς έκδοση του παιχνιδιού παίζεις και ποια είναι η καλύτερη χρειάζεσαι μεταπτυχιακό στην αστροφυσική, έλεος ρε Sony. Ένα παιχνίδι θέλω να παίξω και πρέπει προηγουμένως να κάτσω να δω τις διάφορες εκδόσεις του, πως μπορώ να έχω την καλύτερη από αυτές, αν είναι δωρεάν ή όχι, αν πρέπει να δώσω 10 ευρώ για την αναβάθμιση, τώρα μου λένε να ξέρεις 40-50 παιχνίδια θα πάρουν αναβάθμιση στο ps5 pro, βοήθεια ρεεεεεεεεεεεεεεε, τα χάπια μου!

• Like 10
  • Haha 2
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, VaggD είπε

Ίσως γκρινιάζω πλ επειδή περίμενα το TLU 3.

Εγώ πάλι θα προτιμούσα, λέω εγώ τώρα, κάνα καινούργιο fuckin ip?! Το Hell is Us κάτι είπε, αλλα χωρίς proper gameplay που να καταλάβεις.

Με τόσο upgrade και remaster τουλάχιστον ας πουλάνε μαζί με το Pro και ένα gadget φάση MIB να ξεχάσουμε ότι τα παίξαμε. :P

• Like 2
  • Haha 2
Δημοσ.

Προσωπικά, αυτό που είδαμε από το ghost μου άρεσε πάρα πολύ. Το εικαστικό φαίνεται για ακόμη μια φορά κορυφαίο, ενώ μπορώ να πω πως μου έφερε και λίγο σε red dead 2.

Η ιστορία του Jin στο πρώτο είχε ωραίο κλείσιμο, που παρόλο που θα μπορούσε να είχε άνετα συνέχεια, δεν με ενοχλεί που πάμε σε νέο χαρακτήρα. Τα ρούχα που φοράει και το στυλ της, μου θυμίζει όπως ακριβώς είχα τον Jin στο πρώτο, οπότε μου αρέσει πολύ. Αρκετά ενδιαφέρον βρίσκω και το ότι θα διαδραματίζεται σε πιο μεταγενέστερη εποχή, εάν κατάλαβα καλά από το trailer.

Πέρα από το Ghost, το υπόλοιπο state of play ήταν κλασικά ψιλό απογοήτευση. Και λέω ψιλό, γιατί αν δεν έχεις ήδη μεγάλες προσδοκίες δεν χρειάζεται και να απογοητεύσει.

• Like 6
Δημοσ.
1 hour ago, {TDi}Dj2k..infc said:

Εγώ πάλι θα προτιμούσα, λέω εγώ τώρα, κάνα καινούργιο fuckin ip?! Το Hell is Us κάτι είπε, αλλα χωρίς proper gameplay που να καταλάβεις.

Με τόσο upgrade και remaster τουλάχιστον ας πουλάνε μαζί με το Pro και ένα gadget φάση MIB να ξεχάσουμε ότι τα παίξαμε. :P

Η Naughty Dog πρώτα θα βγάλει TLU3 να εκδικηθώ για τον Joel, να ηρεμήσει το μέσα μου και μετά ας βγάλει ότι θέλει!

• Haha 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως επιμένει η Sony να μη θέλει να εκμεταλλευτεί το Bloodborne. Στο PC γίνονται ήδη βήματα για emulation (νομίζω είναι ήδη bootable) και μάλιστα με μικρές αναβαθμίσεις στα γραφικά... Αργά η γρήγορα θα είναι playable.

Αντί γι αυτό τι μας έλλειπε? Το Zero Dawn remaster 🥱... Ένα παιχνίδι που ήδη τρέχει στα 60fps και που ο οπτικός τομέας δεν χρειάζεται πολλές βελτιώσεις.

Αναρωτιέμαι τι στο καλό κάνει η Bluepoint όλα αυτά τα χρόνια μετά το DS remaster και ελπίζω πραγματικά να δουλεύουν επάνω στο BB.

PS: Οι προπαραγγελίες του PS5 Pro άνοιξαν ήδη στο Πλαίσιο.

Επεξ/σία από D.Luffy
Δημοσ.
11 hours ago, {TDi}Dj2k..infc said:

Όντως το Hell is us φαίνεται ενδιαφέρον αλλά δεν είναι exclusive ώστε να το πιστωθεί στην ΣΟΝΥ. Πρακτικά ένα ghost έσωσε την παρτίδα.  

• Like 1
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Πάντως επιμένει η Sony να μη θέλει να εκμεταλλευτεί το Bloodborne. Στο PC γίνονται ήδη βήματα για emulation (νομίζω είναι ήδη bootable) και μάλιστα με μικρές αναβαθμίσεις στα γραφικά... Αργά η γρήγορα θα είναι playable.

Αποκλειεται να μην θελει να εκμεταλλευτεί το Bloodborne , για να μην το εχει βγαλει μεχρι τωρα σε ριμαστερ σημαινει οτι πρεπει να γινει ριμεικ που θελει χρονο . Υποψιαζομαι οτι μπορει να παιζουν και καποια πνευματικα δικαιωματα απο την From σε ενδεχομενο ριμαστερ οποτε  η Σονυ θα πρεπει να το κανει ριμεικ χωρις την From για να εχει αυτη ολα τα εσοδα . Και το demons δεν ειχε βγει ριμαστερ ενω θα μπορουσε να το βγαλει η Σονυ στο ps4 να εκμεταλευτει την δημοφιλια των souls αλλα δεν το εκανε . Επίσηςτο ριμεικ του Demons πρεπει να εκανε πολυ λιγες πωλησεις και απλα μπορει να μην την ενδιαφέρει, εμπορικά αυτα τα παιχνιδια εχουν μικρο κοινό.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Votritis είπε

εμπορικά αυτα τα παιχνιδια εχουν μικρο κοινό.

Προφανως δεν αφορα μονο το ps5, αλλα να δειξω οτι το κοινο δεν ειναι μικρο συνολικα

image.png.9dcfa067e180e674ca5100629bcfba09.png

Το ds remake, Φεβρουαριο '22 ειχε 1.8m sold

Δημοσ.

Μ' αρεσει που οταν ανακοινωθηκε το PS5 Pro ολο δηλωσεις οτι δεν θα το παρει κανεις.... Με το που ανοιγουν τα pre order ολοι τρεχουν να κανουν κρατηση......

• Haha 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...