Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι να σας πω ρε παιδιά, εμένα μου φαίνονται υπερβολικές οι αντιδράσεις. Ok και εγώ μαζί σας για πιο woke καταστάσεις(pronounces κτλ.)

Αλλά να γίνεται χαμός επειδή η πρωταγωνίστρια ενός παιχνιδιού είναι απλά γυναίκα δε ξέρω, μου φαίνεται too much. Θα δουμε στην πράξη βέβαια.

• Like 3
  • Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
17 minutes ago, {TDi}Dj2k..infc said:

Δεν περίμενα κάτι λιγότερο, ήταν καιρός να αναγνωριστούν οι πέντε γυναίκες που πολέμησαν σε feudal Japan. :P Πέρα από την πλακα, άμα ήταν stealth based δεν θα με χαλούσε, αλλα να κόβεις ολόκληρα οχυρά με την 40 κιλά τύπισσα, whatever.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Onna-musha

• Like 2
Δημοσ.

Από τη στιγμή που τα anime έχουν εδραιώσει σε μεγάλο βαθμό τις γυναίκες badass πολεμίστριες δεν έχω πρόβλημα με τον πρωταγωνιστικό γυναικείο ρόλο, αρκεί να μην προσπαθούν να μας επιβάλλουν καταστάσεις και να εκβιάσουν αντιδράσεις.

Μην μου πετάξουν ας πούμε pronouns σε feudal Japan περιβάλλον.

• Haha 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Charismo είπε

Μην μου πετάξουν ας πούμε pronouns σε feudal Japan περιβάλλον

Θα είχε πλάκα αυτό.

Βέβαια δεν νομίζω να δούμε τόσο ακραία σκηνικά. Βλάκες δεν είναι, ξέρουν ότι αν το τραβήξουν τόσο οι αντιδράσεις θα είναι τόσο έντονες που η εμπορική αποτυχία του τίτλου θα είναι δεδομένη με ότι συνέπειες θα έχει αυτό μετά για το Studio.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 minutes ago, BlueBlade said:

Θα είχε πλάκα αυτό.

Βέβαια δεν νομίζω να δούμε τόσο ακραία σκηνικά. Βλάκες δεν είναι, ξέρουν ότι αν το τραβήξουν τόσο οι αντιδράσεις θα είναι τόσο έντονες που η εμπορική αποτυχία του τίτλου θα είναι δεδομένη με ότι συνέπειες θα έχει αυτό μετά για το Studio.

Κι εγώ απίθανο το θεωρώ.

Σκέψου τώρα να εμφανιστεί αυτή με στολή Samurai σε μονομαχία και πει με λένε τάδε και θα μου απευθύνετε το λόγο ως "They/them".

Η φάση με το Concord ήταν τελειώς διαφορετική και εκ των πραγμάτων σε ένα περιβάλλον που μπορούσες να βάλεις τη φαντασία σου να οργιάσει.

Στο Ghost of Yotei υπάρχουν και ιστορικοί περιορισμοί.

Πάντως όπως και να έχει τη γυναίκα πρωταγωνίστρια την ακούω.

Επεξ/σία από Charismo
Δημοσ.

Θα δούμε. Ανάλογα πως θα το χειριστούν. Έχουμε καεί πολλές φορές τα τελευταία χρόνια από κακούς γυναικείους χαρακτήρες. Αν δούμε κάτι στο στυλ του anime Blue Eye Samurai τότε είμαι υπέρ.

Γενικά τα τελευταία χρόνια απουσιάζει η τεστοστερόνη στα περισσότερα παιχνίδια  που έχουν σχέση με μάχη που ,όπως και να το κάνουμε, είναι κατά γενική ομολογία τομέας αντρικός.

• Like 4
Δημοσ.
33 minutes ago, BlueBlade said:

Τι να σας πω ρε παιδιά, εμένα μου φαίνονται υπερβολικές οι αντιδράσεις. Ok και εγώ μαζί σας για πιο woke καταστάσεις(pronounces κτλ.)

Αλλά να γίνεται χαμός επειδή η πρωταγωνίστρια ενός παιχνιδιού είναι απλά γυναίκα δε ξέρω, μου φαίνεται too much. Θα δουμε στην πράξη βέβαια.

Δεν μας ενοχλεί by default το ότι είναι γυναίκα. Όπως έγραψε και ο φίλος πριν θα ήταν οκ αν το παιχνίδι ήταν stealth based. Δλδ δεν εξυπηρετεί το narrative, απεναντίας είναι το αποδυναμώνει. Κάνε εικόνα τα “boss” fights του ghost 1 αλλά με γυναίκα αντί για τον Jin.

• Like 2
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, BlueBlade είπε

Και πολύ απαλά το έθεσες, δεν είναι απλά υπερβολές αλλά κάτι πολύ χειρότερο όμως άστο να πάει καλύτερα γιατί θα ξεφύγουμε.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν θα με χαλούσε καθόλου αν η πρωταγωνίστρια ήταν πιο πολύ σε στυλ ninja/kunoichi με stealth όπως είπε κάποιος πιο πάνω. Το "samurai/ronin badass" με βαρύ ξύφος katana (είναι βαρύ στην πραγματικότητα) απαιτεί κάτι πιο αρρενωπό για να γίνει πιστευτό στα δικά μου μάτια.

Δεν με πειράζει το φύλλο του Ghost of Yotei αλλά όταν αντιστρέφονται ρόλοι για χάρην της σημερινής "κουλτούρας".

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Thanks 1
Δημοσ.

Βασικά το Ghost ήταν αρκετά grounded, δηλαδή άμα εξαιρέσεις μερικά στοιχεια, όπως κάποια techniques και κάποια duels, το game είχε ελάχιστο fantasy στοιχειο. Οποτε μένει να δούμε άμα θα έχει supernatural powers η όχι, γιατί άμα δεν έχει και όντως για παράδειγμα κόβει 10 μογγόλους που ζυγίσουν έναν τόνο όλοι μαζί, τότε περαστικά μας.

Γενικά αμφιβάλλω να έγινε για την ιστορία, καθώς δεν υπάρχει τέτοια ιστορία στην Ιαπωνία, βασικά δεν υπάρχει female samurai. τελοσπάντων, τουλάχιστον είναι Γιαπωνέζα, σε σχέση με κάτι άλλες μούφες της Ubisoft.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
41 minutes ago, D.Luffy said:

Δεν θα με χαλούσε καθόλου αν η πρωταγωνίστρια ήταν πιο πολύ σε στυλ ninja/kunoichi με stealth όπως είπε κάποιος πιο πάνω. Το "samurai/ronin badass" με βαρύ ξύφος katana (είναι βαρύ στην πραγματικότητα) απαιτεί κάτι πιο αρρενωπό για να γίνει πιστευτό στα δικά μου μάτια.

Δεν με πειράζει το φύλλο του Ghost of Yotei αλλά όταν αντιστρέφονται ρόλοι για χάρην της σημερινής "κουλτούρας".

22 minutes ago, {TDi}Dj2k..infc said:

Βασικά το Ghost ήταν αρκετά grounded, δηλαδή άμα εξαιρέσεις μερικά στοιχεια, όπως κάποια techniques και κάποια duels, το game είχε ελάχιστο fantasy στοιχειο. Οποτε μένει να δούμε άμα θα έχει supernatural powers η όχι, γιατί άμα δεν έχει και όντως για παράδειγμα κόβει 10 μογγόλους που ζυγίσουν έναν τόνο όλοι μαζί, τότε περαστικά μας.

Γενικά αμφιβάλλω να έγινε για την ιστορία, καθώς δεν υπάρχει τέτοια ιστορία στην Ιαπωνία, βασικά δεν υπάρχει female samurai. τελοσπάντων, τουλάχιστον είναι Γιαπωνέζα, σε σχέση με κάτι άλλες μούφες της Ubisoft.

Όλοι η ουσία σε αυτά τα 2 μνμ. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Lotof είπε

Avalanche και Capcom δεν αναφέρουν 60FPS, γιατί ξέρουν ότι δεν πρόκειται..

Ο ίδιος CPU θα είναι θέμα.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
Δημοσ.

Μπράβο παιδιά, συγχαρητήρια, με την ίδια λογική ήταν woke φάση και η Aloy στο Horizon, η Lara Croft στο Tomb Raider, η Elie στο Last Of Us, η Elena Fisher, Chloe Frazer και Nadine Ross στα Uncharted, η Yuna στο Final Fantasy, η Princess Peach στο Super Mario Bros, η Princess Zelda στο The Legend of Zelda, η Billie Lurk στο Dishonored, η Bayonetta, η Jill Valentine στο Resident Evil και πόσες άλλες γυναικείες πρωταγωνίστριες 👏

Μα που ακούστηκε γυναίκες να σκοτώνουν μηχανικά ζώα - ρομπότ, να ανακαλύπτουν αρχαίους θησαυρούς και τάφους, να τα βάζουν με ζόμπι, με ολόκληρους στρατούς, φανταστικά όντα, πρίγκιπες, μαχητές και άλλα περίεργα. Έπρεπε να αναπαριστώνται σε μια κουζίνα να μαγειρεύουν, μια σκούπα για το καθάρισμα, άντε και κανένα παιδί στην αγκαλιά, αυτό έπρεπε να κάνει η gaming βιομηχανία, πάμε καλά όμως ή κάπου το χάσαμε βλέπωντας παντού φαντάσματα? 🤓

• Like 4
  • Thanks 1
  • Confused 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, music_lover είπε

Μπράβο παιδιά, συγχαρητήρια, με την ίδια λογική ήταν woke φάση και η Aloy στο Horizon, η Lara Croft στο Tomb Raider, η Elie στο Last Of Us, η Elena Fisher, Chloe Frazer και Nadine Ross στα Uncharted, η Yuna στο Final Fantasy, η Princess Peach στο Super Mario Bros, η Princess Zelda στο The Legend of Zelda, η Billie Lurk στο Dishonored, η Bayonetta, η Jill Valentine στο Resident Evil και πόσες άλλες γυναικείες πρωταγωνίστριες 👏

Μα που ακούστηκε γυναίκες να σκοτώνουν μηχανικά ζώα - ρομπότ, να ανακαλύπτουν αρχαίους θησαυρούς και τάφους, να τα βάζουν με ζόμπι, με ολόκληρους στρατούς, φανταστικά όντα, πρίγκιπες, μαχητές και άλλα περίεργα. Έπρεπε να αναπαριστώνται σε μια κουζίνα να μαγειρεύουν, μια σκούπα για το καθάρισμα, άντε και κανένα παιδί στην αγκαλιά, αυτό έπρεπε να κάνει η gaming βιομηχανία, πάμε καλά όμως ή κάπου το χάσαμε βλέπωντας παντού φαντάσματα? 🤓

Εδώ διαβάσαμε ότι δεν είναι αληθοφανές μια γυναίκα 40 κιλών να καθαρίζει ορδές και οχυρά μογγόλων....

Προφανώς ένας άντρας 80 κιλών μπορεί να κάνει τα ανωτέρω με ευκολία κιόλας...

Και για να μην παρεξηγηθώ δεν μου αρέσουν όλες αυτές οι dei βλακείες που επιβάλλουν σε games, κινηματογράφο και λοιπά, αλλά πλέον έχουμε φτάσει στο σημείο να κυνηγάμε ανεμόμυλους.

Επεξ/σία από John_Fistikis
  • Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...