Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Votritis είπε

699 αν δεν κανω λαθος στην Αμερικη ειναι χωρις φπα  , 799 ευρωπη ειναι με φπα  

Includes taxes ελεγε για ολα κατω κατω. 

Επεξ/σία από Αλεξανδρος A.92
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 minute ago, john1080 said:

Λεμε ξαναλεμε και γκρινιαζουμε και οταν ανοιξουν οι προπαραγγελιες θα γινει χαμος…Και τον Νοεμβριο καινουργιο νημα στο ινσομνια για ποτε παραλαμβανει ο καθενας,αναμονη,εγω παρηγγειλα 10:01 εγω 10:02 εγω 11:00 και μου ηρθε κτλ κτλ…Τα εχουμε δει αυτα και με τα iphone και με αλλες συσκευες…

Κάτσε να δούμε. Μια του κλέφτη δυο του κλέφτη, κάποια φορά θα έρθει και η φάπα.

• Like 3

1 λεπτό πριν, Charismo είπε

Κάτσε να δούμε. Μια του κλέφτη δυο του κλέφτη, κάποια φορά θα έρθει και η φάπα.

Δεν ξερω αν θα ερθει πραγματικα…Αν και συμφωνω μαζι σου,πρεπει να ερθει…Δεν νονιζω ομως να τους νοιαζει η φαπα της Ελλαδας,γιατι απο αλλες χωρες δεν νομιζω να ερθει…Τουλαχιστον στο βαθμο που θα επρεπε για να ταρακουνηθουν

Εννοείται ότι θα ανοίξει νήμα για προ παραγγελίες, εννοείται ο κόσμος θα το πάρει, αυτός είναι ο καταναλωτισμός.

Στα του θέματος, δεν βρίσκω κανέναν λόγο αγοράς. Gamer είμαι και απολαμβάνω αρκετά αυτό το χόμπι, και να τα δώσω δεν έχω θέμα αλλά να αξίζει, αυτό είναι κοροϊδία.

Θα  φανει απο τις προπαραγγελιες στο ποσο θα κρατηθουν αυτες οι υπερβολικες τιμες

Δυστυχως τα πραγματα αρχιζουν και ξεφευγουν στην κυριολεξια

Πολυ πιθανον οι καινουργιες κονσολες νεας γενιας να ξεκινανε και αυτες, με αυτες τις τιμες

Εγω προσωπικα σκεφτομαι με αυτα τα λεφτα να φτιαξω ενα καινουργιο πισι αυτη την φορα

• Like 3

εν τω μεταξυ, το spiderman 2, δεν το χρησιμοποιουσαν ως αιχμη του δορατος για το ποσο γαματο ειναι το ps5?
τωρα ? 
"δειτε τι ωραιο που ειναι στο pro" ?!?

Πέρα απ' την πλάκα, δεν πιστεύω να περιμένει κάποιος ότι από 'δω και πέρα ΟΛΑ τα γκέιμς θα είναι στα 60FPS στο Pro..

Αν σας ψήνει η αγορά του καλό είναι να βάλετε κάνα 200αρι παραπάνω και να φτιάξετε ένα PC-άκι που με παραμετροποιήσεις θα κρατάει σίγουρα 60FPS μέχρι να έρθει η επόμενη γενιά..

• Like 4

1 λεπτό πριν, sleepychris είπε

εν τω μεταξυ, το spiderman 2, δεν το χρησιμοποιουσαν ως αιχμη του δορατος για το ποσο γαματο ειναι το ps5?
τωρα ? 
"δειτε τι ωραιο που ειναι στο pro" ?!?

Εγω γελαγα με τις διαφορες που προσπαθουσαν να μας δειξουν  σε σχεση με του προ

Εκτος απο την καλυτερη αναλυση, τα γραφικα  δεν ειχαν και τοσες μεγαλες διαφορες απο την κανονικη κονσολα

• Like 1
  • Thanks 2

1 λεπτό πριν, stevenfins είπε

Καλά τα νούμερα που είπε ο Cerny, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως δικαιολογείται η +400€ τιμή από το βασικό Digital PS5. 

Για  πες μας ρε φιλε που βλεπεις το αστειο σε αυτο που εγραψα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...