Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε άλλα νέα, ποια είναι η γνώμη σας για το καινούργιο trailer του Armored Core VI? 

Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με mech games αλλά επειδή είναι η From θα του δώσω μια ευκαιρία. Θα ήθελα να έχει εξερεύνηση για να βρεις διάφορα parts, lore κτλ.

Ελπίζω να είναι ένας ενιαίος κόσμος και όχι ξερά missions σε περιορισμένες αρένες/πίστες. Αν όχι τόσο ανοιχτό όσο το Elden Ring, τουλάχιστον ας είναι semi-open σαν τα Dark Souls...

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Σε άλλα νέα, ποια είναι η γνώμη σας για το καινούργιο trailer του Armored Core VI? 

Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με mech games αλλά επειδή είναι η From θα του δώσω μια ευκαιρία. Θα ήθελα να έχει εξερεύνηση για να βρεις διάφορα parts, lore κτλ.

Ελπίζω να είναι ένας ενιαίος κόσμος και όχι ξερά missions σε περιορισμένες αρένες/πίστες. Αν όχι τόσο ανοιχτό όσο το Elden Ring, τουλάχιστον ας είναι semi-open σαν τα Dark Souls...

Και γω δεν έχω επαφή με mech games αλλά αυτό που είδα μου άρεσε. Μου έβγαλε Nier Automata/Returnal vibes και υπολογίζοντας και την ποιότητα του gameplay της FS ενθουσιάστηκα. 

Ανέφεραν σε συνέντευξη που είδα για shortcuts και level design επιπέδου FromSoftware οπότε δε νομίζω να πάνε σε missions.

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως στα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού αναφέρει πως μπορείς να αλλάξεις το Buildout between missions.

Δεν ξέρω πώς να το εκλάβω αυτό, αλλά εγώ καταλαβαίνω πως κατά τη διάρκεια των αποστολών θα έχεις μάλλον περιορισμούς? Δεν έχω καμία εμπειρία με το είδος, αλλά προφανώς κι εγώ λόγω FromSoftware θα το τιμήσω.

Δημοσ.

Καλημερα. Θα ηθελα μια βοηθεια σε ενα προβλημα μου.

Ειχα το ps5 με ελαχιστη χρηση αλλα παρεμεινε σε ακινησια σε αποθηκευτικο δωματιο με αρκετη υγρασια. Τις προαλλες που δοκιμασα να το ανοιξω και καθε φορα που προσπαθω, κλεινει μετα απο 10-15 λεπτα. Τεχνικος που του εριξε μια ματια ειπε οτι εχει υγρασια, χωρις να το κοιταξει περαιτερω. Επειδη βρισκομαι σε επαρχια (Κρητη) μπορει καποιος να μου προτεινει ενα καταστημα, πιθανον Αθηνα, που εχει ειδικευεται και εχει επισκευασει ξανα ps5 ωστε να το στειλω?
Σας ευχαριστω.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, James. είπε

Καλημερα. Θα ηθελα μια βοηθεια σε ενα προβλημα μου.

Ειχα το ps5 με ελαχιστη χρηση αλλα παρεμεινε σε ακινησια σε αποθηκευτικο δωματιο με αρκετη υγρασια. Τις προαλλες που δοκιμασα να το ανοιξω και καθε φορα που προσπαθω, κλεινει μετα απο 10-15 λεπτα. Τεχνικος που του εριξε μια ματια ειπε οτι εχει υγρασια, χωρις να το κοιταξει περαιτερω. Επειδη βρισκομαι σε επαρχια (Κρητη) μπορει καποιος να μου προτεινει ενα καταστημα, πιθανον Αθηνα, που εχει ειδικευεται και εχει επισκευασει ξανα ps5 ωστε να το στειλω?
Σας ευχαριστω.

Πριν 2-3 χρόνια είχα πρόβλημα με το ps4 Pro. Το είχα στείλει σε αυτούς :https://easyservice.gr/service_category/episkevi-playstation-5/. (Link για ps5). Η αλήθεια είναι δεν μου το επισκευάσανε αλλα μου στείλανε Refurbished με 125Ε (ακόμα λειτουργικό), τελική τιμή.

Τώρα βλέπω για ps5, ελάχιστη τιμή για αντικατάσταση δλδ 250Ε. Βέβαια το δικό σου μπορεί να στο φτιάξουν.

Είναι η μοναδική μου εμπειρία με επισκευές κτλπ, ελπίζω να βοήθησα :)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, D.Luffy είπε

Πραγματικά απορώ πως κυκλοφόρησε το Jedi Survivor στο PS5 σε αυτή τη μορφή. Το HDR είναι εντελώς broken με απίστευτο black crush. Είναι λες και βλέπεις αρνητικά φιλμ φωτογραφιών.

Βασικά είναι unplayable και πρέπει να μπεις στο μενού της κονσόλας να τα ρυθμίσεις όλα λάθος για να παίξεις. Πρώτη φορά βλέπω κάτι τέτοιο. Το Fallen Order δεν είχε τέτοιο θέμα όταν κυκλοφόρησε και η υλοποίηση του HDR ήταν οκ. Τώρα εδώ δεν ξέρω τι βλακεία έκαναν. Δεν το έπαιξε κανείς στο στούντιο? Το ήξεραν και παρόλα αυτά έδωσαν το ΟΚ να κυκλοφορήσει έτσι? Για φτύσιμο πραγματικά. Δεν ξέρω αν η έκδοση του SX έχει το ίδιο προβλημα, ας μας πει κάποιος.

Για γέλια και για κλάματα η κατάσταση πλέον... Οι Oled μας έλειπαν και οι Pro εκδόσεις των μηχανημάτων... Πλέον δεν κάνουν ούτε τα βασικά και από ότι φαίνεται δεν τους ενδιαφέρει κιόλας... 

Επεξ/σία από metallica 13
Δημοσ.

Τους ενδιαφέρει να βγάλουν γρήγορα τα παιχνίδια για ευνόητους λογους. Τα οποία προβλήματα τα λύνουν εν καιρό, αλλά δεν τους απασχολεί κ πολύ. Οι πωλήσεις έχουν σημασία.

• Like 2
Δημοσ.

Όχι απαραίτητα γρήγορα, απλά έχουν συγκεκριμένα παράθυρα για να τα κυκλοφορήσουν γιατί αλλιώς μπορεί να πέσουν σε κάποια άλλα και δεδομένα να πληγωθούν οι day one πωλήσεις.

Το θέμα είναι ότι παλιά το ίντερνετ εκραζε και η μεγάλη μάζα να μην είχε ιδέα. Πλέον έχω την εντύπωση ότι δεν περνάνε αυτά. Ακόμα και στις κονσόλες που παλιοτερα μπορεί να μην ασχολιόταν με τέτοια θέματα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν νομίζω ότι το πρόβλημα με το HDR στο Jedi Survivor έχει να κάνει με το ότι ήθελαν να βγάλουν γρήγορα το παιχνίδι.

Πιο πολύ μου κάνει για incompetence κάποιων ατόμων στο στούντιο που ήταν υπεύθυνοι για το HDR. Είναι major AAA τίτλος. Ένα απλό και λειτουργικό HDR (όχι καμία τρελή υλοποίηση) θα έπρεπε τουλάχιστον να λειτουργεί day-one ως bare minimum.

Ούτε για optimization μιλάμε, ούτε για εφέ RT, ούτε για 120fps. Δεν έχω δει κανένα παιχνίδι με το συγκεκριμένο πρόβλημα. Ακόμα και αυτά με κακή υλοποίηση, είναι απόλυτα playable. Άντε να είναι λίγο washed out στη χειρότερη. Εδώ έχουμε ολόκληρα κομμάτια κυριολεκτικά να λείπουν από την εικόνα. Εντελώς unplayable δηλαδή. 

Επεξ/σία από D.Luffy
Δημοσ.

Ρε παιδιά ποια είναι η πιο φθηνή συνδρομή για online account. Κάτι είδα για premium/extras/essentials και η essentials νομίζω έλεγε 8,99 το μήνα 

Θελω απλά να καθαρίσω κάτι online trophy για platinum και θέλω απλά την φθηνότερη για το λιγότερο διαστημα

Επίσης κάτι είδα για ένα στικυ για λογαριασμό Τουρκίας. Δεν ξέρω αν δουλεύει ακόμα και αν αξίζει να κάνω αυτό, αντί να πάω για τα 8,99 για ένα μήνα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...