Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για όποιον φίλο ενδιαφέρεται... δείτε το πριν το κατεβάσουν

image.png.9acdb6fbea8b02952731fd1a14d2fcfe.png

Edit: τώρα είδα ότι έχει ανεβάσει νωρίτερα ο φίλος Mhlogiatros το link... με πρόλαβε 😁

Επεξ/σία από Snip
  • Haha 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators
15 minutes ago, Raylan said:

Να αγοράσω PS5 Slim η να περιμένω το Pro? Έχουμε χαρμανιάσει, θα βγει τώρα εντός του 24 η πάμε για 25?

Μέσα στο Σεπτέμβριο θα μάθουμε νεότερα λογικά.

Δεν ξέρω αν το βάζω σε σωστό νήμα

1300+ Retro games στο playstation από τo Antstream Arcade.

Το Antstream Arcade θα φτάσει στο PS4 και το PS5 στις 6 Σεπτεμβρίου με τον πλήρη κατάλογο των πάνω από 1.300 ρετρό τίτλων του, αλλά θα φέρει μαζί του και το συνδρομητικό μοντέλο. Ωστόσο, σε αντίθεση με το PlayStation Plus ή το Xbox Game Pass, θα έχετε τη δυνατότητα είτε να εγγραφείτε με ετήσια συνδρομή €38.99 είτε να πληρώσετε εφάπαξ €99.99 για πρόσβαση εφ' όρου ζωής.

https://www.gamespress.com/Antstream-Arcade-Brings-1300-Retro-Games-to-PlayStation

https://www.antstream.com/

• Like 1
  • Haha 1

2 hours ago, Nabuko said:

Δεν ξέρω αν το βάζω σε σωστό νήμα

1300+ Retro games στο playstation από τo Antstream Arcade.

Το Antstream Arcade θα φτάσει στο PS4 και το PS5 στις 6 Σεπτεμβρίου με τον πλήρη κατάλογο των πάνω από 1.300 ρετρό τίτλων του, αλλά θα φέρει μαζί του και το συνδρομητικό μοντέλο. Ωστόσο, σε αντίθεση με το PlayStation Plus ή το Xbox Game Pass, θα έχετε τη δυνατότητα είτε να εγγραφείτε με ετήσια συνδρομή €38.99 είτε να πληρώσετε εφάπαξ €99.99 για πρόσβαση εφ' όρου ζωής.

https://www.gamespress.com/Antstream-Arcade-Brings-1300-Retro-Games-to-PlayStation

https://www.antstream.com/

Στο Τουρκικο μαγαζι δεν υπαρχει..., αναμενομενο μετα τα οσα συνεβησαν με την εκδοση στο xbox περισυ καλοκαιρι.
Στο Ινδικο, καποιος που εχει λογαριασμο εκει, μπορει να τσεκαρει και να μας πει αν υπαρχει και ποσο στοιχιζει το lifetime?

16 ώρες πριν, Raylan είπε

Να αγοράσω PS5 Slim η να περιμένω το Pro? Έχουμε χαρμανιάσει, θα βγει τώρα εντός του 24 η πάμε για 25?

Ίδια ακριβώς φάση είμαι και εγώ. Κοίτα πρακτικά η Sony το επιβεβαίωσε πριν λίγες μέρες άρα μένει να μάθουμε το πότε θα κυκλοφορήσει.

Εγώ αποφάσισα να περιμένω τον Σεπτέμβριο που ακούγεται έντονα ότι θα ανακοινωθεί εκεί.

Στις 8/9/2024 στις 12:40 ΠΜ, SabotazNic είπε

Εσεις κοροιδευετε, αλλα καποιοι κατι βγαζουν ;) (εν τω μεταξυ το controller δεν ειναι κακο, ετσι?)

image.png.a8a5f51513e07b9e2a471ff9fe4a0256.png

(το controller sold κυριως στα 250+ ευρω 💀. Ρε τι χανουμε επειδη κοιμομαστε και ειμαστε -φοβικοι :P)

Προσφορα υπαρχει, αλλα δεν ειμαι πολυ σιγουρος πως υπαρχει και ζητηση. Σε 5 ή 10 χρονια, αν υπαρχουν λιγα κομματια, υπαρχει μια πιθανοτητα να αποκτησει αξια λογω της κ##λας των σελλεκτων, αλλα τωρα αμφιβαλλω.

13 λεπτά πριν, Brazhlias είπε

Προσφορα υπαρχει, αλλα δεν ειμαι πολυ σιγουρος πως υπαρχει και ζητηση. Σε 5 ή 10 χρονια, αν υπαρχουν λιγα κομματια, υπαρχει μια πιθανοτητα να αποκτησει αξια λογω της κ##λας των σελλεκτων, αλλα τωρα αμφιβαλλω.

Αυτά που έβαλα είναι τα sold υπόψη 😉

17 ώρες πριν, Raylan είπε

17 ώρες πριν, Malthador είπε

Μέσα στο Σεπτέμβριο θα μάθουμε νεότερα λογικά.

Το προηγούμενο showcase πάντως ανακοινώθηκε 2-3 μέρες νωρίτερα. Οπότε περίμενε να τελειώσει ο Σεπτέμβρης που κάνει η sony έτσι και αλλιώς κάθε χρόνο, και βλέπεις μετά. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...