Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν έχει κάτι που σε ενδιαφέρει η συνδρομή, βάλε ένα μηνάκι και παίξτο

Άμα απλά πληρώνεις κάθε μήνα γτ ίσως μπεί κάτι που θες να παίξεις, τότε είναι πέταμα χρημάτων. Και ας πληρώνεις λίγα

• Like 2
  • Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 minutes ago, firepc said:

αν έχει κάτι που σε ενδιαφέρει η συνδρομή, βάλε ένα μηνάκι και παίξτο

Άμα απλά πληρώνεις κάθε μήνα γτ ίσως μπεί κάτι που θες να παίξεις, τότε είναι πέταμα χρημάτων. Και ας πληρώνεις λίγα

Έτσι ακριβώς την πάτησα εγώ με το Xbox one s και επειδή τυγχάνει να μην είμαι fan των Xbox exclusive απλά έπαιζα λίγα 3A multiplatform που ήταν στο pass!

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, VaggD είπε

Έτσι ακριβώς την πάτησα εγώ με το Xbox one s και επειδή τυγχάνει να μην είμαι fan των Xbox exclusive απλά έπαιζα λίγα 3A multiplatform που ήταν στο pass!

ξέρω και γω άτομα που βάλαν 2 χρόνια τζιπί και μετά απο λίγο καιρο, πουλησαν την κονσόλα

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, kostiger είπε

Αποκαλύφθηκε πόσο κόστισε για να γίνει το God of War: Ragnarok και αγγίζει το κόστος παραγωγής τεράστιων χολιγουντιανών παραγωγών...

''Συγκεκριμένα το God of War III που κυκλοφόρησε το 2010 ως ένα απόλυτο blockbuster παιχνίδι της εποχής για το PS3 είχε κοστίσει $44 εκατομμύρια για να αναπτυχθεί. Από την πλευρά του το God of War: Ragnarok που κυκλοφόρησε στο PS5 κόστισε περί τα $200 εκατομμύρια.''

https://unboxholics.com/news/gaming/104536-apokalyfthike-poso-kostise-gia-na-ginei-to-god-of-war-ragnarok

5 ώρες πριν, sndev είπε

Είχα την εντύπωση οτι αυτές οι παραγωγές είναι στα 100-120 m. Tο Horwarts κάπου είχε πάρει το μάτι μου για 150m

Μπακάλικα έστω με εναν μέσο ορο 50 δολάρια (φιλική τιμή )  το αντίτυπο βγάλανε 550 m έως τώρα

2 πρόχειρες σκέψεις

-Εάν κάτι τέτοιο αποτύχει είναι τεράστια ζημιά για την όποια εταιρία. θα μου πειτε βεβαια δεν ειναι ολα gow 

-Πιστεύεται ότι τέτοια νούμερα γίνονται απόσβεση με συνδρομές κ αν ναι σε τι χρονικό διάστημα. Στο μυαλο μου δεν είναι απλά η απόσβεση αλλα η χρηματοροη - επένδυση που θα χρειάζεστε για το επόμενο μέχρι να γίνει απόσβεση η όποια παράγωγη 

Θεωρώ ότι πρέπει να γίνουν πολλά εκατομμύρια νέες και μακροχρόνιες συνδρομές προκειμένου να γίνει απόσβεση . Το ποσό που αντιστοιχεί στην αγορά συνδρομής μοιράζεται ήδη σε 100 παιχνίδια και στο κέρδος το οποίο επιθυμεί να έχει η εταιρεία ανά συνδρομή. 

• Like 1
Δημοσ.

δεν αρκει η αγορα των κονσολων,  περιπου 170εκ κονσολες στο τελος του κυκλου τους ειναι σταθερα  η αγορα των κονσολων τα τελευταια 25 χρονια. για να αποκτησει νοημα η οποιοδηποτε συνδρομητικη υπηρεσια πρεπει να εξαπλωθει μαζικα στο mobile gaming και gaas τυπου παιχνιδια.

Δημοσ.

Με ποια λογική κάνουν spoil σε παιχνίδι που έχει μια εβδομάδα μόνο που έχει κυκλοφορήσει σε τίτλο του άρθρου. Έλεος.. 

Προσωπικά πάντως, ενώ σαν σειρά πάσχει από open world fatigue, το moment to moment gameplay με τις μάχες το βρίσκω πολύ διασκεδαστικό.

• Like 1
Δημοσ.
2 hours ago, firepc said:

ξέρω και γω άτομα που βάλαν 2 χρόνια τζιπί και μετά απο λίγο καιρο, πουλησαν την κονσόλα

Ευτυχώς με το Xbox Series X δεν έκανα το ίδιο λάθος και μόλις κατάλαβα ότι τα exclusives θα έρθουν στην καλύτερη τέλος του 23 και στην περίπτωση των παιχνιδιών της Activision το 24 το έδωσα...

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Ξεκλειδώνω το νήμα και από εδώ και στο εξής θα ισχύουν τα εξής:

• Όποιος προσβάλει μέλος, είτε άμεσα, είτε έμμεσα, θα μας χαιρετάει για κανά μήνα και βλέπουμε.
  • Όποιος προσβάλει ολόκληρη πληθυσμιακή ομάδα, είτε άμεσα, είτε έμμεσα, θα μας χαιρετάει επ' αόριστον.
  • Οι συζητήσεις περί πολιτικής ορθότητας, wokeness κλπ να αποφεύγονται, καθώς δεν μπορείτε να τις διαχειριστείτε πολιτισμένα και με επιχειρήματα.

Θεωρείστε ενημερωμένοι από εδώ και στο εξής.

• Like 6
  • Thanks 1
Δημοσ.

Καλημέρα. 

Έχει προσπαθήσει να συνδέσει με το PS5 Bluetooth ηχείο; Νομίζω θέλει και Bluetooth tongle. Έχω ένα αλλά δεν το αναγνωρίζει το PS5. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πραγματικά απορώ πως κυκλοφόρησε το Jedi Survivor στο PS5 σε αυτή τη μορφή. Το HDR είναι εντελώς broken με απίστευτο black crush. Είναι λες και βλέπεις αρνητικά φιλμ φωτογραφιών.

Βασικά είναι unplayable και πρέπει να μπεις στο μενού της κονσόλας να τα ρυθμίσεις όλα λάθος για να παίξεις. Πρώτη φορά βλέπω κάτι τέτοιο. Το Fallen Order δεν είχε τέτοιο θέμα όταν κυκλοφόρησε και η υλοποίηση του HDR ήταν οκ. Τώρα εδώ δεν ξέρω τι βλακεία έκαναν. Δεν το έπαιξε κανείς στο στούντιο? Το ήξεραν και παρόλα αυτά έδωσαν το ΟΚ να κυκλοφορήσει έτσι? Για φτύσιμο πραγματικά. Δεν ξέρω αν η έκδοση του SX έχει το ίδιο προβλημα, ας μας πει κάποιος.

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, D.Luffy είπε

Πραγματικά απορώ πως κυκλοφόρησε το Jedi Survivor στο PS5 σε αυτή τη μορφή. Το HDR είναι εντελώς broken με απίστευτο black crush. Είναι λες και βλέπεις αρνητικά φιλμ φωτογραφιών.

Βασικά είναι unplayable και πρέπει να μπεις στο μενού της κονσόλας να τα ρυθμίσεις όλα λάθος για να παίξεις. Πρώτη φορά βλέπω κάτι τέτοιο. Το Fallen Order δεν είχε τέτοιο θέμα όταν κυκλοφόρησε και η υλοποίηση του HDR ήταν οκ. Τώρα εδώ δεν ξέρω τι βλακεία έκαναν. Δεν το έπαιξε κανείς στο στούντιο? Το ήξεραν και παρόλα αυτά έδωσαν το ΟΚ να κυκλοφορήσει έτσι? Για φτύσιμο πραγματικά. Δεν ξέρω αν η έκδοση του SX έχει το ίδιο προβλημα, ας μας πει κάποιος.

Και στα pc το ιδιο συμβαινει παντως διαβαζω..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...