Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, CarbonFibre said:

To "νέα" παιχνίδια δεν ισχύει και τόσο. 

Indiana Jones

Expedition 33

South of Midnight

Flintlock

Wuchang

Avowed

MechaBreak

Atomfall

Δηλαδή τα παραπάνω δεν είναι αρκετά για νέα IP's? Δεν καταλαβαίνω την ειρωνία.

Και όλα αυτά χωρίς να πάρουμε υπόψην τα κανονικά sequels μεγάλων παιχνιδιών που δεν χρειάζεται να αναφέρω. 

Επίσης είδαμε μπόλικο gameplay και όχι μόνο CGI videos...

Προσωπικά εχθές είδα μια Microsoft που τελικά επενδύει σε νέα games αντί να γίνει το remaster της κακομοίρας ή να ανακοινώνουν παλιά games στο PC λες και είναι φρέσκα.

Τα νούμερα πωλήσεων είναι περισσότερο για τους επενδυτές. Εμένα με ενδιαφέρει τι θα παίξω και η Sony πέρα από μερικά GaaS, ένα remake (ε βέβαια), ένα 3d platform και μία (ακόμα φημολογούμενη) "Pro" κονσόλα, δεν έχει ανακοινώσει σχεδόν τίποτα ουσιαστικό για φέτος αλλά ούτε και για του χρόνου. 

Δεν ξέρω τελικά αν όντως το πρόβλημα του Xbox είναι τόσο "σοβαρό" όσο λέμε εμείς ότι είναι. Ο Phil ανακοίνωσε πάλι εχθές μετά τα trailers ότι ετοιμάζουν hardware για την επόμενη γενιά, συν ότι θα δούμε και Xbox handheld. Όλες αυτές οι κινήσεις επιβεβαιώνουν ότι το Xbox ως κονσόλα έχει μέλλον μπροστά του και ότι η MS δεν θα μείνει μόνο ως publisher/developer.

Επίσης, η κυκλοφορία του νέου CoD στο Game Pass day-one έβαλε τέλος και στην μπουρδολογία που έλεγε ότι αποκλείεται να το βγάλει εκεί, ότι θα βάλουν μόνο τα παλιά CoD κλπ. Πάνε αυτά. Τελικά όλα τα games των Xbox studios είτε πρόκειται για μεγάλους τίτλους ή για μικρούς, θα βγαίνουν day-one στο Game Pass. 

Προσωπικά δεν είμαι fan των του συνδρομητικού μοντέλου αλλά Perfect Dark, Stalker 2, Doom, Gears, Fable, Indiana Jones, Age of Mythology με κάνουν να σκέφτομαι σοβαρά πλέον για συνδρομή. Είναι πολλοί οι μεγάλοι τίτλοι που θα βγουν.

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 4
  • Thanks 2
  • Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Indiana Jones

Expedition 33

South of Midnight

Flintlock

Wuchang

Avowed

MechaBreak

Atomfall

Δηλαδή τα παραπάνω δεν είναι αρκετά για νέα IP's? Δεν καταλαβαίνω την ειρωνία.

Και όλα αυτά χωρίς να πάρουμε υπόψην τα κανονικά sequels μεγάλων παιχνιδιών που δεν χρειάζεται να αναφέρω. 

Επίσης είδαμε μπόλικο gameplay και όχι μόνο CGI videos...

Προσωπικά εχθές είδα μια Microsoft που τελικά επενδύει σε νέα games αντί να γίνει το remaster της κακομοίρας ή να ανακοινώνουν παλιά games στο PC λες και είναι φρέσκα.

Τα νούμερα πωλήσεων είναι περισσότερο για τους επενδυτές. Εμένα με ενδιαφέρει τι θα παίξω και η Sony πέρα από μερικά GaaS, ένα remake (ε βέβαια), ένα 3d platform και μία (ακόμα φημολογούμενη) "Pro" κονσόλα, δεν έχει ανακοινώσει σχεδόν τίποτα ουσιαστικό για φέτος αλλά ούτε και για του χρόνου. 

Δεν ξέρω τελικά αν όντως το πρόβλημα του Xbox είναι τόσο "σοβαρό" όσο λέμε εμείς ότι είναι. Ο Phil ανακοίνωσε πάλι εχθές μετά τα trailers ότι ετοιμάζουν hardware για την επόμενη γενιά, συν ότι θα δούμε και Xbox handheld. Όλες αυτές οι κινήσεις επιβεβαιώνουν ότι το Xbox ως κονσόλα έχει μέλλον μπροστά του και ότι η MS δεν θα μείνει μόνο ως publisher/developer.

Επίσης, η κυκλοφορία του νέου CoD στο Game Pass day-one έβαλε τέλος και στην μπουρδολογία που έλεγε ότι αποκλείεται να το βγάλει εκεί, ότι θα βάλουν μόνο τα παλιά CoD κλπ. Πάνε αυτά. Τελικά όλα τα games των Xbox studios είτε πρόκειται για μεγάλους τίτλους ή για μικρούς, θα βγαίνουν day-one στο Game Pass. 

Προσωπικά δεν είμαι fan των του συνδρομητικού μοντέλου αλλά Perfect Dark, Stalker 2, Doom, Gears, Fable, Indiana Jones, Age of Mythology με κάνουν να σκέφτομαι σοβαρά πλέον για συνδρομή. Είναι πολλοί οι μεγάλοι τίτλοι που θα βγουν.

Δεν υπήρχε πουθενά ειρωνεία. Νέα παιχνίδια που δεν είχαμε ξαναδεί είπα αλλά δεν έγραψα αποκλειστικά από παράλειψη. Επίσης τα περισσότερα που έγραψες έρχονται και στο Playstation.Θα μου πεις αυτή είναι η τακτική της MS πλέον. Οκ.

Το μέλλον σαν hardware μιας κονσόλας επιβεβαιώνεται από τις πωλήσεις της. Προς το παρόν πάει χειρότερα από το Xbox one.  Δικαίωμα σου να έχεις άλλη άποψη.

Για το COD ότι θα είναι day one στο game pass δεν έχω άποψη προσωπικά γιατί γενικά σαν παιχνίδι δεν με ενδιαφέρει. Καλό για το Xbox-PC users σίγουρα.

Από τα leaks της δίκης είχαν βγει πολλά στη φόρα. Η MS έβαλε όλα τα αυγά της στο καλάθι του game pass το οποίο είναι στάσιμο και πολύ μακριά από τα νούμερα που θέλει η MS για να είναι βιώσιμο. Απλά μιλάμε για την MS και έχει λεφτά για κάψιμο. Μέχρι πότε θα δείξει. Ελπίζω να της πάνε καλά τα πράγματα γιατί χρειάζεται ανταγωνισμός.

Δυστυχώς βλέπω τη Σονυ να αντιγράφει κακές κινήσεις της MS και αυτό είναι που δεν μου αρέσει!

IMG_0561.JPG

Επεξ/σία από CarbonFibre
  • Like 1
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, fagoura είπε

Το δε νεο COD Black Ops 6, στο καπακι μετα την παρουσιαση ανεβηκε στο νο.1 σε presales στο steam, παρα το οτι οι περισσοτεροι θα το παιξουν χωρις αγορα στο xbox/pc με το game pass απο την πρωτη μερα.

Δεν νομίζω να είπε κανείς ότι δεν θα πουλήσει το COD. Αυτό έλειπε, με το νέο target group να μην πουλήσει. Και είναι 1ο σε pre-sales, και οι περισσότεροι θα το παίξουν δωρεάν μέσω gp? Δεν θα τρέξει ο κόσμος να βάλει gp με 15 ευρώ/μηνα (όχι, δεν μπαίνουν όλο ινσομνια ή reddit να βρουν τους πλαιγιους τρόπους) για 1 Game. 

Επεξ/σία από SabotazNic
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, CarbonFibre said:

Το μέλλον σαν hardware μιας κονσόλας επιβεβαιώνεται από τις πωλήσεις της. Προς το παρόν πάει χειρότερα από το Xbox one.  Δικαίωμα σου να έχεις άλλη άποψη.

Αγαπητέ, δεν ξέρω αν το αντιλήφθηκες, ίσως να μην το είδες αλλά η συνέχεια του Xbox σαν hardware είναι ήδη επιβεβαιωμένη. Ο ίδιος ο Phil ανακοίνωσε ότι εργάζονται επάνω στο hardware επόμενης γενιάς (όχι σε "Pro"). Άρα η δική μου άποψη και η δική σου είναι απλώς να έχουμε να λέμε...

Προφανώς δεν θα καθορίσουμε εμείς τι επιβεβαιώνει το μέλλον της κονσόλας και τι όχι. Η MS με το Xbox είναι εδώ 20+ χρόνια, δεν είναι χθεσινοί. 

Ποιες ακριβώς "κακές ιδέες" φοβάσαι ότι θα αντιγράψει? Θα σε πείραζε πχ να παίξεις day one το Wolverine στο PS plus χωρίς να πληρώσεις full price? Ή ανησυχείς μη τυχόν και δεν χρεώσουν ένα recompile ενός PS4 game παρουσιάζοντας το ως "καινούργιο"? (ετοιμάσου για God of War "remaster")

Μια πρόσφατη κακή κίνηση της Sony είναι το υποχρεωτικό login σε Playstation account στα PC games με αποτέλεσμα να εξαγριώσει την κοινότητα που υποτίθεται ότι προσπαθεί να κερδίσει και να κλειδώσει απ'έξω ολόκληρες χώρες με πιθανούς αγοραστές. Ο ορισμός του πυροβολώ τα πόδια μου γιατί λόγω μεγάλης έπαρσης έχω την εντύπωση ότι οι PC gamers θα μετακομίσουν στο PS5 για... να παίξουν πιο νωρίς τα sequels. Καταπληκτική ιδέα με σίγουρη επιτυχία.

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Αγαπητέ, δεν ξέρω αν το αντιλήφθηκες, ίσως να μην το είδες αλλά η συνέχεια του Xbox σαν hardware είναι ήδη επιβεβαιωμένη. Ο ίδιος ο Phil ανακοίνωσε ότι εργάζονται επάνω στο hardware επόμενης γενιάς. Άρα η δική μου άποψη και η δική σου είναι απλώς να έχουμε να λέμε...

Προφανώς δεν θα καθορίσουμε εμείς τι επιβεβαιώνει το μέλλον της κονσόλας και τι όχι. Η MS με το Xbox είναι εδώ 20+ χρόνια, δεν είναι χθεσινοί. 

Ποιες ακριβώς "κακές ιδέες" φοβάσαι ότι θα αντιγράψει? Θα σε πείραζε πχ να παίξεις day one το Wolverine στο PS plus χωρίς να πληρώσεις full price? Ή ανησυχείς μη τυχόν και δεν χρεώσουν ένα recompile ενός PS4 game παρουσιάζοντας το ως "καινούργιο"?

Μια πρόσφατη κακή κίνηση της Sony είναι το υποχρεωτικό login σε Playstation account στα PC games με αποτέλεσμα να εξαγριώσει την κοινότητα που υποτίθεται ότι προσπαθεί να κερδίσει και να κλειδώσει απ'έξω ολόκληρες χώρες με πιθανούς αγοραστές. Ο ορισμός του πυροβολώ τα πόδια μου γιατί λόγω μεγάλης έπαρσης έχω την εντύπωση ότι οι PC gamers θα μετακομίσουν στο PS5 για... να παίξουν πιο νωρίς τα sequels. Καταπληκτική ιδέα με σίγουρη επιτυχία.

Το είπε ο Σπένσερ!!!!!😆 Σήμερα λέει κάτι ο Σπένσερ, αύριο κάτι άλλο, μεθαύριο ποιος ξέρει; Αν μέλλον εννοείς ότι απλά θα βγει κονσόλα ανεξάρτητα αν θα πουλήσει 1εκ ή 100εκ οκ! Θα βγαίνει κονσόλα αλλά θα την αγοράζουν 3 και ο κούκος.

Οχι δεν θα ήθελα day one δωρεάν το Wolverine στο PS+. Θεωρώ ότι μειώνει το brand του Playstation, θέλω να αγοράζω physical το παιχνίδι και δεν μπορούν να καλύψουν τα έξοδα ανάπτυξης έτσι. Θα μπαίνουν μέσα και δεν είναι MS που μπορεί να πετάει όσα λεφτά θέλει η Sony.

Κακή κίνηση το Playstation account στα PC games. Πιστεύουν ότι μπορεί να φέρουν κόσμο στο PS5. Επαρση γιατί; Επειδή θέλουν να επεκτείνουν το κοινό τους; 🙄 Κατά την άποψή μου λανθασμένα αλλά ας μετρήσουμε πόσοι άλλοι κάνουν το ίδιο.

Το Playstation δεν θα έπρεπε να βγάζει καθόλου τα παιχνίδια του στο PC. Αποκλειστικά και μόνο στην δική του κονσόλα. Οπως κάνει και η Nintendo. 

Επεξ/σία από CarbonFibre
  • Like 2
  • Haha 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, fagoura είπε

Τι εγινε βρε παιδια, εδω δεν ηταν οι ειδημονες πριν κανα διμηνο που εσκιζαν τα ιματια τους για το τελος του xbox και τωρα το μεγα διλημμα στο εξωτερικο ειναι αν θα αγορασουν το cod η αν θα γραφτουν συνδρομητες ms game pass.

Το μέγα διλημμα στο εξωτερικό σίγουρα δεν είναι το παραπάνω που αναφέρεις πάντως συμφορουμίτη, γιατί ούτως ή άλλως θέλεις συνδρομή για να παίξεις online το cod.

Και για το Xbox αυτό καθαυτό, δεν αλλάζει το γεγονός ότι σε αυτή την γενιά η πλατφόρμα δεν τα πήγαινε μέχρι και σήμερα καθόλου καλά εμπορικά και στις εως τώρα κυκλοφορίες, εξού και πως προέκυψε όλος αυτός ο ενθουσιασμός στην τελευταία παρουσίαση.

Κάπως έτσι προέκυψε και το πρόσφατο άνοιγμα σε άλλες πλατφόρμες, έτσι δεν είναι?

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
Δημοσ.
11 minutes ago, CarbonFibre said:

Το Playstation δεν θα έπρεπε να βγάζει καθόλου τα παιχνίδια του στο PC. Αποκλειστικά και μόνο στην δική του κονσόλα. Οπως κάνει και η Nintendo. 

Για εμένα η καλύτερη λύση είναι να βγαίνουν όλα παντού με χρονική υστέρηση. Έτσι κι αλλιώς το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων είναι στην αρχή, από τα pre-orders και τις πρώτες full-price αγορές.

Οι hardcore fans PS και XBOX θα συνεχίζουν να παίζουν τα παιχνίδια που θέλουν day-1 στην κονσόλα τους, και όλοι οι άλλοι που δεν βιαζόμαστε τόσο θα μπορούμε να έχουμε μία ευελιξία. Θεωρώ ότι αυτό είναι win-win για όλους. Ταυτόχρονα (με τον δεύτερο χρόνο σε άλλες κονσόλες/PC) θα μπορούν να τα βάζουν και σε συνδρομές για αυτούς που έτσι κι αλλιώς δεν θα το αγόραζαν ποτέ day-1.

Με τα παραπάνω θεωρώ καλύπτονται όλοι οι χρήστες, οι εταιρείες έχουν έξτρα έσοδα, και δεν αποκλείεται κανένας από το να παίξει ένα παιχνίδι που θέλει... έστω και 1-2 χρόνια πιο αργά (προσωπικά δεν με πειράζει αυτό... όποιον τον πειράζει μάλλον ήδη ανήκει στους hardcore που θα το αγόραζαν day-1 έτσι κι αλλιώς).

Δημοσ.

@CarbonFibre

Εντάξει εφόσον είπες εσύ για το μέλλον του Xbox, τι να τον κάνουμε τον Phil που μια λέει κάτι σήμερα και αύριο κάτι άλλο. Έχεις δίκιο. Οι πωλήσεις του Xbox δεν προβλέπουν συνέχεια στο hardware άρα η κονσολίτσα τελειώνει εδώ οριστικά και η MS θα γίνει Sega :P.

Φαίνεται να ενδιαφέρεσαι πολύ περισσότερο για το "brand" του Playstation παρά για το τι θα σε σύμφερε περισσότερο ως gamer. Όπως το να έχεις πολλαπλές επιλογές για να παίξεις αυτό που θες. Οκ, περί ορέξεως.

Αχ μωρέ δεν βγαίνουν τα παιδιά. Αν δεν χρεώσουν μέχρι και το recompile του Last of Us Part II 40 ευρώ, μπαίνουν μέσα! 😂

Και το "Unlock FPS" επίσης δεν θέλει δουλειά? Να μην ζητήσουν ένα 10άρι? 

Πέρα από την πλάκα, μια καλή δουλειά εννοείται ότι πρέπει να πληρωθεί με κάποιο τρόπο αλλά οι παραπάνω τακτικές περισσότερο μοιάζουν είτε με ελεημοσύνη, ή με κοροϊδία. Μιλάμε για minimum effort.

Εδώ η Capcom μπόρεσε και έδωσε ολόκληρα free RT updates σε 3 games (πολύ περισσότερη δουλειά) αλλά η Sony δεν έχει λεφτά για πέταμα...

Έπαρση δεν είναι να θέλουν να επεκτείνουν το κοινό τους. Αλίμονο. Έπαρση είναι ότι πιστεύουν ότι κάποιος που δεν είναι console gamer, θα δώσει 500 ευρώ για να παίξει νωρίτερα παιχνίδια που κάποια στιγμή θα έρθουν έτσι και αλλιώς στην πλατφόρμα του. Και ο τρόπος που το κάνουν είναι κάπως σαθρός με το να υποτιμούν την νοημοσύνη του κοινού επιβάλλοντας τεχνητούς περιορισμούς. 

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, CarbonFibre είπε

Οχι δεν θα ήθελα day one δωρεάν το Wolverine στο PS+. Θεωρώ ότι μειώνει το brand του Playstation, θέλω να αγοράζω physical το παιχνίδι και δεν μπορούν να καλύψουν τα έξοδα ανάπτυξης έτσι.

Και εγω είπα να ανανεωσω το plus και σκέφτηκα να τους ρίξω και ενα donate ετσι για να έχουν να πιουν ένα καφεδάκι τα κακόμοιρα ρε παιδί μου εκεί μέσα στις  πολυεθνικές. 

Δυστηχως βλεπω μας έχει μείνει μόνο το brand από το Playstation.

Παμε 4 χρόνια και αντί να βγαλουν κανα παιχνίδι θα μας πασάρουν ps5 pro. Για πιο λόγο δενε χω καταλάβει ακομα αφού δεν είδαμε ούτε το ps5 τι μπορεί να κάνει.

Επεξ/σία από chrisgewrgi
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
5 hours ago, CarbonFibre said:

Επίσης τα περισσότερα που έγραψες έρχονται και στο Playstation.Θα μου πεις αυτή είναι η τακτική της MS πλέον. Οκ.

Ευτυχώς που υπάρχει και η MS δηλαδή, μπας και έχουμε κανά game να παίξουμε στο PS5 μας μέχρι του χρόνου. :P

• Like 1
  • Sad 1
  • Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Malthador είπε

Ευτυχώς που υπάρχει και η MS δηλαδή, μπας και έχουμε κανά game να παίξουμε στο PS5 μας μέχρι του χρόνου. :P

Έρχεται Black Myth στο PS5 τέλος Αυγούστου. Μην ανησυχείς! 😁

Σε ποια πλατφόρμα δεν έρχεται τέλος Αυγούστου είπαμε; Στο Switch;😁

Επεξ/σία από CarbonFibre
  • Confused 1
  • Haha 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, CarbonFibre είπε

Έρχεται Black Myth στο PS5 τέλος Αυγούστου. Μην ανησυχείς! 😁

Σε ποια πλατφόρμα δεν έρχεται τέλος Αυγούστου είπαμε; Στο Switch;😁

Θα γίνει optimization στο Series S και θα βγει λίγο αργότερα στα Xbox. Δεν είναι timed exclusive.😁

• Like 1
Δημοσ.

Ανάμεσα σε diablo iv , baldurs gate 3 , kai dragons dogma 2 τι θα προτιμούσατε αυτή τη στιγμή;  Να ταιριάζει πιο πολύ με κοντρολερ , όχι πολύ ιννβεντορτυ. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...