Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, music_lover είπε

Τα Days Of Play πότε έρχονται ρε παλικάρια? Περιμένω μπας και γίνει κάποια έκπτωση στο ps plus.

αρχες Ιουνη ειναι νομίζω, εκτος και αν το καταργήσουν , παντως στις προηγούμενες  προσφορες  αν ειχες ενεργη συνδρομή  δεν εδινε εκπτωση .......   

• Like 1
  • Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, music_lover είπε

Τα Days Of Play πότε έρχονται ρε παλικάρια? Περιμένω μπας και γίνει κάποια έκπτωση στο ps plus.

3 λεπτά πριν, Votritis είπε

αρχες Ιουνη ειναι νομίζω, εκτος και αν το καταργήσουν , παντως στις προηγούμενες  προσφορες  αν ειχες ενεργη συνδρομή  δεν εδινε εκπτωση .......   

Ειχε εκπτωση στην Ευρωπη πριν λιγες μερες. Τσεκαρε και τωρα.

Δινει εκπτωση σε συνδρομες που ληγουν συντομα παντως

Μην ξεχνατε να κανετε top up το playstation wallet (συνηθως 42.5 η 50αρα) για να γλυτωνετε και κατι ακομα)

• Like 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Ειχε εκπτωση στην Ευρωπη πριν λιγες μερες. Τσεκαρε και τωρα.

Δινει εκπτωση σε συνδρομες που ληγουν συντομα παντως

Μην ξεχνατε να κανετε top up το playstation wallet (συνηθως 42.5 η 50αρα) για να γλυτωνετε και κατι ακομα)

εμενα λήγει σε ενα μηνα , ειναι φουλ τιμη προς το παρών ,ελπιζω να δωσουν τουλάχιστον ενα 25% να ανανεώσω .... 

Δημοσ.

Αν δεν ανακοινωθεί σήμερα, πάμε για state of play ή και τπτ..

Η sony παίζει κρυφτούλι? Δεν ξέρω τι άλλο να πω..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν και ίσως να μην είναι το κατάλληλο topic, ας το αφήσω εδώ.

https://gamerant.com/final-fantasy-9-remake-in-development-leak/

Έτσι και ισχύει εγώ πάντως θα κλάψω λίγο .

Δεν παίζω το original μόνο και μόνο γι αυτό το λόγο.

Επεξ/σία από p07apo
  • Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, p07apo said:

Αν και ίσως να μην είναι το κατάλληλο topic, ας το αφήσω εδώ.

https://gamerant.com/final-fantasy-9-remake-in-development-leak/

Έτσι και ισχύει εγώ πάντως θα κλάψω λίγο .

Δεν παίζω το original μόνο και μόνο γι αυτό το λόγο.

Μια χαρά, και  είχα αγωνία ποιο θα ήταν το επόμενο major FF που θα κατέστρεφαν μετατρέποντάς το σε action RPG.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, Malthador είπε

Μια χαρά, και  είχα αγωνία ποιο θα ήταν το επόμενο major FF που θα κατέστρεφαν μετατρέποντάς το σε action RPG.

Κοίτα, νομίζω ότι είναι λίγο υπερβολικό να λέμε το ff7 remake καταστροφή. Βέβαια γούστα είναι αυτά αλλά καταστροφή μου φαίνεται too much. Πίστεψε με σε καταλαβαίνω, το turn based έχει άλλη χάρη!
Αν και ακούγετε ότι το ff9 μπορεί να είναι πιο πιστό remake, διατηρώντας το σύστημα μάχης. Ελπίζω να είναι έτσι…

Επεξ/σία από p07apo
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 22/5/2024 στις 12:07 ΜΜ, firepc είπε

Αν δεν ανακοινωθεί σήμερα, πάμε για state of play ή και τπτ..

Η sony παίζει κρυφτούλι? Δεν ξέρω τι άλλο να πω..

συνεχιζουν οι διαφοροι γνωστοι leakers να λενε οτι θα γινει κατι την ερχομενη εβδομαδα. Αλλα για να το εχει αφησει ως τωρα η Sony, παλι για State of Play θα πανε.

ε δεν εχουν αναγκη οι τύποι, η MS σε καθε βήμα της κάνει απέλπιδες προσπάθειες για να ψήσει τον κόσμο να μην αγορασει Xbox οπότε η Sony πάει στο ρέλαντι εντελώς :P 

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, xavier είπε

δεν με ενδιαφερει το astrobot ως franchise, αλλά τεσπα.

Αν δεν το εχεις ηδη κανει, δωσε μια ευκαιρια στο Playroom (στο ps5 game). ;) 

• Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Malthador είπε

Υπάρχει τρόπος να αλλάξει region σε account; Ακόμα και αν χρειάζεται να επικοινωνήσω με το helpdesk;

Οχι.

• Moderators
Δημοσ.
15 minutes ago, vorlon68 said:

Οχι.

Δηλαδή κάποιος που μετακομίζει σε άλλη χώρα τι κάνει; Χάνει τις προηγούμενες συνδρομές/αγορές του;

Εντύπωση μου κάνει, πολύ πρωτόγονο αν ισχύει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Malthador είπε

Δηλαδή κάποιος που μετακομίζει σε άλλη χώρα τι κάνει; Χάνει τις προηγούμενες συνδρομές/αγορές του;

Εντύπωση μου κάνει, πολύ πρωτόγονο αν ισχύει.

Γιατί ποιος σε εμποδίζει να χρησιμοποιήσεις το account σου από οποιαδήποτε χώρα του κόσμου; Κανονικά παίζεις, χωρίς vpn, χωρίς τίποτα.

Το μόνο πρόβλημα είναι αν πχ ήσουν Αμερική και τώρα που γυρνάς Ελλάδα θέλεις να χρησιμοποιήσεις ελληνική πιστωτική κάρτα δεν μπορείς. Θα πρέπει είτε να αγοράζεις psn κάρτες, είτε να κάνεις καινούργιο Ελληνικό psn.  Το παλιό account το έχεις primary και πάλι παίζεις κανονικά τα παιχνίδια σου.

Αλλά πραγματικά δεν έχεις λόγο να μπεις σε αυτή την διαδικασία, αφού έτσι και αλλιώς συμφέρει να αγοράζεις psn cards, αφού συνήθως τις 50αρες τις αγοράζεις με 40 eur.

Επεξ/σία από xavier

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...