Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, metallica 13 είπε

Τελικά αυτό που βγαίνουν σχεδόν όλα και στην προηγούμενη γενια έχει αρχίσει να γίνεται πολύ κουραστικό

όσο δεν τελειώνουν με την παλιά γενιά, τέτοιες σαπίλες θα βλέπουμε

• Like 1
  • Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δεν ήθελα να ξαναγκρινιάξω αλλα δε κρατιέμαι

αλήθεια εσείς που ειστε απογοητευμένοι μιλάτε για σαπιλες κ γενικά ειστε απογοητευμένοι τι επιπλέον πιστεύετε θα δείτε που θα πείτε wow άλλαξα γενιά

60fps κ σκληρος δισκος ηδη κανουν τεράστια διαφορά με τη προηγουμένη 

πραγματικά θα ήθελα να γυρίσετε σε κονσόλα ps4 xbox να παίξετε το ιδιο παιχνίδι που παίζετε σε ps5 series x να μας γράψετε εντυπώσεις.  

• Like 1
Δημοσ.

Sorry για το Hijack ..υπαρχει μηπως κανα χριστιανος με αποδειξη απο dualsense ασπρο η μαυρο που να ληγει συντομά ή να μην εχει προβλημα να μου την στειλει? Τυπικα μολις μου εληξε εμφανιστηκε stick drift. Θα ειμαι υποχρεως ισως και παιξει και κανα σουβλακι δωρο!

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, ison είπε

Sorry για το Hijack ..υπαρχει μηπως κανα χριστιανος με αποδειξη απο dualsense ασπρο η μαυρο που να ληγει συντομά ή να μην εχει προβλημα να μου την στειλει? Τυπικα μολις μου εληξε εμφανιστηκε stick drift. Θα ειμαι υποχρεως ισως και παιξει και κανα σουβλακι δωρο!

Για να το στείλεις στο service? Θεωρητικά βλέπουν serial number, οποτε Αν έστω περάσει και δεν τσεκάρουν αν στην απόδειξη ταιριάζει με το controller, τότε ο ιδιοκτήτης της απόδειξης ίσως να μην μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτός την εγγύηση. 

Αν είσαι μετά το 1ο έτος, στείλε το στο κατάστημα. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, sndev είπε

αλήθεια εσείς που ειστε απογοητευμένοι μιλάτε για σαπιλες κ γενικά ειστε απογοητευμένοι τι επιπλέον πιστεύετε θα δείτε που θα πείτε wow άλλαξα γενιά

πραγματικά θα ήθελα να γυρίσετε σε κονσόλα ps4 xbox να παίξετε το ιδιο παιχνίδι που παίζετε σε ps5 series x να μας γράψετε εντυπώσεις.  

60fps σε μηχανες γραφικών που είναι σχεδιασμένες να τρέχουν σε μηχανήματα 10τιας δεν το λες και κατάκτηση για την νέα γένια..Εχω  ζήσει πραγματικές μετάβασεις από γενιά σε γενιά που δεν πιστεύες αυτό που έβλεπες..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, metallica 13 είπε

Επαιξα το demo του street fighter 6...Ένα παιχνίδι το οποίο και αυτό ήταν σίγουρη αγορά μέτα το resident evil 4 remake!! Δεν ξέρω ρε παιδιά! Εγώ είμαι περίεργος η κάτι πάει πολύ στραβά... Ο τεχνικός τομέας πάλι για κλάματα! Δεν είναι δυνατόν αυτός ο οπτικός τομέας να ταιριάζει σε μηχάνημα επιπέδου ps5... Τελικά αυτό που βγαίνουν σχεδόν όλα και στην προηγούμενη γενια έχει αρχίσει να γίνεται πολύ κουραστικό..Εχουν περάσει 2 χρόνια και για να δω κάτι που να με εντυπωσίασει βάζω launch games του ps5 όπως demon souls remake! Tο ίδιο ισχύει και για το αγαπημένο μου παιχνιδι στο ps5 που είναι το gt7.. Υπάρχουν στιγμές που είναι πολύ όμορφο αλλ γενικά είναι ένα πολύ μέτριο σε γραφικά παιχνιδι που σε καμία περίπτωση δεν σε ικανοποιεί που το παίζεις σε μια φρέσκια κονσόλα όπως το ps5... 

Ούτε το Tekken 8 έχει γραφικάρες ενώ είναι ''next-gen only'' και χρησιμοποιεί Unreal Engine 5. Τρέχει το CP 2077 με path-tracing που είναι open-world και ένα fighting game με 2 χαρακτήρες στην οθόνη και ένα background δείχνει στην καλύτερη απλά καλό που θα έπρεπε να πέφτουν σαγόνια και να έχει καρφωμένο 60άρι..

Οι devs έχουν καταντήσει τεμπέληδες και φαίνεται απ' το πόσο κακά είναι τα περισσότερα παιχνίδια στο release τους.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, metallica 13 είπε

60fps σε μηχανες γραφικών που είναι σχεδιασμένες να τρέχουν σε μηχανήματα 10τιας δεν το λες και κατάκτηση για την νέα γένια..Εχω  ζήσει πραγματικές μετάβασεις από γενιά σε γενιά που δεν πιστεύες αυτό που έβλεπες..

Αυτό. Το 1995 με 2010 ήταν πραγματικό άλμα σε ολα. Από εκεί που παίζαμε με τα πιξελ και τα τετράγωνα ξαφνικά εφτιαξαν games. Aπο το 2010 μέχρι και το 25 απλά ανεβάζουν αναλύσεις και στην ουσια  τπτ παραπάνω.παρολααυτα θες κάρτες που καίνε οσό μια ηλεκτροκοληση.

Το λιγότερο που έπρεπε να δείχνουν όλα τα games μετά από 15 χρονια είναι έτσι.

Δεν ξερω τι τεχνολογία έπρεπε να έχουν αλλά πιστεύω εχουν κατασταλάξει καπου και μας βυζαινουν

Το demo το επαιξα και εγω και ειναι οπως τα λες. Ps4 game. 10ετιας δηλαδη

Επεξ/σία από chrisgewrgi
  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, sndev είπε

Οκ η λέξη σαπίλες είναι τραβηγμένη. Αλλά πες μου εσύ, πως πιστεύεις θα πάμε τεχνολογικά μπροστά. Με το να βγαινουν τα νέα παιχνίδια σε κονσόλες 10 ετών ή με το να εργαστούν οι devs πραγματικά και με αφοσίωση πάνω στα νέα μηχανήματα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, firepc είπε

Οκ η λέξη σαπίλες είναι τραβηγμένη. Αλλά πες μου εσύ, πως πιστεύεις θα πάμε τεχνολογικά μπροστά. Με το να βγαινουν τα νέα παιχνίδια σε κονσόλες 10 ετών ή με το να εργαστούν οι devs πραγματικά και με αφοσίωση πάνω στα νέα μηχανήματα?

Μην ξεχνάς που όταν βγήκαν ήταν ήδη κατά πολυ ξεπερασμένα.15ετιας hardware ειναι

Επεξ/σία από chrisgewrgi
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, chrisgewrgi είπε

Μην ξεχνάς που όταν βγήκαν ήταν ήδη ξεπερασμένα. 15ετιας hardware ειναι

εντάξει και αυτό

Αλλά το θέμα είναι οτι τον Νοέμβριο που μας έρχεται, μπαίνουμε στη τέ-τα-ρτη χρονιά της νέας γενιάς 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, firepc είπε

εντάξει και αυτό

Αλλά το θέμα είναι οτι τον Νοέμβριο που μας έρχεται, μπαίνουμε στη τέ-τα-ρτη χρονιά της νέας γενιάς 

Όσο κονομανε εύκολα τόσο κάνουν τα στραβά μάτια και τόσο θα τα τρώμε στην μάπα.

Η εξέλιξη μέσα σε 12 χρόνια είναι αυτή. Μηδαμινή στην ουσια.

Αν την συγκρινεις με την εξέλιξη σε άλλους τεχνολογικους τομείς είναι πραγματικά αστεία. Αλλά αφού βγαινει το χρημα και η nvidia και η amd θυσαυριζουν και αυτοι  σε κάθε γενιά cpu gpu τότε δεν θα δούμε και τπτ καλυτερο

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, ilias78 είπε

https://unboxholics.com/news/gaming/104522-to-diskaki-tou-star-wars-jedi-survivor-de-tha-echei-olo-to-paichnidi-mesa?from=category

Για μένα μόλις έφαγε ακυρο το παιχνίδι. Ούτως ή άλλος κ το 1ο μέρος δεν με είχε ξετρελάνει.

Έχει γίνει η φάση όπως στο pc όσο κι αν μερικοί δεν θέλουν να το δουν

Πλέον έτσι θα γίνεται η διανομή μέχρι να πάει full digital και στις κονσόλες. Τake it or leave it

14 λεπτά πριν, ilias78 είπε

Για μένα μόλις έφαγε ακυρο το παιχνίδι.

και btw, θα ρίξεις άκυρο και στα μελλοντικά παιχνίδια που θα ρθούνε σ' αυτό το στιλ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά καταλαβαίνω ότι θα θέλατε να δείτε μεγάλο άλμα γραφικών στα "next-gen only" παιχνίδια αλλά μου φαίνεται ότι δεν έχετε συνειδητοποιήσει ότι η καινούργια γενιά είναι μόλις 2-2,5 φορές πιο δυνατή από την προηγούμενη!

Παλιότερα είχαμε διαφορές σε hardware μέχρι και 10 φορές πιο δυνατό από το προηγούμενο. Ίσως και περισσότερο. Αν περιμένετε άλματα γραφικών PS1-PS2 και PS2-PS3, μάλλον καλό θα ήταν να το ξεχάσετε από τώρα γιατί θα απογοητευτείτε.

Το κόστος για δυνατό hardware έχει πλέον εκτοξευθεί εκτός τιμολογιακών ορίων κονσόλας. Έχετε αναλογιστεί πόσο κάνει σήμερα μια high-end gpu στο PC (μόνο η gpu ;)) και πόσο κάνει μια κονσόλα??

Εκτός αν θα θεωρούσατε καλή ιδέα να δίνατε 2500 ευρώ για ένα PS5/SX...

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...