Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι παιχνιδαρα αυτό το resident evil 4 remake ρε παιδιά? 

Είχα αγοράσει GameCube μόνο και μόνο για re4,1 και zero.

Τρομερά συναισθήματα με το remake 

Spoiler
Spoiler

1879f8067ea81-screenshotUrl.jpg.cab80b10a72a906d511181941a0b2025.jpg187796db05272-screenshotUrl.jpg.79a3ac2320b473acfda1b87d1c784a09.jpg187796de70915-screenshotUrl.jpg.c50ad96cafd93f0525336e313c48c3a3.jpg

Επεξ/σία από johnnyman
  • Like 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν το εγραφε στο τρειλερ που ανεβασα στο psvr2 (ή δεν το ειδα), αλλα το humanity ερχεται ως day 1 game στο extra

Επεξ/σία από SabotazNic
Δημοσ.

Έχει τα θέματά της η Sony, δε μπορώ να πω. Όταν παίζει κάποιος στο ps4 με τον λογαριασμό μου και προσπαθώ να μπω σε παιχνίδι ps4 από το Ps5 δεν με αφήνει. Η μόνη λύση που εντόπισα στο διαδίκτυο είναι η δημιουργία διαφορετικού λογαριασμού στο Ps4. Απράδεκτο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, pictorino είπε

Έχει τα θέματά της η Sony, δε μπορώ να πω. Όταν παίζει κάποιος στο ps4 με τον λογαριασμό μου και προσπαθώ να μπω σε παιχνίδι ps4 από το Ps5 δεν με αφήνει. Η μόνη λύση που εντόπισα στο διαδίκτυο είναι η δημιουργία διαφορετικού λογαριασμού στο Ps4. Απράδεκτο.

Game sharing λεγεται, και υπαρχει χρονια. Λογικο να μην γινεται να παιξεις το ιδιο παιχνιδι απο τον ιδιο λογαριασμο. Αν ηταν ετσι, ολοι θα ανταλλαζαμε λογαριασμους.

Επεξ/σία από SabotazNic
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Game sharing λεγεται, και υπαρχει χρονια. Λογικο να μην γινεται να παιξεις το ιδιο παιχνιδι απο τον ιδιο λογαριασμο. Αν ηταν ετσι, ολοι θα ανταλλαζαμε λογαριασμους.

Διαφορετικό παιχνίδι από τον ίδιο λογαριασμό. Dark souls 2 στο ps4 και The last of us part 2 στο ps5 (και τα δύο από δισκάκι) .

Επεξ/σία από pictorino
Δημοσ.
Μόλις τώρα, pictorino είπε

Διαφορετικό παιχνίδι από τον ίδιο λογαριασμό. Dark souls 2 στο ps4 και The last of us part 2 στο ps5. 

Και τα 2 ειναι PS4 games. Δεν γινεται αυτο. Γινεται μόνο με PS4 game στο PS4 και PS5 game στο PS5 με τον ιδιο λογαριασμο.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, vorlon68 είπε

Και τα 2 ειναι PS4 games. Δεν γινεται αυτο. Γινεται μόνο με PS4 game στο PS4 και PS5 game στο PS5 με τον ιδιο λογαριασμο.

Αυτό διάβασα και ειναι απαράδεκτο να γίνεται. Η Sony τα έχει πληρωθεί όλα, τι την πειράζει αν θέλω να παίζω και με τις 2 κονσόλες ταυτόχρονα παιχνίδια ps4; Τέλος πάντων. 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, pictorino είπε

Αυτό διάβασα και ειναι απαράδεκτο να γίνεται. Η Sony τα έχει πληρωθεί όλα, τι την πειράζει αν θέλω να παίζω και με τις 2 κονσόλες ταυτόχρονα παιχνίδια ps4; Τέλος πάντων. 

Δεν μπορεις να παιζεις και στις 2 κονσόλες ταυτόχρονα ειναι φυσικά αδύνατον. Θα γινόταν αν ειχες 4 χερια..... Λογικό αυτό που κάνει η Sony

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μα δε νομιζω οτι χτυπαει στο playstation, αν το ps4 ειναι ρυθμισμενο ως primary κανεις login κανονικα και απο το ps4 και απο το ps5 ταυτοχρονα, αν δε κανω λαθος.

Επεξ/σία από xavier
Δημοσ.
1 ώρα πριν, xavier είπε

μα δε νομιζω οτι χτυπαει στο playstation, αν το ps4 ειναι ρυθμισμενο ως primary κανεις login κανονικα και απο το ps4 και απο το ps5 ταυτοχρονα, αν δε κανω λαθος.

login μπορεις να κανεις, να παιζεις συχρονως την ιδια εκδοση ενος game δεν μπορεις

Δημοσ.

4 ώρες πριν, pictorino είπε

Αν θέλεις να παίζει συγχρόνως παιχνίδια ps4 ή ps5, η γυναίκα σου ο γιός/κόρη σου ο αδερφός/ή σου ή ο φίλος/η σου κτλπ πολύ απλά κάνουν δικό τους λογαριασμό σε όσες κονσόλες διαθέτεις, δωρεάν είναι έτσι και αλλιώς, και παίζουν όλα όσα έχεις αγοράσει εσύ με το δικό σου account που θα έχεις και στις 2 ή 3 ή 10 κονσόλες σου

Παρόλα αυτά έχει επιτρέψει να παίζουν συγχρόνως με τον ίδιο λογαριασμό παιχνίδια ps5 η κονσόλα ps5 και παιχνίδια ps4 η κονσόλα ps4 ακόμα και τα ίδια παιχνίδια, που είναι και πολύ σωστό για μένα.

Ένα από τα, γιατί το έχουν έτσι, στο απάντησαν ήδη

4 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Οπότε το "απαράδεκτο να γίνετε" καταλαβαίνεις ότι είναι ένας λάθος χαρακτηρισμός. 🙂

• Like 2
Δημοσ.
Στις 21/4/2023 στις 3:57 ΠΜ, SabotazNic είπε

Το τερματισα πριν καμια βδομαδα και τωρα παω για πλατινα.

Θα πω την αληθεια, μεχρι περιπου τη μεση του παιχνιδιου, ειχα βαρεθει αφορητα. Επαιζα με το στανιο και εκτος των εντυπωσιακων γραφικων, δεν εβρισκα κατι αλλο ενδιαφερον και απορουσα πως γινεται να αρεσει σε ολους αυτο το παιχνιδι.

Ε, σε καποιο σημειο μου τα "εσκασε" κι εμενα. Κορυφη το παιχνιδι. Εχουν ειπωθει ολα, δεν νομιζω πως μπορω να προσθεσω κατι νεο.

Για τον Κρατος μονο θελω να πω ενα πραγμα. Ηταν πολυ ηρεμος και ψυχραιμος σε ολο το παιχνιδι. Αν ειχε τα νευρα που ειχε στο GoW 3, το παιχνιδι θα τελειωνε μεσα σε 2-3 ωρες το πολυ. :P 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επαιξα το demo του street fighter 6...Ένα παιχνίδι το οποίο και αυτό ήταν σίγουρη αγορά μέτα το resident evil 4 remake!! Δεν ξέρω ρε παιδιά! Εγώ είμαι περίεργος η κάτι πάει πολύ στραβά... Ο τεχνικός τομέας πάλι για κλάματα! Δεν είναι δυνατόν αυτός ο οπτικός τομέας να ταιριάζει σε μηχάνημα επιπέδου ps5... Τελικά αυτό που βγαίνουν σχεδόν όλα και στην προηγούμενη γενια έχει αρχίσει να γίνεται πολύ κουραστικό..Εχουν περάσει 2 χρόνια και για να δω κάτι που να με εντυπωσίασει βάζω launch games του ps5 όπως demon souls remake! Tο ίδιο ισχύει και για το αγαπημένο μου παιχνιδι στο ps5 που είναι το gt7.. Υπάρχουν στιγμές που είναι πολύ όμορφο αλλ γενικά είναι ένα πολύ μέτριο σε γραφικά παιχνιδι που σε καμία περίπτωση δεν σε ικανοποιεί που το παίζεις σε μια φρέσκια κονσόλα όπως το ps5... 

Επεξ/σία από metallica 13
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...