Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε

Sony sets PS5 Pro PSSR upscaling target to glorious 4K 60FPS and 8K 30 FPS

Μαζέψτε λεφτά να ευχαριστηθείτε το GTA VI.

Θα το ευχαριστηθούμε έτσι κι αλλιώς, ακόμη κι αν έβγαινε σε PS4.

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, Fulgore είπε

Προσωπικά περιμένω μόνο το alone in the dark λόγο είδους που το αγαπώ λίγο παραπάνω. Rise of the Ronin αδιάφορο τελείως , δεν έχω παίξει ακόμα Tsushima που είναι στο ps plus. Ίσως δοκιμάσω κάποια στιγμή και το dragons dogma αν είναι οκ από τεχνικά προβλήματα και τρέχει με 60 fps , φαίνεται βαθύ και ενδιαφέρον.

Αlone in the dark - Τhe new nightmare παιχνιδαρα αλλα τωρα 2024 τετοια παιχιδια δεν λεει να τα αγορασεις αντε αμα μπουν σε καμια συνδρομή να το δοκιμάσεις  

Καλησπέρα στην όμορφη παρέα. Μήπως γνωρίζει κάποιος αν έχει κυκλοφορήσει το  dualsense v2, που ακούστηκε πριν από λίγο καιρό, με αυτονομία μπαταρίας 12 ωρών; Τα τελευταία άρθρα που διάβασα σχετικά με αυτό είχαν κυκλοφορήσει αρχές Ιανουαρίου, αλλά δεν είχε γίνει λόγος για επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας. Ωστόσο βλέπω κάποια καταστήματα στην Ελλάδα που έχουν v2 χειριστήρια.  
https://www.skroutz.gr/s/48983930/Sony-DualSense-V2-Asyrmato-Gamepad-gia-PS5-Leyko.html

Πρόκειται για shadow release η απλά αυτά είναι μούφα v2;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Διαβάζω ότι στο digital foundry υποστηρίζουν να μην περιμένουμε στο PS5 Pro 60fps στο GTA 6 λόγω της CPU του. Αν ισχύσει αυτό τότε ήρθε η ώρα για αναβάθμιση του PC μου μέχρι την έλευση του PS6.

Επεξ/σία από music_lover

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή αγαπάω τα ματια μου, δεν πρόκειται να τα σκάσω για να παίξω στα uncapped 30 fps, που βασικά και capped να ήταν πάλι δεν. Οποτε έχω κρατημένη μια steelbook edition του Dragon's Dogma 2 από public πυλαίας θεσσαλονίκη, αλλα δεν ψήνομαι, τουλάχιστον μέχρι να βγει performance patch, άμα βγει. Οποιος θέλει μου στέλνει pm και του δίνω το κωδικό παραγγελίας να το πάρει, χωρίς extra χρέωση φυσικά. Το αναφέρω επειδή βλέπω ότι είναι sold out.

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc

https://insider-gaming.com/ps5-pro-gta-6/

Αυτό που είπαν είναι ότι με βάση την Cpu, δεν γίνεται το GTA VI να τρέξει από 30(base ps5)σε 60(pro), επειδή οι διαφορές είναι σχετικά μικρές.

Ακόμα δεν γνωρίζουμε ούτε πως θα τρέχει στο Ps5, ούτε τα επίσημα specs του Ps5 pro, ούτε αν το GTA VI θα έχει performance/resolution mode κλπ.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Απ' ότι φαίνεται ούτε το Dragon's Dogma 2 θα τρέξει πολύ καλύτερα στο PS5 Pro εφόσον είναι CPU limited...

https://www.ign.com/articles/capcom-is-aware-of-dragons-dogma-2-frame-rate-issues-on-pc-looking-into-fixes

Πως ξαφνικά έγινε cpu limited το RE engine?! Διόρθωσε με άμα κάνω λάθος και πάντα ήταν.

Κάκιστο optimization το πρώτο, κάκιστο και αυτό. Απλά οι devs suck επάνω σε αυτό το κομμάτι και κακός δεν πήραν βοήθεια από αλλα in-house studios.

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Like 2

Τραγικό, η φάση με το Dragons Dogma 2 θυμίζει Cyberpunk 2077 στο ξεκίνημα του. 4090 και 5800x3d και έχει θέματα.με framedrops. Ούτε να μου το χαρίσεις δεν το ξεκινάω αν δεν στρώσει, αν στρώσει και ποτέ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...