Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
On 16/03/2024 at 19:28, Daredevil said:

γενικότερα δεν παίρνει software solutions από την AMD, φτιάχνει το δικό της API. Το οποίο είναι και το σωστό, αν πχ στην επόμενη γενιά πάει σε intel/nvidia. To dolby/vrr κλπ είναι standards της βιομηχανίας κι αναγκαστικά πρέπει να κουμπώσει πάνω τους.

Και προσωπική άποψη, η τεχνολογίες της amd έχουν σημαντικούς περιορισμούς.

αν πάει σε Nvidia θα πάει και η Microsoft αναγκαστικά. 

On 16/03/2024 at 21:00, Fulgore said:

Οπως έγραψε και ο @Psycho_Warhead πιο πίσω, όλα θα κριθούν από το GTA VI του χρόνου, ένα από τα παιχνίδια αυτής της γενιάς που ενδιαφέρουν τους περισσότερους.

Το λέω αυτό γιατί οι διάφορες φήμες θεωρούν δύσκολο να βγει το ps5 pro τέλος του 2024, αφού δεν υπάρχει κάποιος σημαντικός τίτλος ως τώρα να το συνοδεύει

Τέλος, μεγάλο ερωτηματικό είναι και η τιμή του.

Γιατί είναι δύσκολο να βγει Pro ? 
Zen 2 έχει και η AMD έχει πάει στον Zen 4, κάρτες γραφικών από εκεί παίρνει…

ποιο δύσκολο δεν είναι να βγει Pro, ποιο δύσκολο είναι να το πουλήσει με την νοοτροπία των 399$ και κάτι της παραπάνω την Pro έκδοση, και να μπαίνει μέσα $$$ 

ας βάλει την κονσόλα 1.200$ και να είναι της προκοπής, και ας αφήσει της ηλιθιότητες με τα 650Gb NVMe (γιατί μόνο από αυτό θα έπρεπε να την πληρώνουν οι κατασκευαστές δίσκων με το δώρο που τους έκανε..) 

• Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πέρσι είχε γίνει το showcase της sony στις 24 Μαίου ημέρα Τετάρτη

Φέτος μάλλον θα γίνει στις 22 Μαίου?

Μήπως θα γίνει και η ανακοίνωση του pro? Οι διαρροές είναι πάρα πολλές για να περιμένουν μέχρι το καλοκαίρι

Επεξ/σία από firepc
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, firepc είπε

Σταματάει η παραγωγή του PS VR2

https://www.bnnbloomberg.ca/sony-hits-pause-on-psvr2-production-as-unsold-inventory-piles-up-1.2048040

και αρχίζει του ps5 pro :lol:

Kακα τα ψεματα παρολο που εχουν κανει ενα πολυ καλο headset,προκειται για  πανακριβο περιφερειακο με ελαχιστο first party support.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, firepc είπε

Πέρσι είχε γίνει το showcase της sony στις 24 Μαίου ημέρα Τετάρτη

Φέτος μάλλον θα γίνει στις 22 Μαίου?

Μήπως θα γίνει και η ανακοίνωση του pro? Οι διαρροές είναι πάρα πολλές για να περιμένουν μέχρι το καλοκαίρι

δεν μπορει να γίνει ανακοινωση χωρις κυκλοφορία στα κοντα αλλιως θα κόψει πωλήσεις απο το τωρινο  μοντελο , αν κυκλοφορήσει τα χριστουγεννα  οπως εχει η φήμη θα ανακοινωθει 1-2 μηνες πριν  

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Votritis είπε

δεν μπορει να γίνει ανακοινωση χωρις κυκλοφορία στα κοντα αλλιως θα κόψει πωλήσεις απο το τωρινο  μοντελο

ναι απλά το λέω επειδή όλοι ξέρουν πλέον οτι θα βγει

6 λεπτά πριν, Votritis είπε

αν κυκλοφορήσει τα χριστουγεννα

δεν κυκλοφορει ποτέ τπτ τα χρ/να

Νοέμβριο εννοείς

Δημοσ.
Μόλις τώρα, firepc είπε

ναι απλά το λέω επειδή όλοι ξέρουν πλέον οτι θα βγει

δεν κυκλοφορει ποτέ τπτ τα χρ/να

Νοέμβριο εννοείς

δεν το ξερουν ολοι οτι θα βγει , το ξερουμε εμεις που ασχολούμαστε πολυ ενεργα με την βιομηχανία του gaming ,πχ  εχω φιλο που εχει ps5 και δεν ηξερε καν οτι εχει βγει σλιμ   

προφανως δεν λεω οτι θα βγει κατι στις 25 Δεκεμβρίου, αλλα για την αγορα των Χριστουγέννων..... 

Δημοσ.

πάντως με τα τωρινά game με τις ανακοινώσεις και γενικά με όλο αυτό που συμβαίνει στην gaming βιομηχανία με την λειψυδρία μεγάλων τίτλων νομίζω η εμπορική ύπαρξη μιας pro κονσόλας δεν έχει κανένα λόγο ύπαρξης ούτε νόημα για κάποιον να την αγοράσει. 

• Like 2
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, chek2fire είπε

πάντως με τα τωρινά game με τις ανακοινώσεις και γενικά με όλο αυτό που συμβαίνει στην gaming βιομηχανία με την λειψυδρία μεγάλων τίτλων νομίζω η εμπορική ύπαρξη μιας pro κονσόλας δεν έχει κανένα λόγο ύπαρξης ούτε νόημα για κάποιον να την αγοράσει. 

Αυτό ακριβώς ✌

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω δει γενικά κάποιες ανησυχίες στο internet για το Ps5 pro επειδή θα έχει cpu zen2 και ότι είναι πρόβλημα ως προς τα 60fps και προσπαθώ να καταλάβω γιατί. Γνωρίζει κανείς κάτι περισσότερο;

Kοιτάζοντας μερικά cpu reviews βλέπω ένας Ryzen 3700Χ χτυπάει κοντά στα 120fps avg και 87fps min ακόμα και σε 4Κ αν η gpu μπορεί να τα πιάσει.

https://www.techpowerup.com/review/intel-core-i9-14900ks/20.html

Επεξ/σία από CarbonFibre
Δημοσ.
2 ώρες πριν, CarbonFibre είπε

Έχω δει γενικά κάποιες ανησυχίες στο internet για το Ps5 pro επειδή θα έχει cpu zen2 και ότι είναι πρόβλημα ως προς τα 60fps και προσπαθώ να καταλάβω γιατί. Γνωρίζει κανείς κάτι περισσότερο;

Kοιτάζοντας μερικά cpu reviews βλέπω ένας Ryzen 3700Χ χτυπάει κοντά στα 120fps avg και 87fps min ακόμα και σε 4Κ αν η gpu μπορεί να τα πιάσει.

https://www.techpowerup.com/review/intel-core-i9-14900ks/20.html

Ως γνωστόν, όσο ανεβαίνει η ανάλυση ή το επίπεδο των γραφικών, τόσο μειώνεται η εξάρτηση από την CPU και αυξάνεται η εξάρτηση από την GPU (εκτός αν η μηχανή γραφικών είναι διαφορετική πως πχ με το baldur's gate 3 που ρουφάει CPU πόρους σαν νεροφίδα..) Αν η κονσόλα είχε σκοπό να παράξει σήμα 1080p με 60fps+ έως και 120fps θα έλεγα ok έχει θέμα αλλά σε 2k και 4k αναλύσεις με medium settings που έχουν συνήθως τα console games και την χρήση PSSR, περισσότερο GPU bound σενάριο μου κάνει πάρα CPU. Σε γενικές γραμμές όμως μας αρέσει η υπερβολή. Και κάνουμε συγκρίσεις με το PC hardware ξεχνώντας ότι πρέπει να κρατηθεί η τιμή σε λογικά επίπεδα. Το ιδανικό θα ήταν να είχε μέσα μια  5700x αλλά..Εγώ πχ θα ήθελα έναν 7800x3d στο PS6. Λέτε? Μακάρι!

Δημοσ.
15 ώρες πριν, kundi είπε

τ  να την κανω την κονσολα χωρις game 

Δυστυχώς ισχύει.

Πήρα πρόσφατα PS5 slim..

Γενικά δεν είμαι και κανένας hardcore gamer.

Είχα μόνο Nintendo(wii,wii u, switch )γιατί μου αρέσουν τα exclusives που έχει .(Είχα αγοράσει ένα μεταχειρισμένο ps4 σε κάποια φάση αλλά το χάρισα στον αδερφό μου)

Είπα τώρα να κάνω την αλλαγή επειδή το βρήκα σε μια αγγελία σφραγισμένο σε φουλ καλή τιμή.

Έκανα μια έρευνα να δω τι παίζει και είδα ότι το 90% των games υπάρχουν και σε PS4.

Εμένα προφανώς δεν με χαλάει..Τερμάτισα to last of us ,god of war. Τώρα παίζω το ghost of Tsushima .Αριστουργήματα όλα!

Έχω γενικά άπειρες επιλογές για games και λόγω ps5 θα τα τρέχει όσο καλύτερα γίνεται.

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι ένας μέσος gamer που δεν μπορεί να καταλάβει την διαφορά σε fps κλπ και έχει ήδη PS4 , δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει να πάει στο 5.

Είναι ελάχιστα τα παιχνίδια αυτή την στιγμή που είναι για το 5 μόνο.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...