Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, D.Luffy είπε

Εντελώς Devil May Cry το σύστημα μάχης με απανωτά aerial combos και ranged spells που μοιάζουν λες και βγαίνουν από οπλοπολυβόλο και όχι από χέρι. Σίγουρα θα πέφτει τρελό button mashing μέχρι να ματώσουν τα δάχτυλα

Θυμίζει αρκετά το Bayonneta ειδικά προς το τέλος. Γενικώς τα action rpg μετατρέπονται ολοένα και περισσότερο σε action adventure με rpg element's.

Δημοσ.
4 hours ago, giorgosmcmc said:

games παίζεις για τη διασκέδαση όχι για την ιστορία, αν θελω πλοκή θα δω ταινία.

Προφανώς κάποια παιχνίδια τα παίζουμε και για την ιστορία. 

Ίσως δεν θα έπρεπε να γενικεύεις επειδή εσύ δεν το κάνεις. 

• Like 2
Δημοσ.
21 ώρες πριν, D.Luffy είπε

Είδε κανείς το State of Play εχθές με το FFXVI presentation?

Εντελώς Devil May Cry το σύστημα μάχης με απανωτά aerial combos και ranged spells που μοιάζουν λες και βγαίνουν από οπλοπολυβόλο και όχι από χέρι. Σίγουρα θα πέφτει τρελό button mashing μέχρι να ματώσουν τα δάχτυλα.

Επίσης χάνεις εντελώς τη μπάλα μέσα σε μια σούπα από εφέ, particles, νούμερα, μπάρες. Καλό είναι να υπάρχουν πληροφορίες στο UI αλλά με αυτή τη φρενήρη ταχύτητα που εξελίσσονται οι μάχες καταντάει χαωτικό.

Δεν ξέρω. Έχω χαμηλές προσδοκίες για το συγκεκριμένο. Η σειρά έχει χάσει την ταυτότητα της ως προς το gameplay εδώ και πολλά χρόνια και έχει καταντήσει ένα συνονθύλευμα διαφορετικών ιδεών με άτσαλα συνδεδεμένο τρόπο.

Το μόνο που ελπίζω είναι τουλάχιστον να έχει ένα καλό story να πει γιατί για τα υπόλοιπα δεν το βλέπω...

Και γω αν και hypeαριστικα με τη συνολικη παρουσιαση κατι βλεπω να με χαλαει στη μαχη.
Οχι τοσο η προσεγγιση   που διαλεξαν (που δεν ειναι η αγαπημενη μου) αλλα η υλοποιηση της. Βλεπω εχθρους που πρακτικα δε τρωνε damage μεχρι να γινουν stagger και να κανεις κατι σαν finisher και με χαλαει.

Βεβαια μπορει αλλιως να φαινεται και αλλιως να παιζεται. Και στο d4 δεν εβλεπα κατι εντυπωσιακο αλλα οταν το επαιξα εντυπωσιαστικα απο την αισθηση. Με τον αστερισκο βεβαια οτι προσωπικα δεν ευχαριστηθηκα ουτε απο το συστημα μαχης του ff7 remake ουτε απο αυτο του ff15

Δημοσ.

Αυτο το resident evil 4 remake τι παιχνιδαρα ρε παιδια...

Τρομακτικη δουλεια.

Ειχα αγορασει gamecube μονο για το re4,re1 και zero!!

• Like 1
Δημοσ.

το final fantasy για αυτο που θελει να κανει δε γινεται να παραμεινει turn based. το αν θα πετυχουν το συστημα μαχης που θελουν, ειναι αλλη κουβεντα.

Δημοσ.

Αγόρασα πρόσφατα την κονσόλα και έβαλα να παίξω το returnal μέσω του ps extra και έχω πάθει την πλάκα μου τι παιχνιδαρα είναι αυτή... Παίζει και coop.. καταπληκτικό περιβάλλον γραφικά και σίγουρα μεγάλη πρόκληση να το τερματίσεις καθώς δεν είναι εύκολο! Απλά το συνιστώ με κλειστά μάτια.

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 14/04/2023 at 11:05, giorgosmcmc said:

games παίζεις για τη διασκέδαση όχι για την ιστορία, αν θελω πλοκή θα δω ταινία.

Λεπτή γραμμή, είναι παράλληλη μορφή ψυχαγωγίας - συγγενική ουσία με αυτή των ταινιών τα παιχνίδια, με αλληλεπίδραση των χρηστών,οπότε εσύ επιλέγεις σε τι θα εστιάσεις. Λάθος να το γενικεύσεις 

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 16/4/2023 στις 3:34 ΠΜ, miner_2000 είπε

Αγόρασα πρόσφατα την κονσόλα και έβαλα να παίξω το returnal μέσω του ps extra και έχω πάθει την πλάκα μου τι παιχνιδαρα είναι αυτή... Παίζει και coop.. καταπληκτικό περιβάλλον γραφικά και σίγουρα μεγάλη πρόκληση να το τερματίσεις καθώς δεν είναι εύκολο! Απλά το συνιστώ με κλειστά μάτια.

Πάρα πολύ καλή επιογή. Προσωπικά πιστεύω ότι είναι το καλύτερο game εως τώρα της νέας γενιάς (gameplay- γραφικά- επίπεδο δυσκολίας - διασκέδαση γενικότερα ). Το διασκέδασα τόσο πολύ που το έκανα Platinum. Έπιασα τον εαυτό μου να κάνω Runs, μισή ωρίτσα πριν κοιμηθώ, έτσι για το Fun. Χέρια να ιδρώνουν, ιδίως προς τα τελευταία στάδια που ήξερες ότι αν χάσεις θα ξανα ξεκινήσεις αρκετά πίσω χάνοντας σχεδόν τα πάντα. Μακάρι μα βγάλουν Returnal 2, θα αγοραστεί Day 1, που το κάνω σπάνια αυτό.

• Like 8
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το Final Fantasy XVI παρουσιάζει πάλι ένα διαφορετικό game, ακόμα πιο action. Το μετάνοιωσα αρκετά όταν πήρα το XV στο PS4 λόγω του battle system κυρίως (επηρεάστηκα από τα cutscenes και την ιστορία που διάβασα και μου φάνηκε ενδιαφέρουσα). Βλέποντας το presentation του XVI, με απογοητεύει κι αυτό, ίσως λίγο παραπάνω, δεν ταιριάζει καθόλου στο γούστο μου και στην ιδέα ότι παίζω ένα FF. Χίλιες φορές να βάλω να παίξω ένα DMC παρά αυτό επειδή λέγεται FF.

Πιθανώς να κάτσω να απολαύσω όλα τα cutscenes του XVI σε μορφή ταινίας στο youtube όταν τα βγάλουν and that's it. Μόνο το όνομα των προγόνων τους έχουν κρατήσει τα τελευταία FF's και τα chocobos...

Επεξ/σία από bushidocougar
Δημοσ.

καποια στιγμη λογικα θα ανακοινωσουν και την προσθηκη της deviation ως first party. το θετικο ειναι οτι συνεχιζουν με την οργανικη αναπτυξη των first party studios, που τους εχει δικαιωσει μεχρι τωρα.

το θλιβερο της υποθεσης ειναι οτι ολα αυτα τα στουντιο σχεδιαζουν gaas παιχνιδια.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...