Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
12 minutes ago, firepc said:

Έρχεται και σαν σωτήρας μετά την αποτυχία του S&B

Ένας από τους βασικούς λόγους που πάει τραίνο στα PS5 pre-orders είναι το τσίρκο που λέγεται Skull & Bones.

Κανονικά πρέπει να δίνουν ένα 10% στην Ubisoft για το δωράκι που τους έκαναν.

• Like 1
  • Haha 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχω ένα πρόβλημα, ο λογαριασμός του Gmail που είχα παραβιάστηκε με αποτέλεσμα να μην μπορώ να τον ανακτήσω ποτέ. Με αυτό το email είχα και λογαριασμό στο PSN αλλά καταφερα να το αλλάξω. Στο PS5 είχα συνδέσει και τον λογαριασμό μου στην EA τώρα που προσπαθώ να τον συνδέσω πάλι μέσα από την σελίδα της EA μου γράφει ότι είναι ήδη συνδεμένος στο PSN με το email που μου παραβίασαν.

Να προσθέσω ότι στον λογαριασμό της EA κάνω σύνδεση με άλλο email δεν είχα φτιάξει λογαριασμό με αυτό που μου παραβίασαν.

9 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε

Έχω ένα πρόβλημα, ο λογαριασμός του Gmail που είχα παραβιάστηκε με αποτέλεσμα να μην μπορώ να τον ανακτήσω ποτέ. Με αυτό το email είχα και λογαριασμό στο PSN αλλά καταφερα να το αλλάξω. Στο PS5 είχα συνδέσει και τον λογαριασμό μου στην EA τώρα που προσπαθώ να τον συνδέσω πάλι μέσα από την σελίδα της EA μου γράφει ότι είναι ήδη συνδεμένος στο PSN με το email που μου παραβίασαν.

Να προσθέσω ότι στον λογαριασμό της EA κάνω σύνδεση με άλλο email δεν είχα φτιάξει λογαριασμό με αυτό που μου παραβίασαν.

Πως γινεται να μην μπορεις να τον ανακτησεις? Επικοινωνησες μαζι τους?

1 ώρα πριν, screaming_trees είπε

Πως γινεται να μην μπορεις να τον ανακτησεις? Επικοινωνησες μαζι τους?

Δεν εχω βρει τροπο να επικοινωνησω με την Google

Αυτος που μου παραβιασε τον λογαρισμο εχει αλλαξει τα παντα που εχουν σχεση με την επαναφορα.

Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι αφου στο PSN στον λογαριασμο μου καταφερα και αλλαξα email χωρις να φτιαξω καινουριο λογαριασμο και χωρις να χασω οτι ειχα γιατι οταν παω να συνδεσω το EA με το PSN μου γραφει οτι αυτο το EA Account ειναι συνδεμενο στο PSN με το ταδε δηλαδη το χακαρισμενο email

• Moderators
5 minutes ago, LLLEFTERIS said:

Δεν εχω βρει τροπο να επικοινωνησω με την Google

Αυτος που μου παραβιασε τον λογαρισμο εχει αλλαξει τα παντα που εχουν σχεση με την επαναφορα.

Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι αφου στο PSN στον λογαριασμο μου καταφερα και αλλαξα email χωρις να φτιαξω καινουριο λογαριασμο και χωρις να χασω οτι ειχα γιατι οταν παω να συνδεσω το EA με το PSN μου γραφει οτι αυτο το EA Account ειναι συνδεμενο στο PSN με το ταδε δηλαδη το χακαρισμενο email

Δεν είχες 2FA στο gmail και στο PSN σου;

43 λεπτά πριν, Malthador είπε

Δεν είχες 2FA στο gmail και στο PSN σου;

Στο email οχι εβαλα στο καινουριο email.

Στο PSN ειχα για αυτο αλλαξα το παραβιασμενο email με το νεο μου και δεν εχασα τον PSN λογαριασμο μου.

Απλα υπαρχει μπερδεμα εγω στον υπολογιστη ειχα λογαριασμο στην EA με το κανονικο μου email και οχι με το gmail που μου παραβιασαν. Καποια στιγμη που πηγα να προσθεσω το EA μεσα στο PS5 αυτο δεν θυμαμαι να μου ζητησε να βαλω email και password αλλα με συνδεσε με τον λογαριασμο μου στο PSN αρα με email που πλεον δεν το εχω.

36 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Στο email οχι εβαλα στο καινουριο email.

Στο PSN ειχα για αυτο αλλαξα το παραβιασμενο email με το νεο μου και δεν εχασα τον PSN λογαριασμο μου.

Απλα υπαρχει μπερδεμα εγω στον υπολογιστη ειχα λογαριασμο στην EA με το κανονικο μου email και οχι με το gmail που μου παραβιασαν. Καποια στιγμη που πηγα να προσθεσω το EA μεσα στο PS5 αυτο δεν θυμαμαι να μου ζητησε να βαλω email και password αλλα με συνδεσε με τον λογαριασμο μου στο PSN αρα με email που πλεον δεν το εχω.

Πρέπει να μιλήσεις με EA

Είχα παρόμοιο θέμα γιατί είχα βάλει λάθος λογαριασμό EA στο PSN και για να το αλλάξω έπρεπε να μιλήσω με EA και Sony. Είναι μπέρδεμα πρέπει να βγάλει η Sony το EA account από το PSN και να βάλεις άλλο. Μου πήρε αρκετό χρόνο να συννενοηθω και με τους δύο.

• Like 1

17 λεπτά πριν, Nik1239 είπε

Πρέπει να μιλήσεις με EA

Είχα παρόμοιο θέμα γιατί είχα βάλει λάθος λογαριασμό EA στο PSN και για να το αλλάξω έπρεπε να μιλήσω με EA και Sony. Είναι μπέρδεμα πρέπει να βγάλει η Sony το EA account από το PSN και να βάλεις άλλο. Μου πήρε αρκετό χρόνο να συννενοηθω και με τους δύο.

Ναι αυτο ειναι γιατι οταν κανω συνδεση στην εφαρμογη στον υπολογιστη με το email μου βγαζει το LLLEFTERIS ενω οταν παταω να κανω συνδεση στην εφαρμογη με το PSN βγαζει το νικ που ειχα φτιαξει για τον γιο μου και εχει μεσα το παραβιασμενο email που οτι και να προσπαθησω να κανω μου ζηταει να στειλει κωδικο επιβεβαιωσης στο παραβιασμενο email

Γιατι μεσα στο PS5 η στο PSN δεν μου εχει να κανω unlink το EA? Το εχει μονο μεσα στο EA αλλα αν πατησω να κανω unlink παλι ζηταει να μου στειλει κωδικο στο παραβιασμενο email

Στιγμιότυπο οθόνης (9).png

Στιγμιότυπο οθόνης (10).png

1 λεπτό πριν, LLLEFTERIS είπε

Ναι αυτο ειναι γιατι οταν κανω συνδεση στην εφαρμογη στον υπολογιστη με το email μου βγαζει το LLLEFTERIS ενω οταν παταω να κανω συνδεση στην εφαρμογη με το PSN βγαζει το νικ που ειχα φτιαξει για τον γιο μου και εχει μεσα το παραβιασμενο email που οτι και να προσπαθησω να κανω μου ζηταει να στειλει κωδικο επιβεβαιωσης στο παραβιασμενο email

Γιατι μεσα στο PS5 η στο PSN δεν μου εχει να κανω unlink το EA? Το εχει μονο μεσα στο EA αλλα αν πατησω να κανω unlink παλι ζηταει να μου στειλει κωδικο στο παραβιασμενο email

Στιγμιότυπο οθόνης (9).png

Στιγμιότυπο οθόνης (10).png

Δεν ξέρω τι θέμα έχουν με τα link/unlink

Και εγώ για να βγάλω το EA account που δεν είχα πλέον το email του , μίλησα με EA και το έκανε αυτή απλά με ενημέρωσε ότι μπορεί να χαθούν saves ίσως και παιχνίδια. Κοίταξα τα email και δεν χρειάστηκε να κάνει κάτι η sony οπότε μιλάς μόνο με EA και μόνο μέσω live chat.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...