Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
23 ώρες πριν, Dorian είπε

λεω να ξεκινήσω τα last of us, αλλά έχω μπερδευτεί. .εχω το last of us από το ps5 plus collection το remastered για ps4. να πάρω το last of us part I για ps5 ; είναι το ίδιο; εχει και προσφορά το store στα 10 € το παρτ2 για ps4. αυτό θα βγει remake για ps5? γινεται upgrade  ή έστω παιζει καλύτερα στο ps5? Η ιστορία του 2 είναι μέσα στο remastered του collection; 

Το Last of Us Part 1 έχει καινούργια γραφικά αποκλειστικά για PS5 και PC.

Το Last of Us Part 2 είναι η κλασική έκδοση του PS4 αλλά τρέχει στα 60fps στο PS5 με free patch. Δεν έχει ανακοινωθεί remake για το PS5 (μέχρι στιγμής) σαν το Part 1...

• Like 2
  • Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 ώρες πριν, D.Luffy είπε

Το Last of Us Part 1 έχει καινούργια γραφικά αποκλειστικά για PS5 και PC.

Το Last of Us Part 2 είναι η κλασική έκδοση του PS4 αλλά τρέχει στα 60fps στο PS5 με free patch. Δεν έχει ανακοινωθεί remake για το PS5 (μέχρι στιγμής) σαν το Part 1...

αρα το ιδανικό είναι part I gia PS5, και το part II gia ps4. Το remastered ειναι μόνο το παρτ Ι; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dorian είπε

αρα το ιδανικό είναι part I gia PS5, και το part II gia ps4. Το remastered ειναι μόνο το παρτ Ι; 

Ναι ακριβώς 

• Like 1
Δημοσ.

Εγω θα σου ελεγα πιασε κ τα 2 κ κρινε μόνος σου αλλα ασε λιγο διαστημα μεταξύ 1 κ 2

• Like 1
Δημοσ.

Κοίτα, εννοείται ότι θα τα πιάσει και τα δύο.Τελειωνοντας το επικό πρώτο παιχνίδι,δε γίνεται να μη θες να παίξεις και την συνέχεια.Το κακό είναι ότι η συνέχεια είναι πολύ κατώτερη των προσδοκιών.Θα το κρίνει ο φίλος προφανώς αυτό.

Δημοσ.
Just now, Billie13 said:

Κοίτα, εννοείται ότι θα τα πιάσει και τα δύο.Τελειωνοντας το επικό πρώτο παιχνίδι,δε γίνεται να μη θες να παίξεις και την συνέχεια.Το κακό είναι ότι η συνέχεια είναι πολύ κατώτερη των προσδοκιών.Θα το κρίνει ο φίλος προφανώς αυτό.

Εγω εχω τελείως αντίθετη αποψη για το part2. 

Γενικα οταν ομως κάποιος εχει τη διάθεση να ασχοληθει με οτιδηποτε καλο θα ήταν να μην επειρεαζουμε θετικα η αρνητικά βάση δικων μας εμπειριών κ χαρακτηριζουμε 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Billie13 είπε

Το ιδανικό είναι part1 για ps5 και να μην αγγίξεις το 2.Απο την επικοτητα,πας στη μετριατζα.

Το part 2 είναι έτη φωτός καλύτερο απ το 1, αν το 1 έχει 70 ευρώ το 2 έπρεπε να έχει 150 ευρώ, γραφικά, physics, τεχνικό αριστούργημα, μπροστά απ την εποχή του, τόσο που δεν σε νοιάζει η πλοκή, games παίζεις για τη διασκέδαση όχι για την ιστορία, αν θελω πλοκή θα δω ταινία.

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ.

Το 2 έχει ένα part (ξέρετε ποιο) που διαρκεί ώρες και είναι τραγικό απλά.Ενω ξεκινάει καλά,η κοιλιά που κάνει είναι μεγαλύτερη και από του Οβελίξ.Αν δεν ήταν τα πληρωμένα sites με τη προπαγάνδα υπέρ της Sony,το παιχνίδι θα είχε πατώσει και βαθμολογικά.Απλα μέτριο.

1 ώρα πριν, sndev είπε

Εγω εχω τελείως αντίθετη αποψη για το part2. 

Γενικα οταν ομως κάποιος εχει τη διάθεση να ασχοληθει με οτιδηποτε καλο θα ήταν να μην επειρεαζουμε θετικα η αρνητικά βάση δικων μας εμπειριών κ χαρακτηριζουμε 

Γιατί; Τι είναι, μπέμπης που θα βάλει τα κλάματα αν πούμε κάτι κακό για το παιχνίδι του;Θα το παίξει,θα φάει την ξενερα και συνεχίσει τη ζωή του.

29 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε

Το part 2 είναι έτη φωτός καλύτερο απ το 1, αν το 1 έχει 70 ευρώ το 2 έπρεπε να έχει 150 ευρώ, γραφικά, physics, τεχνικό αριστούργημα, μπροστά απ την εποχή του, τόσο που δεν σε νοιάζει η πλοκή, games παίζεις για τη διασκέδαση όχι για την ιστορία, αν θελω πλοκή θα δω ταινία.

Με καμία πλοκή δεν είχα θέμα.Το μισό παιχνίδι δίνει ρεσιτάλ βαρεμάρας.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Billie13 είπε

Αν δεν ήταν τα πληρωμένα sites με τη προπαγάνδα υπέρ της Sony,το παιχνίδι θα είχε πατώσει και βαθμολογικά.Απλα μέτριο.

Τόσα χρόνια το ακούμε πάντως αυτό το πράγμα, αλλά μια απόδειξη, πέρα από την προσωπική άποψη του καθενός δεν έχουμε δει. Όπως αντίστοιχα και για όλα τα υπόλοιπα "πληρωμένα" reviews. Αστικός μύθος έχει γίνει, για να μην πω παραπληροφόρηση..

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
54 λεπτά πριν, Billie13 είπε

Μηπως εσένα δεν σου άρεσε απλά? Η πλειοψηφία από κριτικές χρηστών αλλα λένε πάντως.. Δε χρειάζεται να κάνουμε απόλυτη για όλους την άποψη μας.

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ.
1 hour ago, Billie13 said:

Το 2 έχει ένα part (ξέρετε ποιο) που διαρκεί ώρες και είναι τραγικό απλά.Ενω ξεκινάει καλά,η κοιλιά που κάνει είναι μεγαλύτερη και από του Οβελίξ.Αν δεν ήταν τα πληρωμένα sites με τη προπαγάνδα υπέρ της Sony,το παιχνίδι θα είχε πατώσει και βαθμολογικά.Απλα μέτριο.

Γιατί; Τι είναι, μπέμπης που θα βάλει τα κλάματα αν πούμε κάτι κακό για το παιχνίδι του;Θα το παίξει,θα φάει την ξενερα και συνεχίσει τη ζωή του.

Τον προδιαθέτεις. Αν θες να μιλησεις για το game πήγαινε στο αντίστοιχο νήμα να αναπτύξεις εκει τις θεωριες σου κ τα πιστεύω σου 

Σέβομαι την αποψη σου κ καταλαβαίνω το γτ δε σου αρεσε αλλα τα υπόλοιπα είναι περιττά.

Καλο Πάσχα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είδε κανείς το State of Play εχθές με το FFXVI presentation?

Εντελώς Devil May Cry το σύστημα μάχης με απανωτά aerial combos και ranged spells που μοιάζουν λες και βγαίνουν από οπλοπολυβόλο και όχι από χέρι. Σίγουρα θα πέφτει τρελό button mashing μέχρι να ματώσουν τα δάχτυλα.

Επίσης χάνεις εντελώς τη μπάλα μέσα σε μια σούπα από εφέ, particles, νούμερα, μπάρες. Καλό είναι να υπάρχουν πληροφορίες στο UI αλλά με αυτή τη φρενήρη ταχύτητα που εξελίσσονται οι μάχες καταντάει χαωτικό.

Δεν ξέρω. Έχω χαμηλές προσδοκίες για το συγκεκριμένο. Η σειρά έχει χάσει την ταυτότητα της ως προς το gameplay εδώ και πολλά χρόνια και έχει καταντήσει ένα συνονθύλευμα διαφορετικών ιδεών με άτσαλα συνδεδεμένο τρόπο.

Το μόνο που ελπίζω είναι τουλάχιστον να έχει ένα καλό story να πει γιατί για τα υπόλοιπα δεν το βλέπω...

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 minutes ago, D.Luffy said:

Είδε κανείς το State of Play εχθές με το FFVI presentation?

Εντελώς Devil May Cry το σύστημα μάχης με απανωτά aerial combos και ranged spells που μοιάζουν λες και βγαίνουν από οπλοπολυβόλο και όχι από χέρι. Σίγουρα θα πέφτει τρελό button mashing μέχρι να ματώσουν τα δάχτυλα.

Επίσης χάνεις εντελώς τη μπάλα μέσα σε μια σούπα από εφέ, particles, νούμερα, μπάρες. Καλό είναι να υπάρχουν πληροφορίες στο UI αλλά με αυτή τη φρενήρη ταχύτητα που εξελίσσονται οι μάχες καταντάει χαωτικό.

Δεν ξέρω. Έχω χαμηλές προσδοκίες για το συγκεκριμένο. Η σειρά έχει χάσει την ταυτότητα της ως προς το gameplay εδώ και πολλά χρόνια και έχει καταντήσει ένα συνονθύλευμα διαφορετικών ιδεών με άτσαλα συνδεδεμένο τρόπο.

Το μόνο που ελπίζω είναι τουλάχιστον να έχει ένα καλό story να πει γιατί για τα υπόλοιπα δεν το βλέπω...

Τα πες όλα, ακριβώς την ίδια εικόνα με εσένα έχω κ περιμένω τουλάχιστον ένα καλο στορυ. Πολυ εφε πολλα νουμερα..

Επεξ/σία από sndev
  • Moderators
Δημοσ.
32 minutes ago, D.Luffy said:

Είδε κανείς το State of Play εχθές με το FFVI presentation?

Ρε.

Σοβαρά τώρα.Πήγε να μου φύγει το κινητό από τα χέρια.

Προς στιγμήν νόμιζα ότι θα βγάλουν remake του FFVI, ότι θα βλέπαμε το μεγαλείο του Kefka ξανά και έφαγα χυλόπιτα, κανονικά πρέπει να σου ρίξω ban για το ξενέρωμα. 😒

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...