Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Από την μία δεν σας αρέσουν οι νέοι τίτλοι γιατί είναι πως είναι, από την άλλη δεν σας αρέσουν τα remake γιατί είναι πως είναι, τελικά τι θέτε?

Spoiler

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

18 ώρες πριν, D.Luffy είπε

Είμαστε στη μέση της γενιάς και ο ενθουσιασμός έρχεται περισσότερο για το αν θα ξαναπαίξουμε παλιές επιτυχίες με ανανεωμένα γραφικά παρά για κάτι πραγματικά καινούργιο.

Δεν υπήρχε πχ ενθουσιασμός/δεν άρεσαν πέρυσι τα Remnant 2, Lies of P, Baldurs gate 3, Alan Wake 2, Hifi Rush, Armored Core, Sea of Stars,Final fantasy 16 κλπ?

Ολοι δηλαδή κυρίως με το Resident evil 4 και Dead Space ενθουσιάστηκαν? Δεν είναι υπερβολικό αυτό??

Το ότι τα περισσότερα από αυτά τα παιχνίδια πέρασαν ασχολίαστα στο Insomnia σε κονσόλες μεριά, δεν σημαίνει ότι ο κόσμος γενικά και αόριστα ενθουσιάζεται μόνο με remasters και remakes.

Μειοψηφία της μειοψηφίας είμαστε εμείς στο insomnia από πλευράς γούστων/προτιμήσεων παιδιά, μην το ξεχνάτε αυτό.

• Like 1

Λοιπόν έσκασαν μύτη τα πρώτα reviews αγοραστών του νέου pulse elite και omg διαπίστωσα κάτι που είναι εντελώς τραγικό για ακουστικά των 150€ και αποτελεί ελάττωμα που με κάνει να τα απορρίψω τελείως.

Η Sony λοιπόν είχε την φαεινη ιδέα να κολλήσει (με κόλλα?) τα pads επάνω στο υπόλοιπο σώμα των ηχείων με αποτέλεσμα αυτά να μην αντικαθίσταται όταν μετά από δύο τρία χρόνια αρχίσει να φθείρεται η δερμάτινη τους! 

Μιλάμε για μεγάλα ξουράφια εκεί στην Sony, συγχαρητήρια παλικάρια συνεχίστε έτσι, έλεος, πετάξτε τα πτυχία σας!

Οπότε επιστρέφω πίσω στην λύση των Steelseries Arctis Nova 7..

• Like 1
  • Thanks 1
  • Sad 1

49 λεπτά πριν, bushidocougar είπε

Μου κάνει τρομερή εντύπωση αυτό που λες, έχω ακόμη τα παλιά ps4 sony headset και τους έχω αλλάξει δύο φορές pads και μάλιστα με μεγάλη ευκολία.

επειδή ενδιαφέρομαι να κάνω αντικατάσταση και τα δικά μου ear pads από τα 3d pulse μου που έχουν καταστραφεί, μήπως μπορείς να στείλεις κανένα link γιατί δεν βρίσκω τίποτα στα skroutz μαγαζιά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Tifa_LockHeart είπε

επειδή ενδιαφέρομαι να κάνω αντικατάσταση και τα δικά μου ear pads από τα 3d pulse μου που έχουν καταστραφεί, μήπως μπορείς να στείλεις κανένα link γιατί δεν βρίσκω τίποτα στα skroutz μαγαζιά.

Αναλογως το μεγεθος, δειτε και στο ebay. Ειχα παρει για κατι δικα μου pioneer hdj1500 angled pads και ηταν οτι καλυτερο (αυτο σε περιπτωση που περιστρεφονται τα ακουστικα αλλιως δεν ξερω αν θα βολεψουν)

Επεξ/σία από SabotazNic

1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε

Αναλογως το μεγεθος, δειτε και στο ebay. Ειχα παρει για κατι δικα μου pioneer hdj1500 angled pads και ηταν οτι καλυτερο (αυτο σε περιπτωση που περιστρεφονται τα ακουστικα αλλιως δεν ξερω αν θα βολεψουν)

Τα κατάφερα και βρήκα εν τέλει. Έβαζα λάθος λέξη στην αναζήτηση. Μόλις έβαλα ανταλλακτικά ακουστικών 3d pulse εμφάνισε κατάστημα. Οσο να ναι με το μήνυμα σου με βοήθησες να τα φτιάξω μιας και τα λυπομουν τόσο καινούργια ακουστικά να φαίνονται τόσο άσχημα. Μακάρι να έρθουν και να κουμπωνουν καλά.

Ποια είναι η λογική της Sony σε αυτήν την περίπτωση? Να αλλάξουμε headset μόλις καταστραφούν τα pads?  Αν ήθελαν να τα έχουν έτσι ας έβαζαν γνήσιο δέρμα ή κάτι ποιοτικότερο. Απορώ αν υπάρχει έστω και ένα σοβαρό headset που να έχει κολλημένα τα pads. Μπορείτε να βρείτε αρκετούς να γκρινιάζουν για αυτό στο γερμανικό amazon. Και δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιου είδους προστασία δερμάτινης μπας και αντέξουν περισσότερο γιατί συνήθως 2 με 3 χρόνια μετά καταστρέφονται.

3 ώρες πριν, music_lover είπε

Λοιπόν έσκασαν μύτη τα πρώτα reviews αγοραστών του νέου pulse elite και omg διαπίστωσα κάτι που είναι εντελώς τραγικό για ακουστικά των 150€ και αποτελεί ελάττωμα που με κάνει να τα απορρίψω τελείως.

Η Sony λοιπόν είχε την φαεινη ιδέα να κολλήσει (με κόλλα?) τα pads επάνω στο υπόλοιπο σώμα των ηχείων με αποτέλεσμα αυτά να μην αντικαθίσταται όταν μετά από δύο τρία χρόνια αρχίσει να φθείρεται η δερμάτινη τους! 

Μιλάμε για μεγάλα ξουράφια εκεί στην Sony, συγχαρητήρια παλικάρια συνεχίστε έτσι, έλεος, πετάξτε τα πτυχία σας!

Επειδη το εψαχνα, που λεει οτι ειναι κολλημενα? Ακομα δεν εχει βγει καποιο teardown. Σε κατι sennheiser ακουστικα που ειχα, το pad εμπαινε αναμεσα στο driver και το πλαστικο, οπως περιπου φαινεται και στα pulse. Αυτο εκανε την αντικατασταση τους λιγο δυσκολη, αλλα γινοταν.

46 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Επειδη το εψαχνα, που λεει οτι ειναι κολλημενα? Ακομα δεν εχει βγει καποιο teardown. Σε κατι sennheiser ακουστικα που ειχα, το pad εμπαινε αναμεσα στο driver και το πλαστικο, οπως περιπου φαινεται και στα pulse. Αυτο εκανε την αντικατασταση τους λιγο δυσκολη, αλλα γινοταν.

Το γράφουν στα σχόλια τους όσοι το αγόρασαν από το γερμανικό amazon.

1 ώρα πριν, music_lover είπε

Το γράφουν στα σχόλια τους όσοι το αγόρασαν από το γερμανικό amazon.

Τους χάλασαν τόσο γρήγορα ή κάναν απλά κάποιο unboxing review και το δοκίμασαν;

1 ώρα πριν, bushidocougar είπε

Τους χάλασαν τόσο γρήγορα ή κάναν απλά κάποιο unboxing review και το δοκίμασαν;

Μιλαμε οτι ειναι λιγων ημερων. Οχι, απλα το δοκιμασαν. Πονταρω οτι βγαινουν βεβαια. Και εγω για εκεινα τα ακουστικα δεν πιστευα οτι εβγαινε, αλλα τελικα καπως ξεκουμπωναν τα caps και τα αλλαζες. Δεν νομιζω να παρελειψαν κατι τοσο σημαντικο. Οχι μονο για πιθανη αντικατασταση, αλλα και σε περιπτωση που θελει καποιος υφασμα, αλλο μεγεθος κτλ

12 hours ago, music_lover said:

Fake news ->

Τα μεγάλα ξουράφια είναι στα φορουμ και όχι εκεί που νομίζετε.

• Like 1
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, namnoc00 είπε

Fake news ->

Τα μεγάλα ξουράφια είναι στα φορουμ και όχι εκεί που νομίζετε.

Δεν πιστεύω πως το έκαναν επίτηδες. Υποθέτω πως προσπάθησαν να τα βγάλουν και δεν έβγαιναν. Για αυτό έβαλα ερωτηματικό στο "με κόλλα?" γιατί ούτε εγώ κατάλαβα πως μπορεί να είναι κολλημένα. Όσον αφορά τα ξουράφια, προσωπικά προτιμώ την γνώμη όσων δοκίμασαν το προϊόν και όχι των πληρωμένων reviewer's γιατί οι πρώτοι τα αγόρασαν ενώ οι δεύτεροι τα πήραν δωρεάν για να τα κρίνουν, υποτίθεται αμερόληπτα. Τώρα τα pads αυτά κάθε αυτά από το βίντεο φαίνεται να έχουν πρωτότυπο σχήμα στο σημείο που συνδέονται επάνω στα ηχεία, σαν λάστιχο που κουμπώνει για αυτό ίσως να είναι δύσκολο το βάλε βγάλε και τα ξουράφια του amazon να φοβήθηκαν να το τραβήξουν οπότε υπέθεσαν ότι είναι κολλημένο. Όπως και να έχει ευχαριστούμε για την ενημέρωση! 

Υ.Γ. Για το ότι η ίδια η Sony είπε στους reviewer's ότι είναι κολλημένα τι να πω, δεν βγάζει κανένα νόημα..

Επεξ/σία από music_lover
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...