Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators

Τα μηνύματα περί της κατάστασης που επικρατεί γενικότερα στην βιομηχανία πήγαν εδώ.

Συνεχίζετε την κουβέντα χωρίς χαρακτηρισμούς και πολιτισμένα.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

7 λεπτά πριν, SergioX είπε

Ρε παιδιά,τι έχει γίνει με τα pulse 3d elite ακουστικά??Δεν τα βρίσκω πουθενά και αν τα βρω,η τιμή τους θα είναι στα ύψη!

Προπαραγγελία 31/3/2024..

https://www.plaisio.gr/gaming-zone/aksesouar-gia-konsoles/sony-pulse-elite_4368010?gad_source=1&gclid=Cj0KCQiAoeGuBhCBARIsAGfKY7yrDmCVdRyyT0r8jDTvOUZ6rbSoG0SuWIf488QtY6_aOop2N6G7hhEaAmFLEALw_wcB

149,00 €..

30 minutes ago, kostiger said:

Μα στα public έλεγε προπαραγγελια χτες...Όπως και να έχει,ευχαριστώ 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το πρόβλημα που έχω με τα απλά Pulse 3D, ενώ από δυνατότητες είναι τίμια, είναι πως λόγω αδυναμίας προσαρμογής του μεγέθους με πονάνε τα αυτιά και το κεφάλι μετά από 1 ώρα gaming. 

Επειδή βλέπω πως και τα Elite έχουν παρόμοιο σχεδιασμό δεν θα το επιχειρήσω.

Επεξ/σία από Charismo

Τα 3D Pulse εμένα πολύ γρήγορα η δερμάτινη τους έχει γίνει ένα χάλι και αφήνει κομμάτια της παντού. Οπτικά δείχνουν πλέον άσχημα, αν και συνεχίζουν να δουλεύουν κανονικά. Τώρα να μπω στην διαδικασία για επισκευή δεν υπάρχει περίπτωση δεν έχω ιδέα ούτε να βιδωνω βίδα. Όσο για τον πόνο στα αυτιά που διάβασα, το διαβεβαιώνω και εγώ. Μετά από κανένα 90λεπτο αρχίζει και με πονάνε τα αυτιά. Μετάνιωσα την αγορά, χίλιες φορές κάτι σε inear. Άντε επιτέλους να κυκλοφορήσουν τα explorer ή όπως λέγονται οι νέες ψείρες της Sony.

εμένα μετά από τρία χρόνια και δουλεύουν μια χαρά συν ότι δεν έχουν πάθει τίποτα. Οντος είναι σφιχτά στην αρχή αλλά με την χρήση τους αυτό σε μένα έφυγε τελείως καθώς σχεδόν κάθε βράδυ τα χρησιμοποιω όταν παίζω. 

Tώρα δεν ξέρω αν αξίζει να πάω στα pro δηλαδή αν όντος έχουν τόσο μεγάλη αναβάθμιση ήχου. Δεν ειναι άσχημα τα απλά αλλά δεν είναι και τίποτα ιδιαίτερα σε ήχο

Καλησπερα.

Δεν ξερω αν ειναι το σωστο σημειο για να γραψω τον προβληματισμο μου με την κονσολα αλλα βλεπω πως απο τη στιγμη που εχει καποιος εναν gaming υπολογιστη, δεν εχει κανενα νοημα πια να εχει και ps5.

Εχω 60 παιχνιδια ps5, 4 ps4, 8 psvr2.

Εκτος των gran turismo, ragnarok, final fantasy και των παιχνιδιων για ps4 για ποιο αλλο λογο να κρατησω το ps5 δεδομενου πως το psvr2 θα δουλεψει και στον υπολογιστη μελλοντικα (και μαλιστα με αρκετα περισσοτερα παιχνιδια) και τα ragnaroκ, final fantasy θα βγουν και στο pc.

Στην ουσια ενα ps4 χρειαζομαι.

Σιγουρα οι της sony κατι θα ξερουν παραπανω αλλα προσωπικη μου αποψη ειναι πως δεν υπαρχει σχεδον κανενας λογος υπαρξης του ps5 ετσι οπως τα εκαναν.

4 ώρες πριν, bonepeeler είπε

Καλησπερα.

Δεν ξερω αν ειναι το σωστο σημειο για να γραψω τον προβληματισμο μου με την κονσολα αλλα βλεπω πως απο τη στιγμη που εχει καποιος εναν gaming υπολογιστη, δεν εχει κανενα νοημα πια να εχει και ps5.

Εκτος των gran turismo, ragnarok, final fantasy και των παιχνιδιων για ps4 για ποιο αλλο λογο να κρατησω το ps5 δεδομενου πως το psvr2 θα δουλεψει και στον υπολογιστη μελλοντικα (και μαλιστα με αρκετα περισσοτερα παιχνιδια) και τα ragnaroκ, final fantasy θα βγουν και στο pc.

Σιγουρα οι της sony κατι θα ξερουν παραπανω αλλα προσωπικη μου αποψη ειναι πως δεν υπαρχει σχεδον κανενας λογος υπαρξης του ps5 ετσι οπως τα εκαναν.

Εγώ από την άλλη δεν βρίσκω κανέναν λόγο να έχω gaming PC.. 🙃

• Like 2

8 ώρες πριν, bonepeeler είπε

Καλησπερα.

Στην ουσία έτσι είναι, το PC ήταν και είναι ο βασιλιάς

Το θέμα είναι οτι κοστίζει όσο τέσσερις κονσόλες

• Like 3
  • Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...