Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

11 ώρες πριν, kostiger είπε

https://www.cgmagonline.com/review/hardware/playstation-pulse-elite-wireless-headset/

“Sound quality on the Pulse Elite is exceptional, and that comes, in large part, thanks to the planar magnetic drivers found in the ear caps.”

image.png.28b1ff35403d0bf1020961e2f448e646.png

Αυτό που λες αγαπητέ, μάλλον, θα είναι το επόμενο μου headset για PS5 μετά τα HyperX Cloud Flight. Η πρόσφατη εξαγορά της Audeze από την Sony άρχισε να αποδίδει καρπούς οπότε ας φάμε και κανέναν. Συνεχίζω όμως να ψάχνω κάτι που να παίζει ασύρματα και στις 2 κονσόλες που έχω που να είναι προσιτό σε τιμή και απόδοση και για το Series X με κυριότερη πιθανότητα τα Steelseries Arctis Nova 7X που παίζουν και στο PS5 αλλά δεν μπορώ να τα ακούσω και έχω μια μικρή αμφιβολία για την ποιότητα του ήχου τους και την συνδεσιμότητα τους με bluetooth..μεγάλο βλέπεις δέλεαρ τα planar magnetic drivers του Pulse Elite και έχω μια αδυναμία στην όσο το δυνατόν καλή ποιότητα του ήχου με λογικό όμως κόστος, vfm αδελφέ, vfm, είπαμε έχουμε τρέλα, αλλά δεν θέλουμε να μας πάρουν και ένα νεφρό όπως τα Audeze Maxwell που πετάνε αλλά κοστίζουν και 300 euro +

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

6 λεπτά πριν, music_lover είπε

Αυτό που λες αγαπητέ, μάλλον, θα είναι το επόμενο μου headset για PS5 μετά τα HyperX Cloud Flight. Η πρόσφατη εξαγορά της Audeze από την Sony άρχισε να αποδίδει καρπούς οπότε ας φάμε και κανέναν. Συνεχίζω όμως να ψάχνω κάτι που να παίζει ασύρματα και στις 2 κονσόλες που έχω που να είναι προσιτό σε τιμή και απόδοση και για το Series X με κυριότερη πιθανότητα τα Steelseries Arctis Nova 7X που παίζουν και στο PS5 αλλά δεν μπορώ να τα ακούσω και έχω μια μικρή αμφιβολία για την ποιότητα του ήχου τους και την συνδεσιμότητα τους με bluetooth..μεγάλο βλέπεις δέλεαρ τα planar magnetic drivers του Pulse Elite και έχω μια αδυναμία στην όσο το δυνατόν καλή ποιότητα του ήχου με λογικό όμως κόστος, vfm αδελφέ, vfm, είπαμε έχουμε τρέλα, αλλά δεν θέλουμε να μας πάρουν και ένα νεφρό όπως τα Audeze Maxwell που πετάνε αλλά κοστίζουν και 300 euro +

Spoiler

Εχω παρει εδω και 2 μηνες τα Hifiman Sundara, κυριως για μουσικη. Και ειναι οτι θα περιμενες. Χειρουργειο..

• Like 1

56 λεπτά πριν, kostiger είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Εχω παρει εδω και 2 μηνες τα Hifiman Sundara, κυριως για μουσικη. Και ειναι οτι θα περιμενες. Χειρουργειο..

Spoiler

Μπράβο ρε θηρίο! Μεγειά τα εργαλεία! Τα έσταξες κανονικά..

• Like 1

On 16/02/2024 at 10:41, music_lover said:

Συμφωνώ μαζι σου,τα επόμενα ακουστικά μου

• Like 1

Καλησπέρα σε όλους, μια ερώτηση αν και ίσως χαζή. Παρατήρησα σε εάν cd ενός παιχνιδιού του ps5 μια μικρη γρατζουνια. το game παίζει κανονικά ! Υπάρχει περίπτωση να δημιουργήσει κάποιο θέμα στο disk drive ; Ευχαριστώ πολυ

13 ώρες πριν, dimitrissa είπε

Καλησπέρα σε όλους, μια ερώτηση αν και ίσως χαζή. Παρατήρησα σε εάν cd ενός παιχνιδιού του ps5 μια μικρη γρατζουνια. το game παίζει κανονικά ! Υπάρχει περίπτωση να δημιουργήσει κάποιο θέμα στο disk drive ; Ευχαριστώ πολυ

Όχι.

• Like 1

προσπαθησα να ασχοληθω με το blazblue relink αλλα για μενα που ειμαι εντελως ασχετος με τη σειρα, το ολο στησιμο του παιχνιδιου με αποθαρρυνε κατευθειαν, ενω το εικαστικο του ειναι πανεμορφο.

• Moderators
33 minutes ago, ilias78 said:

Σχετικά με το rdr2, επειδή βλέπω πως δεν υπάρχει δισκάκι για το ps5, υπάρχει upgrade? Κ αν ναι, ειναι free ή με χρέωση?

Δεν υπάρχει upgrade.

Ακόμα τουλάχιστον.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...