Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

6 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Οι Ασιάτες κρατάνε ακόμα αποχή απ' το wokeness σε μεγάλο επίπεδο, οι δυτικοί το 'χουν ξεφτιλίσει εδώ και χρόνια.

Μη λες τέτοια.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

6 hours ago, Bourdoulas said:

Θα ξεζουμίσει PS5 και παίκτες μαζί απ' ότι φαίνεται 🤣

Αυτη πάντως που ειχαν για μοντελο του χαρακτήρα ξεζούμιζει  αλλη πλατφόρμα

Είναι λογικο πάντως αφου βλεπουμε ωρες το πισω μερος ενός χαρακτήρα οταν παίζουμε, εκει πρεπει να δίνεται βαση οφθαλμολουτρου, οποτε καταλαβαίνω κ την συγκεκριμένη επιλογή.  Στηρίζω. 

Spoiler

SmartSelect_20240209_061717_Gallery.jpg.e600ae942c1764720262955f12e62162.jpg

• Like 1

1 ώρα πριν, sndev είπε

Αυτη πάντως που ειχαν για μοντελο του χαρακτήρα ξεζούμιζει  αλλη πλατφόρμα

Είναι λογικο πάντως αφου βλεπουμε ωρες το πισω μερος ενός χαρακτήρα οταν παίζουμε, εκει πρεπει να δίνεται βαση οφθαλμολουτρου, οποτε καταλαβαίνω κ την συγκεκριμένη επιλογή.  Στηρίζω. 

Απόκρυψη περιεχομένων

SmartSelect_20240209_061717_Gallery.jpg.e600ae942c1764720262955f12e62162.jpg

Καταρχάς φαίνεται ότι το κορίτσι έχει ποιότητα.

Δεύτερον οι gamers παίζουμε είτε βλέπουμε το μπροστά είτε το πίσω , παίζουμε γενικά. 🫣😛

• Like 2

6 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Έπεσε pre-order για Stellar Blade. Αυτό το studio ανέβηκε πολύ στα μάτια μου για κάποιο λόγο...

Και μάπα να είναι το παιχνίδι που λέει ο λόγος καλύτερα εκεί τα χρήματα παρά στη Rockbottomsteady.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
58 minutes ago, Armoral said:

Και μάπα να είναι το παιχνίδι που λέει ο λόγος καλύτερα εκεί τα χρήματα παρά στη Rockbottomsteady.

Εκτός από "κάλλη" :P φαίνεται να έχει και περιεχόμενο. 25 ώρες main story:

https://www.truetrophies.com/news/stellar-blade-platinum-trophy-length

Και τεχνικά αυτό που είδα μου άρεσε. UE4 με ωραίο bokeh και λεπτομερή μοντέλα χαρακτήρων. Έχει μια ποιοτική Ασιάτικη αισθητική.

Το performance είναι ένα ερωτηματικό αλλά θα δούμε. Ελπίζω το VRR να σώσει την κατάσταση.

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, D.Luffy είπε

Εκτός από "κάλλη" :P φαίνεται να έχει και περιεχόμενο. 25 ώρες main story:

https://www.truetrophies.com/news/stellar-blade-platinum-trophy-length

Και τεχνικά αυτό που είδα μου άρεσε. UE4 με ωραίο bokeh και λεπτομερή μοντέλα χαρακτήρων. Έχει μια ποιοτική Ασιάτικη αισθητική.

Το performance είναι ένα ερωτηματικό αλλά θα δούμε. Ελπίζω το VRR να σώσει την κατάσταση.

Ο τύπος κάνει καλή πλάκα στην αρχή του video.

Οι Κορεάτες πάντα τέτοια μοντέλα έχουν στα παιχνίδια τους. Τώρα στο PS5 ελπίζω να έχει 60 fps mode χωρίς πολλές παραχωρήσεις, στο PC όμως αργότερα θα είναι άριστο.

Επεξ/σία από Armoral

Καλησπέρα 

Παίζω ΜΚ1 online αυτές τις μέρες και το ping μου είναι μονιμα 100+ με κάτι spikes εδώ κι εκεί μέχρι 500ms+. 

Έχω NOVA 200αρα οπτική και είδα στο site τους αυτό που λέει να τους στείλω αποτελέσματα από ping και tracert. Ποιους servers όμως πρέπει να κάνω ping δεν έχω καταλάβει. Ξέρει κανείς; 

Υπάρχει κάποια ενέργεια άλλη που μπορώ να κάνω εγώ για να βελτιωθεί; 

Το ps5 είναι συνδεδεμένο με ethernet.

IMG_1827.png

59 λεπτά πριν, sheik είπε

Καλησπέρα 

Παίζω ΜΚ1 online αυτές τις μέρες και το ping μου είναι μονιμα 100+ με κάτι spikes εδώ κι εκεί μέχρι 500ms+. 

Έχω NOVA 200αρα οπτική και είδα στο site τους αυτό που λέει να τους στείλω αποτελέσματα από ping και tracert. Ποιους servers όμως πρέπει να κάνω ping δεν έχω καταλάβει. Ξέρει κανείς; 

Υπάρχει κάποια ενέργεια άλλη που μπορώ να κάνω εγώ για να βελτιωθεί; 

Το ps5 είναι συνδεδεμένο με ethernet.

Αν θυμαμαι καλα, στα Games που συνδεεσαι online εχει μια καρτελα με ping κτλ που παιζει να λεει εκει σε ποια ip συνδεεσαι. Γενικα πρεπει να βρεις την ip του server στον οποιο παιζεις αν εχω καταλαβει σωστα

11 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Αν θυμαμαι καλα, στα Games που συνδεεσαι online εχει μια καρτελα με ping κτλ που παιζει να λεει εκει σε ποια ip συνδεεσαι. Γενικα πρεπει να βρεις την ip του server στον οποιο παιζεις αν εχω καταλαβει σωστα

Δεν βρισκω κατι. Τεσπα θα κανω κι ενα portforward μηπως φτιαξει καθολου το ping. 

Εβαλα static ip στο ps5 απλως δεν ξερω τι να βαλω στους dns servers. Οταν τα επαιρνε αυτοματα, στο ps5 στον πρωτευον dns ειχε απλα την ip του ρουτερ κι εκει. Μεσα στο ρουτερ δεν γραφει ποιους χρησιμοποιει και βρηκα απλα εδω στο site της nova αυτους 

DNS servers
  • Πρωτεύων διακομιστής DNS (primary DNS server): 62.169.194.47
  • Δευτερεύων διακομιστής DNS (secondary DNS server): 62.169.194.48

Να βαλω αυτους ή καλυτερα της google ή καποιους άλλους;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...