Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ντεζαβου μου κανει αυτο το ερωτημα.

Οταν ειναι κλειστη η κονσολα, η σκονη προφανως δεν εισχωρει μεσα, μονο καθεται πανω της. Καθε φορα που βαζεις ηλεκτρικη κανε με το κονταρι δεξια αριστερα απο το μαυρο πλαισιο και θα εισαι οκ. 

Εγω με 2 γατες κιολας, προσφατα που εβγαλα το fan δεν ειδα καμια τρομερη ποσοτητα σκονης/τριχες (διατηρω βεβαια καθαρο το σπιτι).

Αν θες να το κανεις ομως, ε μπορεις να πας να σου κοψουν plexiglass στις διαστασεις και να το κολλησεις. 

• Like 1
  • Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φοβερό το Tails of iron από το plus. Μικρό και εύκολο platinum και ευχάριστο διάλειμμα από το mile morales (το οποίο για κάποιο λόγο το βρίσκω λιγο καταναγκαστικό έργο....). Το spiderman το αγάπησα. Αυτό δεν....

Επίσης παρατήρησα το εξής. Έχω το sackboy εγκατεστημένο από δισκάκι. Τσίμπησα και το digital από το plus και πλέον με αφήνει να τρέχω τη disk version, χωρίς το δισκάκι μέσα. Φαντάζομαι για όσο ισχύει το plus αλλά και παλι....

Επεξ/σία από Archantwn
  • Like 1
Δημοσ.

δωστε μου τα φωτα σας παρακαλω...ακομα δεν μου είναι ξεκάθαρο.παιχνιδι ps4 τρεχει κανονικα σε κονσολα ps5??θελω να παρω το crysis αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν μπορει να τρέχει

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, eri77 είπε

δωστε μου τα φωτα σας παρακαλω...ακομα δεν μου είναι ξεκάθαρο.παιχνιδι ps4 τρεχει κανονικα σε κονσολα ps5??θελω να παρω το crysis αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν μπορει να τρέχει

Θα παιξει

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 7/4/2023 στις 9:50 ΜΜ, gtsoui είπε

Με ποια λογική ένας διαρρηκτης  θα κλέψει ένα παιχνίδι του ps5 και όχι το ίδιο το ps5?

Καλησπερα φιλε, ο διαρρηκτης ειμαι. Το ps5 δεν χωραγε στην τσαντα που ειχα μαζι μου, θα επανελθω απο βδομαδα με σακ βουαγιάζ.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Brazhlias είπε

Καλησπερα φιλε, ο διαρρηκτης ειμαι. Το ps5 δεν χωραγε στην τσαντα που ειχα μαζι μου, θα επανελθω απο βδομαδα με σακ βουαγιάζ.

Κλαίω 🤣

Δημοσ.
Στις 9/4/2023 στις 4:05 ΜΜ, giorgosmcmc είπε

Ψάχνω μια θήκη για το ps5 σαν τη παρακάτω αλλά χωρίς να κλείνει από κάτω για να μπορώ να τη τοποθετώ και να την αφαιρώ χωρίς να μετακινώ τη κονσόλα, υπάρχει κάτι?

Screenshot_2023-04-09-16-02-31-766-edit_org.mozilla.firefox.jpg

Εγώ πήρα μια τέτοια θηκούλα και το σκεπάζω όταν δεν παίζω, κολλησα πάνω και 1 playstation logo που βρήκα στο ebay με 1,5euro.

https://www.ebay.com/itm/255972150688

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, Giogiannis είπε

Εγώ πήρα μια τέτοια θηκούλα και το σκεπάζω όταν δεν παίζω, κολλησα πάνω και 1 playstation logo που βρήκα στο ebay με 1,5euro.

Καλό φαιναιτε! Δεν πιάνει και από κάτω οπότε δε χρειάζεται να το σηκώνεις. Και μπορώ να το παραγγείλω για Ελλάδα δεν έχει τίποτα μπλέξιμο με τελωνεία σωστά?

Πόσο καιρό κάνει να έρθει?

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε

Τι φάση έπεσε τόσο??? Μπορώ να πάρω την έκδοση του ps4 και να την αναβαθμίσω δωρεαν για ps5 ή δε γινεται?

Δημοσ.

Δεν υπάρχει κάπου Ελλάδα το συγκεκριμένο?

3 ώρες πριν, Giogiannis είπε

Υπάρχει κάπου Ελλάδα αυτό φίλε μου?

Δημοσ.
12 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε

Τι φάση έπεσε τόσο??? Μπορώ να πάρω την έκδοση του ps4 και να την αναβαθμίσω δωρεαν για ps5 ή δε γινεται?

νομιζω δεν υπαρχει δυνατοτητα upgrade απο ps4 για ps5 ουτε με πληρωμη.

Δημοσ.

λεω να ξεκινήσω τα last of us, αλλά έχω μπερδευτεί. .εχω το last of us από το ps5 plus collection το remastered για ps4. να πάρω το last of us part I για ps5 ; είναι το ίδιο; εχει και προσφορά το store στα 10 € το παρτ2 για ps4. αυτό θα βγει remake για ps5? γινεται upgrade  ή έστω παιζει καλύτερα στο ps5? Η ιστορία του 2 είναι μέσα στο remastered του collection; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...