Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απίστευτα αδιάφορο event. Ναι το DS2 φυσικά, αλλα βγαίνει το 2025. Τα Silent Hill φαίνονται εξαιρετικά μούφα, μάλλον κακός αναστήθηκε η Konami.

1 ώρα πριν, sleepychris είπε

Rise of the Ronin ειναι το lovechild του Sekiro με το Ghost of Tsushima

Μπα, Nioh Long open-world βλέπω.

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

3 ώρες πριν, liofagos είπε

Εάν είσαι από Θεσσαλονικη…πες μου!

Καλημέρα φίλε μου, θα μπορούσες να μου δωσεις πληροφορίες από που μπορώ να βρω κάλυμμα από θεσσαλινιξη ; Με ενδιαφέρει και εμένα, σε ευχαριστώ !

• Moderators

Το Silent Hil 2 δεν πρόκειται να είναι αντάξιο του ονόματός του, δυστυχώς. Πολλά τα γραφικά, ωραίο το gameplay (αν και shounen-άρει πολύ στις μάχες για το είδος), αλλά μέχρι εκεί, Silent Hill 2 δεν πρόκειται να είναι, μιας και για να έρθει στα δεδομένα της εποχής θα πρέπει να πετσοκόψουν την πλοκή.

Ισχύει ότι και για το remake του Max Payne για μένα, αλλά δέκα φορές περισσότερο: σε μια woke κουλτούρα συμπερίληψης δεν θα μπορέσουν να αποδώσουν σωστά ούτε την ιστορία της Angela, ούτε τα marital problems του James. Δεν αντέχει το κοινό τόσο πόνο και κατάθλιψη, θα φάει cancel αν ακολουθήσουν επακριβώς το σενάριο, την πλοκή και τα subliminal messages του αρχικού τίτλου.

Δεν μπορούν αυτά τα games να τα ακουμπάνε στις εποχές μας και να διαλύουν τον πυρήνα τους, είναι ύβρις κατά τη γνώμη μου.

• Like 7
  • Sad 1

Από τα καινούργια που έδειξαν μόνο το Stellar Blade μου φάνηκε κάπως αξιόλογη παραγωγή. Μου έδωσε vibes από Nier. Θα δείξει αν είναι και καλό.

Το Rise of the Ronin εγώ το είδα σαν Assassin's Creed από Ιαπωνικό στούντιο. Τα γραφικά του εν το μεταξύ έμοιαζαν σαν remaster από PS3, ούτε καν PS4...

Για το Silent Hill 2, συμφωνώ με τον @Malthador. Δεν τους έχω εμπιστοσύνη ως προς την πλοκή του remake. Τα γραφικά μου φάνηκαν κάπως downgraded σε σχέση με το reveal trailer με πολύ ασταθές framerate. Μάλλον πρέπει να πέσει πολύ δουλειά ακόμα και γι αυτό δεν έχουμε και release date. Δεν θα εκπλαγώ αν πάει για του χρόνου.  

Το Short Message ηταν αισχρό από όλες τις απόψεις. Ειδικά σε ατμόσφαιρα έμοιαζε με teen b-movie horror και δείχνει την κατεύθυνση που σκοπεύει να πάρει η εταιρία. Θέλουν απλώς να καπηλεύσουν το όνομα του Silent Hill με μικρά, φθηνής παραγωγής free to play "παιχνιδάκια". Με αυτό τον τρόπο για μένα αυτή η ιστορική σειρά απλά χάνει την αξία της και μεταμορφώνεται σε μαζικής κατανάλωσης σκουπίδι για την woke κουλτούρα.

Το DS2 μου άρεσε αλλά αργεί πάρα πολύ. "2025" που μπορεί να είναι και τέλη... Εν το μεταξύ ο Kojima ανακοίνωσε καινούργιο stealth IP σε συνεργασία με τη Sony αλλά απ' ότι κατάλαβα δεν έχει ξεκινήσει καν η παραγωγή ακόμα. Για PS6 launch title το βλέπω.

Γενικά φτωχό event χωρίς εκπλήξεις και μεγάλη απογοήτευση από Konami μεριά.

• Like 1

26 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Εν το μεταξύ ο Kojima ανακοίνωσε καινούργιο stealth IP σε συνεργασία με τη Sony αλλά απ' ότι κατάλαβα δεν έχει ξεκινήσει καν η παραγωγή ακόμα. Για PS6 launch title το βλέπω.

Χαλαρά. Με τόσα φράγκα από πίσω του, γιατί δεν αγοράζει τα δικαιώματα του MGS να τελειώνουμε?! :P Δύσκολο να αντικαταστήσει τον Snake, αλλα τώρα μετά από τόσο χρονια και χωρίς εμπόδιο μάλλον θα κάνει παπάδες στο genre που δημιούργησε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 minutes ago, {TDi}Dj2k..infc said:

Χαλαρά. Με τόσα φράγκα από πίσω του, γιατί δεν αγοράζει τα δικαιώματα του MGS να τελειώνουμε?! :P Δύσκολο να αντικαταστήσει τον Snake, αλλα τώρα μετά από τόσο χρονια και χωρίς εμπόδιο μάλλον θα κάνει παπάδες στο genre που δημιούργησε.

Το θέμα είναι αν η Konami θέλει να πουλήσει τα δικαιώματα του MGS. Δεν το βλέπω...

Επεξ/σία από D.Luffy

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ας βγεί το Silent Hill και βλέπουμε. Ενα playthrough θα παιχτεί και ότι είναι(για όσους από μας το έχουμε παίξει ήδη).

Από το προηγούμενο παιχνίδι τους το TheMedium, 10φορές καλύτερο θα είναι.

Για τα υπόλοιπα παιχνίδια που έδειξαν και πλησιάζουν όπως το Stelar και το Ronin, βλέπουμε στα reviews στο release.

Υπάρχει potential, από άποψης gameplay.

Τέλος για Until Dawn

Επεξ/σία από Fulgore

47 minutes ago, D.Luffy said:

Μακάρι να είναι αλήθεια αυτή η φήμη. Λατρεύω τα handhelds γενικότερα και ένας διάδοχος του Vita είναι σίγουρη αγορά από εμένα...

ναι ok αρκεί όμως να παίζει τα παιχνίδια τουλάχιστον του ps5, όπως αναφέρεται και στο rumor

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, Daredevil said:

4Tflops fp32 (8 σε Dual issue) RDNA3 ή RDNA4 δεν είναι καθόλου κακό. Όσο ενα  Z1extreme APU περίπου και φαντάζομαι καλύτερο με τη νεα αρχιτεκτονική. Με μια μνήμη της προκοπής, θα σφυράει σε render resolutions 720p-900p και με upscalers στα 1080p. Συνδυαζοντάς το και με το low level API της Sony, παπάδες θα κάνει στα 25-30W

Επεξ/σία από nekrik
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...