Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 hours ago, ilias78 said:

Ψάχνω κάλυμμα προστασίας από τη σκόνη για την disk έκδοση της κονσόλας, χωρις να μου φυγει μια περιουσία, κ δεν βρίσκω πουθενά. Μόνο για την digital. Έχει βρει κανείς?

μαξιλαροθήκη.

• Thanks 1
  • Haha 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το έχετε όρθιο το PS5;Ο αδερφός μου μου το είχε όρθιο για κανά εξάμηνο, ούτε καν μέσα σε έπιπλο, ήταν πάνω σε γραφείο.

Εβγαλε πρόβλημα υπερθέρμανσης, ξεκινούσε 1 παιχνίδι και έσβηνε.Μου το αντικατέστησαν απο την Astra Service με άλλο.Είπαν ότι έβγαλε πρόβλημα ο επεξεργαστής.Οπότε μένει το υπόλοιπο εγγύησης.Μου έδωσαν πιο παλιά έκδοση, τουλάχιστον έτσι γράφει πάνω στα πλαστικά.Το είδα μετά σπίτι γιατί ήταν σφραγισμένο σε συσκευασία νάυλον με αέρα.

Υπάρχει πιθανότητα αν είναι όρθιο, να γίνεται διαρροή του υγρού μετάλλου που υπάρχει ανάμεσα στον επεξεργαστή και να πήγε σε κάποιο σημείο της μητρικής;

Εχω ακούσει και την άλλη εκδοχή, αν είναι όρθιο και λειτουργεί το drive, μπορεί να ζορίζεται η κεφαλή όταν κάνει κάθετη διαδρομή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 minutes ago, AntiCambeR said:

Το έχετε όρθιο το PS5;Ο αδερφός μου μου το είχε όρθιο για κανά εξάμηνο, ούτε καν μέσα σε έπιπλο, ήταν πάνω σε γραφείο.

Εβγαλε πρόβλημα υπερθέρμανσης, ξεκινούσε 1 παιχνίδι και έσβηνε.Μου το αντικατέστησαν απο την Astra Service με άλλο.Είπαν ότι έβγαλε πρόβλημα ο επεξεργαστής.Οπότε μένει το υπόλοιπο εγγύησης.Μου έδωσαν πιο παλιά έκδοση, τουλάχιστον έτσι γράφει πάνω στα πλαστικά.Το είδα μετά σπίτι γιατί ήταν σφραγισμένο σε συσκευασία νάυλον με αέρα.

Υπάρχει πιθανότητα αν είναι όρθιο, να γίνεται διαρροή του υγρού μετάλλου που υπάρχει ανάμεσα στον επεξεργαστή και να πήγε σε κάποιο σημείο της μητρικής;

Εχω ακούσει και την άλλη εκδοχή, αν είναι όρθιο και λειτουργεί το drive, μπορεί να ζορίζεται η κεφαλή όταν κάνει κάθετη διαδρομή.

Το έχω όρθιο από το launch day (2020) που έβγαλα από το κουτί την κονσόλα (disc version) χωρίς κανένα πρόβλημα. Και τα δισκάκια τα διαβάζει μια χαρά. Ούτε καν δεν έχω καθαρίσει τα ανεμιστηράκια από τη σκόνη ακόμα (αν και καλό θα ήταν να το κάνω κάποια στιγμή). 

Θα έλεγα ότι ο αδερφός σου μάλλον έπεσε σε ελαττωματικό κομμάτι και δεν έχει σημασία αν είναι όρθιο ή ξαπλωτό.

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 6

Μόλις τώρα, D.Luffy είπε

Το έχω όρθιο από το launch day που έβγαλα από το κουτί την κονσόλα (disc version) χωρίς κανένα πρόβλημα. Και τα δισκάκια τα διαβάζει μια χαρά. Ούτε καν δεν έχω καθαρίσει τα ανεμιστηράκια από τη σκόνη ακόμα (αν και καλό θα ήταν να το κάνω κάποια στιγμή). 

Θα έλεγα ότι ο αδερφός σου μάλλον έπεσε σε ελαττωματικό κομμάτι και δεν έχει σημασία αν είναι όρθιο ή ξαπλωτό.

Δηλαδή πόσο καιρό;

16 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

3+ χρόνια

Το χρησιμοποιούσε σχεδόν καθημερινά, έβλεπε και Netflix.Το πίσω μέρος του PS5, δεν κοιτούσε τοίχο για να αερίζεται.

Το άφηνε πολύ συχνά σε rest mode, με η χωρίς ανοιχτό game, αλλά και πάλι δεν δικαιολογείται.

Ρώτησα τον τεχνικό αν ήταν ελαττωματικό το PS5, γιατί έβγαλε το πρόβλημα σε 5-6 μήνες, εφόσον δεν έγινε κακή χρήση και είπε όχι.Εντάξει με έπεισες μου ήρθε να του πω.

Ούτε μου έδωσε ξεκάθαρη απάντηση τι θα είναι το άλλο PS5, είπε ότι όπως βγαίνει απο το εργοστάσιο.

Απο ότι έχω ακούσει, βάζουν καινούρια πλαστικά, αυτό είναι σίγουρο γιατί ήταν με τις ζελατίνες καινούρια.Η μητρική όμως, είναι μάλλον ανακατασκευασμένη, δηλαδή βάζουν μητρική η οποία είχε πρόβλημα σε κάποιο part το οποίο έχουν αντικαταστήσει.

Η που κάνουν αντικατάσταση της παλιάς μητρικής με νέα, που δεν νομίζω γιατί δεν τους συμφέρει, έχουν την τεχνογνωσία και τα εργαλεία για να αντικαταστήσουν τα χαλασμένα parts και ας είναι κολλημένα πάνω στην μητρική.

Εγώ από ότι έχω καταλάβει είναι τι κομμάτι θα σου κάτσει. 

Το δικό μου το έχω σε σημείο αρκετά κλειστό και οριζόντια και δεν έχει βγάλει κιχ εδώ και 6 μήνες που το έχω. Το φαν δεν το έχω ακούσει ακόμα καλά καλά. Πάντα χωρίς να είναι ζεστό σε σημείο να μην μπορείς να το αγγίξεις ακόμα και με περιθώριο νομίζω αρκετό για να φτάσει τέτοια θερμοκρασία. Μετά από 8 ώρες συνεχούς παιχνιδιού.

Φίλος που το πήρε 2 μήνες πριν εμένα που το έχει κάθετα παραπονιέται καμιά φορά για το φαν και μου έχει πει ότι μερικές φορές αν ήταν ανοιχτό πάνω από 6-8 ώρες μύριζε κάτι ελαφρώς καμένο απο την κονσόλα.Το έχει σε πολύ ανοιχτό χώρο και αερίζεται μια χαρά. Από θερμοκρασία είναι άστα να πάνε, είχα πάει σπίτι του και είχα παίξει λίγο πριν πάρω το δικό μου το game control. Μια ώρα μετά ήταν αρκετά πιο ζεστό από το δικό μου και συνέχεια μου λέει ότι το κλείνει να κρυώσει αν παίζει πάνω από 2-3εις ώρες γιατί φοβάται.

Σε όποια θέση και να το έχετε πάντως, είτε οριζόντια ή κάθετα, να φροντίζετε να εφαρμόζει σωστά η αποσπώμενη βάση. Αν η κονσόλα δεν "κάτσει" καλά επάνω της, οι ανεμιστήρες δεν θα έχουν ορθή κλήση και δεν θα περιστρέφονται όπως πρέπει.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Silent Hill 2 - Combat Reveal Trailer

Spoiler

Silent Hill: The Short Message

Spoiler

Metro Awakening  | PS VR2 Games

Spoiler

Dragon's Dogma 2

Spoiler

Rise of the Ronin

Spoiler

Death Stranding 2 On The Beach

Spoiler

Επεξ/σία από pictorino
  • Like 6

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...