Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

6 ώρες πριν, D.Luffy είπε

Θα συμφωνήσω γενικά ότι το Uncharted έχει κουράσει. Το 2 για μένα ήταν το καλύτερο. 

Το 4 από την άλλη, πάλι τα ίδια δεν ήταν? Άλλαξε κάτι στο gameplay εκτός από το σενάριο με τον αδερφό? Βασικά εδώ είχαν όντως την ευκαιρία να κάνουν κάτι διαφορετικό με τη σειρά (πχ κάτι σε στυλ "It Takes Two") αλλά προτίμησαν απλά το επιφανειακό plot twist και τίποτα παραπάνω επί της ουσίας...

Καλά κάνει και είναι αυτός που είναι ο Druckmann. Έχει τη δική του ταυτότητα. Όμως οι επιλογές του και η κατεύθυνση που διάλεξε, έδειξαν ότι δίχασε και τους ίδιους τους fans του TloU. Το Part 2 δεν το επικρότησε τόσος κόσμος όσο το Part 1. Ήταν πολύ controversial και αυτό είναι γεγονός και όχι προσωπική άποψη...

Βεβαίως κάποιοι το βρήκαν υπέροχο, δεν το αμφισβητούμε αυτό. Όταν όμως διχάζεις το κοινό σου συνήθως δεν είναι καλό σημάδι.

Το 4 αν και εφερε και νεα στοιχεια στο gameplay κυριως σε ανοιχτα περιβαλλοντα ηταν πολυ ποιο ωριμο με χαρακτηρες που ειχαν περισσοτερο βαθος και στις σχεσεις τους. Αν και το θεμα TLOUS 2 μαλλον εχει εξαντληθει για μενα αυτο που εκαναν και δεν ακολουθησαν τον ευκολο δρομο αξιζει ακομα περισσοτερο. Το ευκολοτερο θα ηταν να εχουν τους παντες χαρουμενους και ισως και περισσοτερα κερδη να ειχαν αλλα παρουσιασαν το εργο οπως το ηθελαν. Ετσι ειναι οι σωστοι δημιουργοι και ας μην αρεσουν σε ολους ...

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 hour ago, Tifa_LockHeart said:

Τα νέα Modes τα δοκίμασες ? Πώς σου φάνηκαν? Επίσης τα χαμένα επίπεδα που προστέθηκαν, δεν λένε τίποτα? 

Δεν σκοπεύω να αναβαθμίσω στο remaster. Το παιχνίδι το τελείωσα όταν βγήκε το 60fps patch για το PS5 και δεν θα ασχοληθώ με 2ο playthrough.

Ο μόνος λόγος να το έπιανα ξανά θα ήταν μόνο αν έπαιρνε κανένα σοβαρό ray tracing patch ίσα ίσα για τα γραφικά. Αλλά δεν το κόβω να γίνεται οπότε... pass.

Παιδιά θέλω να πάρω νέο χειριστήριο και είδα ο Γερμανός έχει το v2 σε λευκό.

Τι ακριβώς είναι το συγκεκριμένο? 

Ευχαριστώ. 

16 λεπτά πριν, johnnyman είπε

Παιδιά θέλω να πάρω νέο χειριστήριο και είδα ο Γερμανός έχει το v2 σε λευκό.

Τι ακριβώς είναι το συγκεκριμένο? 

Ευχαριστώ. 

λέγεται οτι εχει μεγαλύτερη μπαταρία, αν και επισημα νομίζω  δεν εχει ανακοινωθεί απο την Σονυ  

1 λεπτό πριν, Votritis είπε

λέγεται οτι εχει μεγαλύτερη μπαταρία, αν και επισημα νομίζω  δεν εχει ανακοινωθεί απο την Σονυ  

Και πως το έφερε ο Γερμανός εάν δεν έχει ανακοινωθεί?

Το εχει και ετοιμοπαραδοτο στο κατάστημά της γειτονιάς μου.

2 λεπτά πριν, johnnyman είπε

Και πως το έφερε ο Γερμανός εάν δεν έχει ανακοινωθεί?

Το εχει και ετοιμοπαραδοτο στο κατάστημά της γειτονιάς μου.

ενδεχόμενος η Σονυ ηθελε να το κυκλοφορήσει χωρις να ανακοινώσει κατι για να μην χασει την αξια του το παλιο 

• Like 1

Άλλη μια ανούσια αρπαχτή από την Sony με το Last of Us 2, πόσο άρμεγμα ποια θα πέσει? Ένα patch που προσθέτει dualsense support και γρηγορότερους χρόνους φόρτισης και ζητάμε 10 ευρώ, δίνε ιδέες στους pc developers να ζητάτε λεφτά για υποστήριξη dlss και fsr  ή πχ 5 ευρώ για ξεκλείδωμα  medium settings, 10 ευρώ για high settings και 15 ευρώ για ulta, ρε τι ζούμε?

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν είναι τόσο θέμα αρπαχτής(αλλιώς ούτε την επιλογή των 10ευρώ θα έδιναν), όσο ότι προσπαθούν να καλύψουν τα κενά μεταξύ κυκλοφοριών, γιατί ως τώρα πέραν του Final Fantasy τον άλλο μήνα, δεν έχουν ανακοινώσει τίποτα για το 2024.

Δεν νομίζω και οι ίδιοι να περιμένουν το part 2 στο Ps5 να κάνει παγκοσμίως τεράστιες πωλήσεις(ειδικά μιας και τρέχει καλά η ps4 έκδοση), όπως δεν έκανε και το Part 1 πριν κανα χρόνο που βγήκε.

Αυτό πάει γενικά σε όλες τις επανακυκλοφορίες που έχουμε δει από Naughty Dog μεριά και με τα Uncharted, μιας και δεν έχει ανακοινώσει κάτι νεο ακόμα ή σε κυκλοφορίες σε PC μεριά παλιότερων τίτλων(πιθανώς και το part 2 να βγει φέτος).

Επεξ/σία από Fulgore

2 ώρες πριν, Fulgore είπε

Δεν είναι τόσο θέμα αρπαχτής(αλλιώς ούτε την επιλογή των 10ευρώ θα έδιναν), όσο ότι προσπαθούν να καλύψουν τα κενά μεταξύ κυκλοφοριών, γιατί ως τώρα πέραν του Final Fantasy τον άλλο μήνα, δεν έχουν ανακοινώσει τίποτα για το 2024.

Δεν νομίζω και οι ίδιοι να περιμένουν το part 2 στο Ps5 να κάνει παγκοσμίως τεράστιες πωλήσεις(ειδικά μιας και τρέχει καλά η ps4 έκδοση), όπως δεν έκανε και το Part 1 πριν κανα χρόνο που βγήκε.

Αυτό πάει γενικά σε όλες τις επανακυκλοφορίες που έχουμε δει από Naughty Dog μεριά και με τα Uncharted, μιας και δεν έχει ανακοινώσει κάτι νεο ακόμα ή σε κυκλοφορίες σε PC μεριά παλιότερων τίτλων(πιθανώς και το part 2 να βγει φέτος).

Rise of the Ronin

Helldivers 2

• Like 1

Εντονες φημες για νεο state of play αυτην την εβδομαδα.Παραθετω τι εχει γινει leaked μεχρι στιγμης :

Spoiler

Rise of the Ronin
Death Stranding 2
Final Fantasy 7 Rebirth
Sonic Generations Remaster
Until Dawn Remaster
Silent Hill 2
New Metro game
Judas

• Like 3

4 λεπτά πριν, dekulinkgr είπε

Εντονες φημες για νεο state of play αυτην την εβδομαδα.Παραθετω τι εχει γινει leaked μεχρι στιγμης :

Απόκρυψη περιεχομένων

Rise of the Ronin
Death Stranding 2
Final Fantasy 7 Rebirth
Sonic Generations Remaster
Until Dawn Remaster
Silent Hill 2
New Metro game
Judas

Μερικοι περιμενουμε και Wolverine. :P 

24 minutes ago, Brazhlias said:

Μερικοι περιμενουμε και Wolverine. :P 

Μόλις τον Οκτώβριο έβγαλαν το Spiderman 2. Είναι πολύ νωρίς. Δεν νομίζω ότι θα δούμε κάτι από Wolverine.

2 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Μόλις τον Οκτώβριο έβγαλαν το Spiderman 2. Είναι πολύ νωρίς. Δεν νομίζω ότι θα δούμε κάτι από Wolverine.

Νταξει οχι για να βγει αμεσα, αλλα να εχουμε μια ιδεα του ποτε θα βγει τουλαχιστον.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...