Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, D.Luffy είπε

Και το χιούμορ στην "πραγματικότητα" ανήκει φίλε. Δεν κυκλοφορούμε όλοι με ένα revolver στο χέρι και ένα τουφέκι στον ώμο θερίζοντας κόσμο που θα βρεθεί μπροστά μας μέχρι να βρούμε αυτόν που μας αδίκησε στη ζωή.  

Φυσικά και ανήκει στην πραγματικότητα αλλά με μέτρο , γιατί όταν κανείς τα ίδια τα ίδια καταντάει κάπως κουραστικό , τουλάχιστον για μένα . Τώρα στα υπόλοιπα ο τίτλος λέγεται The last of us και όχι το μικρό Σπιτι στο λιβάδι με τον Joel και την Ellie. Οποίος θέλει απλά βλέπει το δεύτερο . Και εικονικό revolver παίρνουν πολλά άτομα και στην ζωή .

Επεξ/σία από mtifosi
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, mtifosi said:

Φυσικά και ανήκει στην πραγματικότητα αλλά με μέτρο , γιατί όταν κανείς τα ίδια τα ίδια καταντάει κάπως κουραστικό , τουλάχιστον για μένα . Τώρα στα υπόλοιπα ο τίτλος λέγεται The last of us και όχι το μικρό Σπιτι στο λιβάδι με τον Joel και την Ellie. Οποίος θέλει απλά βλέπει το δεύτερο . Και εικονικό revolver παίρνουν πολλά άτομα και στην ζωή .

Θεωρώ ότι μια χαρά μέτρο είχε το Uncharted Trilogy. Εμένα τουλάχιστον δεν μου φάνηκε ότι έπαιζα τις Τρελές Σφαίρες με τον Leslie Nielsen. Το 4 από την άλλη με τον ουρανοκατέβατο αδερφό... μου φάνηκε λίγο περιττό και αχρείαστο.

OK, ο Druckmann καλά κάνει και έχει το στυλ του και σε όποιον αρέσει στην τελική. Μη μπλέκουμε όμως την φαντασία με την πραγματικότητα. Και το TloU έχει μη-ρεαλιστικά στοιχεία και δεν αναφέρομαι μόνο στους infected...

Τώρα για τα άτομα που παίρνουν "εικονικό" revolver στη ζωή... Ο καθένας έχει τα βίτσια του και δεν θα το σχολιάσω. Το μόνο που μου κάνει όμως εντύπωση είναι αυτό που λες ότι είναι και "πολλοί" κιόλας. Εγώ τουλάχιστον, δεν έχω δει κανέναν έξω να βγάζει το εικονικό του revolver από την τσέπη για να το θαυμάσει. Ούτε κανένας από τον κύκλο μου, μου είπε ξέρεις, έχω ένα εικονικό revolver φοβερό. Το βγάζω συχνά έξω και φαντάζομαι ότι ανήγω πυρ. Εκτός αν μιλάμε για παιδάκια δημοτικού που το έχουν εύκαιρο σαν παιχνίδι... 

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 1

Παιδιά εγώ δεν προσπαθώ να σας πείσω για κάτι. Για εμένα κάτι μπορεί να είναι τερατούργημα, για κάποιον άλλο να είναι υπέροχο. Κανένα πρόβλημα με αυτό.

• Like 3

Ναι κανένα θέμα. Κολλάω βέβαια λίγο στη λέξη "τερατούργημα" που τη θεωρώ εξαιρετικά υπερβολική για ένα πολύ καλό παιχνίδι (τουλάχιστον όσο καλό ήταν ο προκάτοχός του) επειδή είχε κάποια πράγματα στη πλοκή/σενάριο που δε σου κάθισαν καλά.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, D.Luffy είπε

Θεωρώ ότι μια χαρά μέτρο είχε το Uncharted Trilogy. Εμένα τουλάχιστον δεν μου φάνηκε ότι έπαιζα τις Τρελές Σφαίρες με τον Leslie Nielsen. Το 4 από την άλλη με τον ουρανοκατέβατο αδερφό... μου φάνηκε λίγο περιττό και αχρείαστο.

OK, ο Druckmann καλά κάνει και έχει το στυλ του και σε όποιον αρέσει στην τελική. Μη μπλέκουμε όμως την φαντασία με την πραγματικότητα. Και το TloU έχει μη-ρεαλιστικά στοιχεία και δεν αναφέρομαι μόνο στους infected...

Τώρα για τα άτομα που παίρνουν "εικονικό" revolver στη ζωή... Ο καθένας έχει τα βίτσια του και δεν θα το σχολιάσω. Το μόνο που μου κάνει όμως εντύπωση είναι αυτό που λες ότι είναι και "πολλοί" κιόλας. Εγώ τουλάχιστον, δεν έχω δει κανέναν έξω να βγάζει το εικονικό του revolver από την τσέπη για να το θαυμάσει. Ούτε κανένας από τον κύκλο μου, μου είπε ξέρεις, έχω ένα εικονικό revolver φοβερό. Το βγάζω συχνά έξω και φαντάζομαι ότι ανήγω πυρ. Εκτός αν μιλάμε για παιδάκια δημοτικού που το έχουν εύκαιρο σαν παιχνίδι... 

Τα δυο uncharted οκ αλλά στο τρίτο το ίδιο μοτίβο εμενα λίγο με κούρασε . Αν και το 4 ήταν πάλι τα ίδια εμενα δεν θα μου άρεσε . Όταν λέω revolver εννοώ μεταφορικά …δεν σου έχει τύχει σε ανθρώπινες σχέσεις πισώπλατα μαχαιρώματα κλπ …τέλος πάντων ο druckman δεν χρειάζεται συστάσεις , είναι αυτός που είναι και δεν έχει ανάγκη κανέναν . Ο καθένας τις απόψεις του αλλά τερατούργημα το βρίσκω κάπως αλλά οκ …

Επεξ/σία από mtifosi
  • Like 1

4 minutes ago, mtifosi said:

Τα δυο uncharted οκ αλλά στο τρίτο το ίδιο μοτίβο εμενα λίγο με κούρασε . Αν και το 4 ήταν πάλι τα ίδια εμενα δεν θα μου άρεσε . Όταν λέω revolver εννοώ μεταφορικά …δεν σου έχει τύχει σε ανθρώπινες σχέσεις πισώπλατα μαχαιρώματα κλπ …τέλος πάντων ο druckman δεν χρειάζεται συστάσεις , είναι αυτός που είναι και δεν έχει ανάγκη κανέναν . Ο καθένας τις απόψεις του αλλά τερατούργημα το βρίσκω κάπως αλλά οκ …

Θα συμφωνήσω γενικά ότι το Uncharted έχει κουράσει. Το 2 για μένα ήταν το καλύτερο. 

Το 4 από την άλλη, πάλι τα ίδια δεν ήταν? Άλλαξε κάτι στο gameplay εκτός από το σενάριο με τον αδερφό? Βασικά εδώ είχαν όντως την ευκαιρία να κάνουν κάτι διαφορετικό με τη σειρά (πχ κάτι σε στυλ "It Takes Two") αλλά προτίμησαν απλά το επιφανειακό plot twist και τίποτα παραπάνω επί της ουσίας...

Καλά κάνει και είναι αυτός που είναι ο Druckmann. Έχει τη δική του ταυτότητα. Όμως οι επιλογές του και η κατεύθυνση που διάλεξε, έδειξαν ότι δίχασε και τους ίδιους τους fans του TloU. Το Part 2 δεν το επικρότησε τόσος κόσμος όσο το Part 1. Ήταν πολύ controversial και αυτό είναι γεγονός και όχι προσωπική άποψη...

Βεβαίως κάποιοι το βρήκαν υπέροχο, δεν το αμφισβητούμε αυτό. Όταν όμως διχάζεις το κοινό σου συνήθως δεν είναι καλό σημάδι. 

1 hour ago, Mitroglou7 said:

Ναι κανένα θέμα. Κολλάω βέβαια λίγο στη λέξη "τερατούργημα" που τη θεωρώ εξαιρετικά υπερβολική για ένα πολύ καλό παιχνίδι (τουλάχιστον όσο καλό ήταν ο προκάτοχός του) επειδή είχε κάποια πράγματα στη πλοκή/σενάριο που δε σου κάθισαν καλά.

Τερατούργημα βρήκα τις σεναριακές επιλογές, την πολύ τραβηγμένη από τα μαλλιά διάρκεια, το γράψιμο των χαρακτήρων και το "reset" που γίνεται κάπου στη μέση. Σε συνδυασμό με το ΑΙ των εχθρών, την ξύλινη αίσθηση που μου άφησαν τα όπλα και την σχεδόν μηδενική ανταμοιβή αν αποφάσιζες να εξερευνήσεις λίγο πέρα από την καθορισμένη διαδρομή μιας και ο κόσμος είναι semi-open και θα μπορούσαν να γίνουν πολύ περισσότερα.

Από production values και γραφικά είναι κορυφαίο. Κανένα παράπονο σε αυτά.

• Like 1

1 ώρα πριν, D.Luffy είπε

Τερατούργημα βρήκα τις σεναριακές επιλογές, την πολύ τραβηγμένη από τα μαλλιά διάρκεια, το γράψιμο των χαρακτήρων και το "reset" που γίνεται κάπου στη μέση. Σε συνδυασμό με το ΑΙ των εχθρών, την ξύλινη αίσθηση που μου άφησαν τα όπλα και την σχεδόν μηδενική ανταμοιβή αν αποφάσιζες να εξερευνήσεις λίγο πέρα από την καθορισμένη διαδρομή μιας και ο κόσμος είναι semi-open και θα μπορούσαν να γίνουν πολύ περισσότερα.

Από production values και γραφικά είναι κορυφαίο. Κανένα παράπονο σε αυτά.

Εχθες τελειωσα το ff7 remake γιατι ηθελα να το κανω ενα περασμα ξανα πριν ερθει το rebirth.

Περιεργως πολλα απο αυτα τα θεματα που αναφερεις τα συναντησα και σε αυτο. Ειδικα δε στο πρωτο playthrough μπορω να πω οτι οριακα μου αρεσε απ οσο θυμαμαι. Ε σε αυτο το playthrough που το ειδα με μια διαφορετικη ματια το λατρεψα.

Ψιλοασχετο με τη κουβεντα αλλα ηθελα να πω οτι μερικες φορες κρινουμε τα παιχνιδια με το πως θα θελαμε να ειναι και οχι με γνωμονα το πως πραγματικα ειναι.

Και μενα θα μου αρεσε μια πιο fanservice προσεγγιση με ενα ακομη ταξιδι Joel-Ellie με τη σχεση τους να εχει τα πανω και τα κατω της και να τελειωνει με τον Joel να θυσιαζεται για αυτη πχ. 

Anyway προφανως δε θα σου αρεσει ξαφνικα επειδη το λεω εγω :) οπως και το αναποδο δε μπορει να γινει.

6 minutes ago, Mitroglou7 said:

Ψιλοασχετο με τη κουβεντα αλλα ηθελα να πω οτι μερικες φορες κρινουμε τα παιχνιδια με το πως θα θελαμε να ειναι και οχι με γνωμονα το πως πραγματικα ειναι.

Κοίταξε εμένα προσωπικά μπορεί να μη μου άρεσε το Part 2 αλλά στην τελική προτιμώ ο δημιουργός να έχει το δικό του όραμα. Δεν γίνεται να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι.

Τώρα τελευταία (το έγραψα και στο PC section) βλέπω να γίνεται μια προσπάθεια από διάφορους συντάκτες μεγάλων site, σώνει και καλά να αλλάξει μορφή το DLC του Elden Ring. Άλλοι το θέλουν πιο εύκολο και "προσβάσιμο", άλλοι το θέλουν rogue-like σε στυλ Returnal, άλλοι μπορεί να θέλουν να έχει και γήπεδο του μπάσκετ μέσα στο Limgrave... Αυτό σημαίνει να αλλάξει ταυτότητα κάτι απλά και μόνο για να αρέσει σε μία διαφορετική μερίδα κόσμου που ποτέ δεν ασχολήθηκε με αυτό. Με αυτή τη λογική στο τέλος θα βγει κάτι που θα το μισήσουν όλοι.

Ακόμα και αν αποκαλώ το παιχνίδι του Druckmann τερατούργημα, στην τελική πιστεύω ότι καλά κάνει και ακολουθεί αυτό που θέλει ως δημιουργός. Πολύ απλά αν δεν μου αρέσει δεν θα το παίξω και προχωράμε παρακάτω. Δεν χρειάζεται να το φέρει στα "μέτρα μου". Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι ένα παιχνίδι είναι υπεράνω κριτικής...

• Like 2

Στην φόρτιση των χειριστηρίων παίζει ρόλο το καλώδιο .? Η δεν έχει καμία σημασία .? Θέλω να πω όσον αφορά τον χρόνο φόρτισης και διάρκεια ζωής της μπαταρίας..

9 λεπτά πριν, Votritis είπε

Δεν ξερω τι λετε αλλα αμα παίξεις soul's ολα τα αλλα παιχνιδια ειναι ανούσια , ειναι λιγο eye candy αλλα απο gameplay 15  χρονια πισω.....  

Έχει κάνει τα υπόλοιπα παιχνίδια να φαίνονται παιδικά από επίπεδα δυσκολίας.. Ακόμα και το πιο δύσκολο να βάλεις σε κάποια απλά είναι το hp των αντιπάλων στον θεό οπότε δεν έχει κανένα νοήμα.

55 λεπτά πριν, Davanelo15 είπε

Στην φόρτιση των χειριστηρίων παίζει ρόλο το καλώδιο .? Η δεν έχει καμία σημασία .? Θέλω να πω όσον αφορά τον χρόνο φόρτισης και διάρκεια ζωής της μπαταρίας..

οχι

το μονο που παρατηρησα ειναι η ελαφρως γρηγοροτερη φορτιση συνδεδεμενο στο ps5 σε σχεση με ενα 25w φορτιστη που ειχα δοκιμασει (πλεον εχω την βαση)

• Like 1

Στις 22/1/2024 στις 12:32 ΜΜ, D.Luffy είπε

Μόνο αν ήταν free

Τα νέα Modes τα δοκίμασες ? Πώς σου φάνηκαν? Επίσης τα χαμένα επίπεδα που προστέθηκαν, δεν λένε τίποτα? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...