Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 ώρες πριν, D.Luffy είπε

Καθαρά υποκειμενικό αλλά για εμένα όποιος το έπαιξε στο PS5 πριν δυο χρόνια με το back-compat 60fps patch, δεν αξίζει να μεταβεί στην native PS5 app... Μόνο αν ήταν free.

E ναι, για μένα μονο το haptic feedback λέει κάτι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

4 ώρες πριν, Dorian είπε

ουτε για 10ρικο δηλαδή; 

Εδώ είναι η ανάλυση για όποιον θέλει να δει διαφορές.

Κατά τα άλλα συμφωνώ κατά 50% με τον @D.Luffy. Οποιος έχει παίξει ήδη στο ps5 την ps4, έκδοση, προφανώς δεν αξίζει να ξανα ασχοληθεί. Εκεί ποου διαφωνώ είναι στο κομμάτι του Free, μιας και η Sony το έχει ξεκαθαρίσει από το horizon forbidden west, ότι δεν θα ξανα υπάρξει Free upgrade. 10ευρώ είναι το bare minimum πλέον.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 minutes ago, Malthador said:

Με 10 ευρώ τι παίρνουμε τελικά, δεν έχω καταλάβει.

Ελαφρώς καλύτερο foliage, 2Κ60 σε performance mode, 4K30 σε quality με την επιλογή να ξεκλειδώσεις τα fps μέχρι τα 120 και στα δύο modes (λογικά το PS5 "Pro" θα είναι πιο κατάλληλο για την τελευταία επιλογή). Όποιος έπαιξε την patched PS4 έκδοση, δεν θα πάρει καν χαμπάρι τις βελτιώσεις. 

Από gameplay, υπάρχει ένα challenge mode με ορδές εχθρών και διάφορα unlocks όπως skins.

Και νομίζω ένα documentary mode.

Κατά τη γνώμη μου τα "remasters" του Uncharted 4 και του TloU Part 2 ήταν εντελώς ανούσια. Τα συγκεκριμένα παιχνίδια έχουν ήδη πολύ καλό τεχνικό τομέα ακόμα και με τα σημερινά standards. Αν όμως ήθελαν πραγματικά να τα βελτιώσουν οπτικά, θα μπορούσαν να συμπεριλάβουν τουλάχιστον ένα ray tracing mode το οποίο θα έκανε μεγάλη διαφορά και θα ήταν και future proof για επόμενη κονσόλα. Προτίμησαν όμως τη γρήγορη αρπαχτή.  

Το παιχνίδι που θα είχε το μεγαλύτερο benefit για remaster (ή και remake σε στυλ Demon's Souls) είναι το Bloodborne. Η PS4 έκδοση έχει πολύ χώρο για βελτίωση και άρα το potential είναι πολύ υψηλό. Ελπίζω η Bluepoint να δουλεύει ήδη επάνω σε αυτό.

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 3

• Moderators
23 minutes ago, D.Luffy said:

Ελαφρώς καλύτερο foliage, 2Κ60 σε performance mode, 4K30 σε quality με την επιλογή να ξεκλειδώσεις τα fps μέχρι τα 120 και στα δύο modes (λογικά το PS5 "Pro" θα είναι πιο κατάλληλο για την τελευταία επιλογή).

Από gameplay, υπάρχει ένα challenge mode με ορδές εχθρών και διάφορα unlocks όπως skins.

Κατά τη γνώμη μου τα "remasters" του Uncharted και του TloU ήταν εντελώς ανούσια. Τα συγκεκριμένα παιχνίδια έχουν ήδη πολύ καλό τεχνικό τομέα ακόμα και με τα σημερινά standards. Αν όμως ήθελαν πραγματικά να τα βελτιώσουν οπτικά, θα μπορούσαν να συμπεριλάβουν τουλάχιστον ένα ray tracing mode το οποίο θα έκανε μεγάλη διαφορά και θα ήταν και future proof για επόμενη κονσόλα. Προτίμησαν όμως τη γρήγορη αρπαχτή.  

Το παιχνίδι που θα είχε το μεγαλύτερο benefit για remaster (ή και remake σε στυλ Demon's Souls) είναι το Bloodborne. Η PS4 έκδοση έχει πολύ χώρο για βελτίωση και άρα το potential είναι πολύ υψηλό. Ελπίζω η Bluepoint να δουλεύει ήδη επάνω σε αυτό.

Δηλαδή θέλουν ένα δεκάρικο για μερικά pixels παραπάνω και για ένα mode που στο Ragnarok ήταν δωρεάν. Μάλιστα, pass από εμένα, νόμιζα ότι είχαν ακολουθήσει την οδό του TLoU remaster όταν είχε βγει για PS4, που είχαν γίνει reworked τα textures.

Πολύ θα ήθελα να δω πάντως πως θα πουλάει την παραπάνω ανάλυση σε PC gamers η Sony, αν το κάνει ποτέ.

• Like 1

19 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Προτίμησαν όμως τη γρήγορη αρπαχτή.

Yep, η Naughty Dog είναι τελειωμένη για μένα, ότι ταλέντο είχαν, τελειωσε στο Part Duo.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 minutes ago, Malthador said:

Δηλαδή θέλουν ένα δεκάρικο για μερικά pixels παραπάνω και για ένα mode που στο Ragnarok ήταν δωρεάν

Ακριβώς.

Δήλωσαν ότι και καλά αυτή η έκδοση έχει καλύτερα textures αλλά το DF δεν εντόπισε πουθενά κάτι τέτοιο. Τα ίδια έλεγαν και για το Uncharted 4 όπου και εκεί δεν βρέθηκε καμία βελτίωση. 

19 minutes ago, {TDi}Dj2k..infc said:

Yep, η Naughty Dog είναι τελειωμένη για μένα, ότι ταλέντο είχαν, τελειωσε στο Part Duo.

Προσωπικά για μένα από άποψη καθαρά ταλέντου, τελείωσαν όταν αποχώρησε η Amy Hennig. Ειδικά τώρα που ανέλαβε ο Druckmann δεν ξέρω τι τερατουργήματα θα δούμε στο μέλλον...

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 2

5 ώρες πριν, D.Luffy είπε

Ελαφρώς καλύτερο foliage, 2Κ60 σε performance mode, 4K30 σε quality με την επιλογή να ξεκλειδώσεις τα fps μέχρι τα 120 και στα δύο modes (λογικά το PS5 "Pro" θα είναι πιο κατάλληλο για την τελευταία επιλογή). Όποιος έπαιξε την patched PS4 έκδοση, δεν θα πάρει καν χαμπάρι τις βελτιώσεις. 

Κατά τη γνώμη μου τα "remasters" του Uncharted 4 και του TloU Part 2 ήταν εντελώς ανούσια. Τα συγκεκριμένα παιχνίδια έχουν ήδη πολύ καλό τεχνικό τομέα ακόμα και με τα σημερινά standards. Αν όμως ήθελαν πραγματικά να τα βελτιώσουν οπτικά, θα μπορούσαν να συμπεριλάβουν τουλάχιστον ένα ray tracing mode το οποίο θα έκανε μεγάλη διαφορά και θα ήταν και future proof για επόμενη κονσόλα. Προτίμησαν όμως τη γρήγορη αρπαχτή.  

+Τα lost levels που καλά κάνεις και δεν τα αναφέρεις γιατί πρακτικά είναι 10λεπτα κομμένα από gameplay που δεν προσφέρουν κάτι. Μόλις τα έπαιξα και θα μπορούσε το τελευταίο από τα τρία να είναι στο game αλλά δεν υπήρχε λόγος για περιττό content.

Στις 22/1/2024 στις 6:24 ΜΜ, D.Luffy είπε

Προσωπικά για μένα από άποψη καθαρά ταλέντου, τελείωσαν όταν αποχώρησε η Amy Hennig. Ειδικά τώρα που ανέλαβε ο Druckmann δεν ξέρω τι τερατουργήματα θα δούμε στο μέλλον...

Καλα ο καθενας μπορει να λεει οτι νομιζει αλλα τερατουργηματα οταν ανελαβε ο Druckmann, μαλιστα...

https://www.metacritic.com/game/uncharted-4-a-thiefs-end/

https://www.metacritic.com/game/the-last-of-us/

https://www.metacritic.com/game/the-last-of-us-part-ii/

• Like 3
  • Thanks 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 hours ago, mtifosi said:

Καλα ο καθενας μπορει να λεει οτι νομιζει αλλα τερατουργηματα οταν ανελαβε ο Druckmann, μαλιστα...

https://www.metacritic.com/game/uncharted-4-a-thiefs-end/

https://www.metacritic.com/game/the-last-of-us/

https://www.metacritic.com/game/the-last-of-us-part-ii/

Το πολύ μελό soap opera story telling του Druckmann δεν είναι του γούστου μου και δεν μου αρέσει η ατζέντα που προσπαθεί να πουσάρει. Οπότε το "τερατουργήματα" είναι καθαρά προσωπική μου άποψη.

Προτιμούσα την Amy Hennig. Η δουλειά της στην τριλογία Uncharted με έκανε να αγαπήσω τη σειρά. Το στυλ της ισορροπούσε το μυστήριο, το χιούμορ και τους καλογραμμένους χαρακτήρες. Πολύ κοντά σε κανονική ταινία Indiana Jones. Το ταλέντο της το είχε δείξει από πριν στην σειρά Legacy of Kain/Soul Reaver όπου είχαν φοβερά βαθύ lore και ενδιαφέρον χαρακτήρες. Ήταν σαν να διάβαζες βιβλίο dark fantasy...

Ο Druckmann έχει τους fans του και είναι απόλυτα δεκτό. Εγώ τα σενάρια του ούτε για χαρτί τουαλέτας δεν θα τα χρησιμοποιούσα.

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 7

Ο ''Cuckmann'' push-άρει LGBT ατζέντα, οπότε pass και για μένα. Ο τεχνικός τομέας της Naughty Dog πάντως είναι σίγουρο ότι θα μείνει κορυφαίος και αυτό είναι το μεγαλύτερο κρίμα.

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, D.Luffy είπε

Το πολύ μελό soap opera story telling του Druckmann δεν είναι του γούστου μου και δεν μου αρέσει η ατζέντα που προσπαθεί να πουσάρει. Οπότε το "τερατουργήματα" είναι καθαρά προσωπική μου άποψη.

Προτιμούσα την Amy Hennig. Η δουλειά της στην τριλογία Uncharted με έκανε να αγαπήσω τη σειρά. Το στυλ της ισορροπούσε το μυστήριο, το χιούμορ και τους καλογραμμένους χαρακτήρες. Πολύ κοντά σε κανονική ταινία Indiana Jones. Το ταλέντο της το είχε δείξει από πριν στην σειρά Legacy of Kain/Soul Reaver όπου είχαν φοβερά βαθύ lore και ενδιαφέρον χαρακτήρες. Ήταν σαν να διάβαζες βιβλίο dark fantasy...

Ο Druckmann έχει τους fans του και είναι απόλυτα δεκτό. Εγώ τα σενάρια του ούτε για χαρτί τουαλέτας δεν θα τα χρησιμοποιούσα.

Όπως είπα ο καθένας με τις  απόψεις του . Εγώ δεν συμφωνώ με εκφράσεις τερατουργήματα η χαρτί τουαλέτας για τα σενάρια. Εγώ πάλι προτιμώ αυτό το ποιο ρεαλιστικό σενάριο και ύφος που έφερε ο Druckman γιατί θέλουμε  δεν θελουμε έτσι είναι η πραγματικότητα από το παιδικό εντός εισαγωγικών και συνηθισμενο χιούμορ ας πούμε των uncharted επι Henning.

Επεξ/σία από mtifosi
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 minutes ago, mtifosi said:

Όπως είπα ο καθένας με τις  απόψεις του . Εγώ δεν συμφωνώ με εκφράσεις τερατουργήματα η χαρτί τουαλέτας για τα σενάρια. Εγώ πάλι προτιμώ αυτό το ποιο ρεαλιστικό σενάριο και ύφος που έφερε ο Druckman γιατί θέλουμε  δεν θελουμε έτσι είναι η πραγματικότητα από το παιδικό εντός εισαγωγικών και συνηθισμενο χιούμορ ας πούμε των uncharted επι Henning.

Και το χιούμορ στην "πραγματικότητα" ανήκει φίλε. Δεν κυκλοφορούμε όλοι με ένα revolver στο χέρι και ένα τουφέκι στον ώμο θερίζοντας κόσμο που θα βρεθεί μπροστά μας μέχρι να βρούμε αυτόν που μας αδίκησε στη ζωή.  

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...