Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οσο αφορα τη συνδρομη Playstation pus essential αν στην ιδια κονσολα εχω βαλει συνδρομη στο Αμερικανικο psn-acc(Home) μου θα εχουν και ολα τα αλλα psn-acc που εχω στη κονσολα συνδρομη κανονικα ή μονο το αμερικανικο?

Επεξ/σία από Paragontas-x
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
1 hour ago, Paragontas-x said:

Οσο αφορα τη συνδρομη Playstation pus essential αν στην ιδια κονσολα εχω βαλει συνδρομη στο Αμερικανικο psn-acc(Home) μου θα εχουν και ολα τα αλλα psn-acc που εχω στη κονσολα συνδρομη κανονικα ή μονο το αμερικανικο?

Θα έχουν πρόσβαση στα games που δίνει η συνδρομή, θα μπορούν να παίζουν και online, αλλά δεν θα έχουν cloud saves.

Έκαναν το απόλυτο bare minimum στο TloU 2 "Remastered". Ίσα ίσα για να γίνει native PS5 app και να σπρώξουν μερικά κομμάτια ακόμα κυρίως για αυτούς που δεν το πήραν στο PS4.

Κάπου είδα ένα άρθρο που έλεγε ότι τα γραφικά που είχαν παρουσιάσει στο E3 demo παλιότερα, εξακολουθούν να είναι καλύτερα από την τωρινή PS5 έκδοση. Δηλαδή ενώ είχαν την ευκαιρία να το σπρώξουν τουλάχιστον σε εκείνα τα επίπεδα, τελικά δεν έκαναν σχεδόν τίποτα. Λίγο μεγαλύτερη ανάλυση, γρηγορότερο loading και αυτό ήταν. Έγινε "Remastered". 

• Like 2

Αναμενόμενα(για Sony) πράγματα με βάση και την τιμή που ζητάνε(50ευρώ), αλλιώς θα ζητάγανε 80ευρω όπως στο 1.

Γιαυτό βάλανε και το 10ευρώ upgrade, γιατί δεν νομίζω και οι ίδιοι να περιμένουν τρελές πωλήσεις, ειδικά από την στιγμή που η Ps4 έκδοση τρέχει από μόνη της καλά στο ps5.

Το θέμα είναι γιατί από το 2020 το συγκεκριμένο στούντιο είναι άκρα του τάφου σιωπή, και μόνο remasters βλέπουμε....

• Like 1

Έπαιζα με τα μικρά το it take two και ήταν πολύ καλό αλλά το εβγαλαν από την συνδρομή. Αν το έχει κανείς και το πουλάει ενδιαφέρομαι (Θεσσαλονίκη) 40€ τιμή στο store, 20 φθηνότερη στο σκρουτζ

1 hour ago, Fulgore said:

Το θέμα είναι γιατί από το 2020 το συγκεκριμένο στούντιο είναι άκρα του τάφου σιωπή, και μόνο remasters βλέπουμε....

Δεν δούλευαν επάνω στο TloU Online multiplayer ή κάτι τέτοιο; Το οποίο τελικά ακυρώθηκε (ευτυχώς). Έκαψαν πολύ τσάμπα χρόνο σε ένα νεκρό project.

4 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Δεν δούλευαν επάνω στο TloU Online multiplayer ή κάτι τέτοιο; Το οποίο τελικά ακυρώθηκε (ευτυχώς). Έκαψαν πολύ τσάμπα χρόνο σε ένα νεκρό project.

Πίσω στο 2022 είχαν πει ότι δούλευαν διάφορα νέα project, πέραν του Multiplayer που έφαγε σφυρί.

https://www.videogameschronicle.com/news/naughty-dog-says-it-is-working-on-multiple-game-projects/

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@kajwbtfe και για να μην απαντήσω δίπλα, το ps5 ανοίγει πανεύκολα. Το fan δεν χρειάζεται καν να το αποσυνδέσεις, μπορείς να το φέρεις τούμπα πάνω στην κονσόλα. Δεν πρόσεξα αν το λέει, αλλά οι βίδες να μπουν με την ίδια σειρά, έχουν συγκεκριμένο μάκρος.

Εγω γενικά πινέλο, ηλεκτρική σκούπα, πεπιεσμένο αέρα σε όλες τις εγκοπές που έχει. 

Επεξ/σία από SabotazNic
  • Like 3

Στις 19/1/2024 στις 7:15 ΜΜ, D.Luffy είπε

Έκαναν το απόλυτο bare minimum στο TloU 2 "Remastered". Ίσα ίσα για να γίνει native PS5 app και να σπρώξουν μερικά κομμάτια ακόμα κυρίως για αυτούς που δεν το πήραν στο PS4.

Κάπου είδα ένα άρθρο που έλεγε ότι τα γραφικά που είχαν παρουσιάσει στο E3 demo παλιότερα, εξακολουθούν να είναι καλύτερα από την τωρινή PS5 έκδοση. Δηλαδή ενώ είχαν την ευκαιρία να το σπρώξουν τουλάχιστον σε εκείνα τα επίπεδα, τελικά δεν έκαναν σχεδόν τίποτα. Λίγο μεγαλύτερη ανάλυση, γρηγορότερο loading και αυτό ήταν. Έγινε "Remastered". 

Έρχεται φάπα καλή τώρα στην σειρά με την season 2..Θα καταλάβουν και επίσημα ότι TLOU = Joel.

• Like 3

25 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Έρχεται φάπα καλή τώρα στην σειρά με την season 2..Θα καταλάβουν και επίσημα ότι TLOU = Joel.

Προφανεστατα τεραστιας βαρυτητας χαρακτηρας ο Joel, καταλαβαινω ακριβως τι εννοεις και σαφως τον προτιμω αλλα θα διαφωνησω εν μερει. Και η Ellie ειναι μεγαλο κεφαλαιο του TLOU. Eδω ειναι ο Bill, o Tommy, ο Ασιατης δεν θυμαμαι το ονομα του αυτη την ωρα, εχει τοσους πολλους σπουδαιους χαρακτηρες το συμπαν..

Jessie πρεπει να ειναι...

Το θυμηθηκα;; 😃

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@{TDi}Dj2k..infc  ναι ξερω, πιασε τoν Ilos και πεταξτε βελακια στη φωτογραφια του Tiger...😂

Επεξ/σία από kostiger
  • Like 1

1 ώρα πριν, kostiger είπε

Προφανεστατα τεραστιας βαρυτητας χαρακτηρας ο Joel, καταλαβαινω ακριβως τι εννοεις και σαφως τον προτιμω αλλα θα διαφωνησω εν μερει. Και η Ellie ειναι μεγαλο κεφαλαιο του TLOU. Eδω ειναι ο Bill, o Tommy, ο Ασιατης δεν θυμαμαι το ονομα του αυτη την ωρα, εχει τοσους πολλους σπουδαιους χαρακτηρες το συμπαν..

Jessie πρεπει να ειναι...

Το θυμηθηκα;; 😃

Συμφωνώ, το lazy force feed των αδιάφορον νέων χαρακτήρων ήταν το θέμα. Προσωπικά δεν περίμενα ποτε να παίξω με Joel στο Part 2, περίμενα κάτι παρόμοιο με το πρώτο. Δηλαδή εκεί που πάει για κυνήγι η Ellie, κάτι παρόμοιο για τον Joel. Δεν έχω ξενερώσει ποτε έτσι με game, σε σημείο να εκνευριστώ. Τα μοναδικό άλλο που μου έχει προκαλέσει κάτι τέτοιο, ήταν η σειρά Witcher.

• Like 1

Στις 19/1/2024 στις 7:15 ΜΜ, D.Luffy είπε

ουτε για 10ρικο δηλαδή; 

15 minutes ago, Dorian said:

ουτε για 10ρικο δηλαδή; 

Καθαρά υποκειμενικό αλλά για εμένα όποιος το έπαιξε στο PS5 πριν δυο χρόνια με το back-compat 60fps patch, δεν αξίζει να μεταβεί στην native PS5 app... Μόνο αν ήταν free.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...