Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, sndev είπε

H sony ειναι λιγο περίεργη με τις ανακοινωσεις  γενικά 

Παντως το χει κ ο κοτσοβολος οποτε μάλλον ειναι γενική η κυκλοφορία 

https://www.kotsovolos.gr/gaming-gadgets/playstation-5/xeiristiria-ps5/297153-controller-sony-w-r-dualsense-v2-ps5

SmartSelect_20240111_220929_SamsungInternet.jpg.b7ac45a3aa827a6d01cb0a4e5a1bec7b.jpg

Δεν ισχύουν οι διαστάσεις (και λογικά η μπαταρία 12 ωρών). Δες δω:

https://www.resetera.com/threads/a-new-“v2”-dualsense-has-been-leaked-by-best-buy-canada-up-already-available-since-december-apparently-see-threadmark.804240/

• Thanks 1
  • Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δηλαδή έχει μικρότερο βάρος και μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας; Και πως το κατάφεραν αυτό;

Είναι μαστερμάιντ, Ράσελ Κρόου Γκλαντιέιτορ που λέει και το γνωστό βίντεο;

🤣

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε

Δηλαδή έχει μικρότερο βάρος και μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας; Και πως το κατάφεραν αυτό;

Είναι μαστερμάιντ, Ράσελ Κρόου Γκλαντιέιτορ που λέει και το γνωστό βίντεο;

🤣

280γρ ειναι το βαρος του παλιου παντως 

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Votritis είπε

280γρ ειναι το βαρος του παλιου παντως 

Είδα τον πίνακα που έγραφε 360 γρ για το πρώτο . Οπότε είναι λάθος ο πίνακας 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι διαστάσεις ειναι οτι να'ναι.... Δηλαδή όπως το κρατάς και το βλέπεις το παλιό εχει μήκος σχεδον 11cm και το νεο θα έχει σχεδον 20cm??? Παντόφλα θα κρατάς???? 😁🤣

Επεξ/σία από vorlon68
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, vorlon68 είπε

Δηλαδή όπως το κρατάς και το βλέπεις το παλιό εχει μήκος σχεδον 11cm και το νεο θα έχει σχεδον 20cm??? Παντόφλα θα κρατάς???

Αναποδα ειδες τις οτι να'ναι διαστασεις :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 hours ago, sndev said:

H sony ειναι λιγο περίεργη με τις ανακοινωσεις  γενικά 

Παντως το χει κ ο κοτσοβολος οποτε μάλλον ειναι γενική η κυκλοφορία 

https://www.kotsovolos.gr/gaming-gadgets/playstation-5/xeiristiria-ps5/297153-controller-sony-w-r-dualsense-v2-ps5

SmartSelect_20240111_220929_SamsungInternet.jpg.b7ac45a3aa827a6d01cb0a4e5a1bec7b.jpg

Αυτο με τις διαστάσεις πραγματικά δεν ξέρω πως προέκυψε, καθώς σε όποιο site βλέπω για διαστάσεις του αρχικού Dualsense λενε τις δεξιά. Δεν έχω δει κάπου τις αριστερά, της παλιάς έκδοσης του Dualsense που έχουμε όλοι (DualShock - Wikipedia). Βλέπω κάτι λάθος;

Νομιζώ γενικά τα νούμερα πάνω είναι ότι να'ναι. Βλέποντας το Depth 19.05 καταλαβαίνεις ότι είναι πολύ λάθος. Playstation 5 DualSense Controller Dimensions & Drawings | Dimensions.com

Βέβαια σε site της Sony βρήκα κάπου να λέει 19... DualSense Wireless Controller for PlayStation 5 (sony.co.nz)... θα πάω σπίτι μετά να βγάλω τη μεζούρα...χαχαχα

Επεξ/σία από nick_souvlaki
Δημοσ.
8 minutes ago, nick_souvlaki said:

Αυτο με τις διαστάσεις πραγματικά δεν ξέρω πως προέκυψε, καθώς σε όποιο site βλέπω για διαστάσεις του αρχικού Dualsense λενε τις δεξιά. Δεν έχω δει κάπου τις αριστερά, της παλιάς έκδοσης του Dualsense που έχουμε όλοι (DualShock - Wikipedia). Βλέπω κάτι λάθος;

Νομιζώ γενικά τα νούμερα πάνω είναι ότι να'ναι. Βλέποντας το Depth 19.05 καταλαβαίνεις ότι είναι πολύ λάθος. Playstation 5 DualSense Controller Dimensions & Drawings | Dimensions.com

ε πιθανον κ γω στο νετ το βρηκα

οτι κ νανε θα το δουμε στη πραξη καλως η κακος τα αρχικα μας θα βγάλουν drift καποια στιγμη κ θα τα αλλάξουμε :P 

• Like 3
Δημοσ.
23 ώρες πριν, sndev είπε

οτι κ νανε θα το δουμε στη πραξη καλως η κακος τα αρχικα μας θα βγάλουν drift καποια στιγμη κ θα τα αλλάξουμε :P 

Σταματα μην το γκαντεμιάζεις, θα πονέσω άμα βγάλει το συλλεκτικό μου. :P Πάντως άμα το μονο που άλλαξε είναι η μπαταρία, τότε τελείως αδιάφορο, ούτε μια φορα δεν έχω μείνει από μπαταρία. Στο drift έπρεπε να επικεντρωθούν, αλλα μάλλον τους συμφέρει και αδιαφορούν.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Έχει καταφέρει κανεις να εξαφανίσει το camera panning blur?! Το βλέπω σε όλα τα games, σε αλλα περισσότερο και σε αλλα λιγότερο.

Αυτό δεν έχει να κάνει με την οθόνη;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε

Αυτό δεν έχει να κάνει με την οθόνη;

Ίσως, δεν έχω ιδέα. Εμενα μου φαίνεται ότι είναι το upscaling μιας και πάντα παίζω performance.

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Ίσως, δεν έχω ιδέα. Εμενα μου φαίνεται ότι είναι το upscaling μιας και πάντα παίζω performance.

Δοκίμασες να κλείσεις το motion blur?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...