Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Υπαρχει δυνατοτητα να μεταφερθουν φιλοι η ακομα και παιχνιδια σε μελος οικογενειας;

Ο γιος μου επαιζε με τον δικο μου λογαριασμο δηλαδη του αρχικου χρηστη στο PS5 αλλα του εφτιαξα λογαριασμο σαν μελος της οικογενειας αλλα οι φιλοι που ειχε και οτι ειχε κανει στα παιχνιδια που επαιζε δεν υπαρχουν στον δικο του.

Οκ τους φιλους τους βαζει παλι αλλα τα παιχνιδια που ειναι σαν να τα παιζει απο την αρχη;

Να πω οτι εμενα δεν με ενδιαφερουν τα παιχνιδια δεν παιζω απλα θελω να εχω ενα γονικο ελεγχο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Στις 4/1/2024 στις 11:47 ΜΜ, music_lover είπε

αυτο που δεν έχουμε ούτε στο PS4 Silent Hill, πολύ κακό.
Τώρα πάλι remake?

Πότε θα βγει το καινούργιο;

30 λεπτά πριν, Federacion είπε

Τώρα πάλι remake?

Πότε θα βγει το καινούργιο;

η Κοναμι εχει σταματήσει ουσιαστικα να βγαζει καινουρια παιχνιδια εδω και χρονια , απο μια ματιά που εριξα το τελευταιο μεγαλο παιχνιδι που εχει βγαλει ειναι το Metal Gear Solid V το 2015! 

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Votritis είπε

η Κοναμι εχει σταματήσει ουσιαστικα να βγαζει καινουρια παιχνιδια εδω και χρονια , απο μια ματιά που εριξα το τελευταιο μεγαλο παιχνιδι που εχει βγαλει ειναι το Metal Gear Solid V το 2015! 

Λάθος και θα έπρεπε να ντρέπεσαι που ξεχνάς την παιχνιδάρα Metal Gear Survive που βγήκε το 2018. :P 🤮

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc

5 ώρες πριν, Federacion είπε

Καθόλου κακό... Το PS4 καλώς ή κακώς μας τελείωσε. Το PS5 κυκλοφορεί 3 χρόνια και πρέπει τα games να βγαίνουν μόνο γι' αυτο.....

Ποιον SSD προτείνετε να πάρω;  Θα ήθελα να έχει ενσωματωμένη ψυκτρα και να είναι vfm, μη τα σκάσω τσάμπα σε "όνομα" ενώ υπάρχουν εναλλακτικές τιμιες για παράδειγμα.

Κοιτάω για 1ΤΒ αλλά και πάλι σκέφτομαι ότι λίγα είναι αφού θα χωρανε πάλι 10 ΑΑ παιχνίδια το πολύ οπότε ΙΣΩΣ κοιτάξω για 2ΤΒ σε περίπτωση που βγαίνει οικονομικότερα σε ευρω/GB

3 λεπτά πριν, sheik είπε

Ποιον SSD προτείνετε να πάρω;  Θα ήθελα να έχει ενσωματωμένη ψυκτρα και να είναι vfm, μη τα σκάσω τσάμπα σε "όνομα" ενώ υπάρχουν εναλλακτικές τιμιες για παράδειγμα.

Κοιτάω για 1ΤΒ αλλά και πάλι σκέφτομαι ότι λίγα είναι αφού θα χωρανε πάλι 10 ΑΑ παιχνίδια το πολύ οπότε ΙΣΩΣ κοιτάξω για 2ΤΒ σε περίπτωση που βγαίνει οικονομικότερα σε ευρω/GB

Κοίτα αν δεν παίζεις 15 παιχνίδια ταυτόχρονα ο 1tb σου είναι υπεραρκετος. Εγώ έχω βάλει αυτόν εδώ στα 70€ από πλαίσιο bf.

https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/apothikeusi/diskoi-ssd-hdd/corsair-ssd-mp600-pro-lpx-ssd-1tb-m-2-nvme-pci-express-4-0_3903869

Με την ψήκτρα του είναι πένα τον έχω βάλει 800gb games και δεν έχω δει κάποια διαφορά με τον εσωτερικό. 

• Like 1

6 ώρες πριν, vorlon68 είπε

Καθόλου κακό... Το PS4 καλώς ή κακώς μας τελείωσε. Το PS5 κυκλοφορεί 3 χρόνια και πρέπει τα games να βγαίνουν μόνο γι' αυτο.....

Το point είναι ότι δεν έχουμε silent hill 

21 ώρες πριν, -WISE- είπε

Τώρα που το έδωσε τζαμπέ, πιστεύετε αξίζει να ασχοληθώ με το Evil West;

Αφού είναι τζάμπα δεν χάνεις τίποτα να το δοκιμάσεις. 

Προσωπικά πάντως, με αυτά που έχω δει, δεν με ενθουσίασε.

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 minutes ago, LordNodens said:

Δηλαδή ο Γερμανός έχει άμεσα διαθέσιμο στα καταστήματα νέο Dualsense που δεν έχει καν ανακοινωθεί???

H sony ειναι λιγο περίεργη με τις ανακοινωσεις  γενικά 

Παντως το χει κ ο κοτσοβολος οποτε μάλλον ειναι γενική η κυκλοφορία 

https://www.kotsovolos.gr/gaming-gadgets/playstation-5/xeiristiria-ps5/297153-controller-sony-w-r-dualsense-v2-ps5

SmartSelect_20240111_220929_SamsungInternet.jpg.b7ac45a3aa827a6d01cb0a4e5a1bec7b.jpg

Επεξ/σία από sndev

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...