Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

16 ώρες πριν, manos_71 είπε

Ευχαριστώ για την ενημέρωση, επίσης λόγω του ότι στην premium συνδρομή δίνει μερικά Assassin's creed  και Final fanstasy πια από αυτά είναι τα κανονικα παιχνιδια και πιο God of War έχει στην συνδρομή χωρίς να είναι Trial; Ευχαριστώ πολύ!

Ακόμα επειδή έχω και 2 μικρά παιδιάηπως γνωρίζει κάποιος κάποια παιχνίδια που να μπορώ να παίζω και μαζί τους ή και μόνα τους; (7 χρόνων)!!!

rayman legends.Aπο τα πιο απολαυστικα 2d platforms ever.Κριμα που δεν εβγαλαν και αλλο παιχνιδι παντως.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Υπάρχει τρόπος να δηλώσεις με πατημένο το playstation button ή κάποιο άλλο να βγάζει το μενού για να κλείσεις(Power off) τη κονσόλα?

Εν ολίγης υπάρχει τρόπος να βάλεις να κάνει κάθε κουμπί του μοχλού ότι εσύ θέλεις?

Π.χ. να εμφανίζει τη κάτω μπάρα με ένα από τα δυο μικρά κουμπιά(Share button)

37 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Υπάρχει τρόπος να δηλώσεις με πατημένο το playstation button ή κάποιο άλλο να βγάζει το μενού για να κλείσεις(Power off) τη κονσόλα?

Εν ολίγης υπάρχει τρόπος να βάλεις να κάνει κάθε κουμπί του μοχλού ότι εσύ θέλεις?

Π.χ. να εμφανίζει τη κάτω μπάρα με ένα από τα δυο μικρά κουμπιά(Share button)

Απλό πάτημα -> εμφάνιση μπάρας (της οποίας μπορείς να αλλάξεις θέση τα κουμπιά) 

Παρατεταμένο -> επιστροφή στην αρχική. 

3 hours ago, SabotazNic said:

Απλό πάτημα -> εμφάνιση μπάρας (της οποίας μπορείς να αλλάξεις θέση τα κουμπιά) 

Παρατεταμένο -> επιστροφή στην αρχική. 

Μήπως υπάρχει και τρόπος να επιστρέφει στην τελευταία ανοιχτή εφαρμογή με κάποιο πάτημα όπως ήταν στο PS4 όπου γινόταν με διπλό πάτημα; Πάνω από δύο χρόνια έχω την κονσόλα και δεν μπορώ να συνηθίσω ακόμα το UI

Καλησπέρα!! Είχαμε κάπου ένα νήμα (εδώ ήταν; Δεν θυμάμαι) που συζητούσαμε για τα καλύτερα headsets για το ps5! Μήπως γνωρίζει κάποιος που να το βρω; Ήταν και αρκετός καιρός πριν…

επίσης που μπορώ να δοκιμάσω τα 3d pulse? Φοράω ακουστικά βαρηκοΐας και θέλω να δω αν χωράνε τα αυτιά μου μέσα… Αθήνα ειμαι

Στις 25/12/2023 στις 5:45 ΜΜ, Armoral είπε

Πρέπει να έχει και psn account?ειδα καπου για μέλη οικογένειας, από εκεί γίνεται?Υπάρχει κάποιος οδηγός πως να το κάνω?

Days Gone Developer Says it’s “Cooking” with New IP. Bend Studio is currently working on a new open-world title, which builds on the systems of Days Gone and features multiplayer..

https://gamingbolt.com/days-gone-developer-says-its-cooking-with-new-ip

• Like 2

22 ώρες πριν, kostiger είπε

Days Gone Developer Says it’s “Cooking” with New IP. Bend Studio is currently working on a new open-world title, which builds on the systems of Days Gone and features multiplayer..

https://gamingbolt.com/days-gone-developer-says-its-cooking-with-new-ip

Εμπιστευομαστε bend studio 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Edit είναι scam 

H παραπάνω σελίδα μου βγάζει εξαιρετικά ύποπτα χαμηλές τιμές.

Θα ήθελα να ρωτήσω αν την γνωρίζετε, αν την έχει κανείς δοκιμάσει και αν είναι legit.

Πχ έχει για το FC 24 Ps5 15.99. 

TOO GOOD TO BE TRUE νομίζω, αλλά είπα να ρωτήσω...

Επεξ/σία από Federacion

22 λεπτά πριν, Federacion είπε

Gamescard - Shop Playstation™ Games at Best Prices

H παραπάνω σελίδα μου βγάζει εξαιρετικά ύποπτα χαμηλές τιμές.

Θα ήθελα να ρωτήσω αν την γνωρίζετε, αν την έχει κανείς δοκιμάσει και αν είναι legit.

Πχ έχει για το FC 24 Ps5 15.99. 

TOO GOOD TO BE TRUE νομίζω, αλλά είπα να ρωτήσω...

Μέσω account

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...