Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλησπέρα στην παρέα του Foroum και χρόνια πολλά...

μετά από πολλά χρόνια κάτοχος Playstation 3 και έχοντας αρκετά χρόνια να παίξω, απόφασισα να αγοράσω το Playstation 5 το πακέτο plus με την premium έκδοση για 24 μηνες!

Το πρόβλημα μου είναι ότι μετά από τόσα χρόνια που έχω να παίξω έχω μείνει πολύ πίσω στα παιχνίδια! Μπορεί να μου πει κάποιος ποια παιχνίδια αξίζουν αυτήν την στιγμή από τη λίστα του plus premium πακέτου; Υπάρχει μια μεγάλη λίστα αλλά φαίνεται πως υπάρχει και πολύ σαβουρα μέσα!

Το τελευταίο πάντως παιχνίδι που είχα παίξει ήταν το call of duty ghosts και το God of War δεν θυμάμαι ποιο...επίσης Resident evil 6, Metal Gear Solid και το τελευταίο Pro Evolution πριν το χαλάσουν όταν όλοι επαιζαν αυτό...!!!

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων και συγνώμη για το να μακροσκελες μήνυμα!!!

Καλή Χρονιά να έχουμε με υγεία!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κοιτα, με μια πρωτη ματια που εριξα, τα παρακατω ειναι τα πιο στανταρ παιχνιδια που μπορεις να δοκιμασεις:

Assassin's Creed (εχει διαφορα η συνδρομη)

Batman Arkam Knight

Days gone

Detroit become human

FF VII Remake

God of war

Horizon Zero Dawn

Horizon Forbidden West

Marvel Spiderman

Uncharted

Επισης, υπαρχουν και τα παρακατω, τα οποια ειναι εξαιρετικα, αλλα ειναι πιο "απαιτητικα" παιχνιδια, οποτε δεν θα σου προτεινα να ξεκινησεις απο αυτα.

Returnal

Bloodborne

Death Stranding

Nioh

• Like 2

Στις 27/12/2023 στις 11:10 ΠΜ, Brazhlias είπε

Κοιτα, με μια πρωτη ματια που εριξα, τα παρακατω ειναι τα πιο στανταρ παιχνιδια που μπορεις να δοκιμασεις:

Assassin's Creed (εχει διαφορα η συνδρομη)

Batman Arkam Knight

Days gone

Detroit become human

FF VII Remake

God of war

Horizon Zero Dawn

Horizon Forbidden West

Marvel Spiderman

Uncharted

Επισης, υπαρχουν και τα παρακατω, τα οποια ειναι εξαιρετικα, αλλα ειναι πιο "απαιτητικα" παιχνιδια, οποτε δεν θα σου προτεινα να ξεκινησεις απο αυτα.

Returnal

Bloodborne

Death Stranding

Nioh

Ευχαριστώ για την ενημέρωση, επίσης λόγω του ότι στην premium συνδρομή δίνει μερικά Assassin's creed  και Final fanstasy πια από αυτά είναι τα κανονικα παιχνιδια και πιο God of War έχει στην συνδρομή χωρίς να είναι Trial; Ευχαριστώ πολύ!

Ακόμα επειδή έχω και 2 μικρά παιδιάηπως γνωρίζει κάποιος κάποια παιχνίδια που να μπορώ να παίζω και μαζί τους ή και μόνα τους; (7 χρόνων)!!!

10 minutes ago, manos_71 said:

Ακόμα επειδή έχω και 2 μικρά παιδιάηπως γνωρίζει κάποιος κάποια παιχνίδια που να μπορώ να παίζω και μαζί τους ή και μόνα τους; (7 χρόνων)!!!

Η επιτομή του co op.

It Takes Two

• Like 4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορεί κάποιος / κάποιοι που έχει τα Slim να μου πει βάθος και ύψος σε οριζόντια θέση; Και για τα δυο μοντέλα.

Επεξ/σία από Cygnus

49 λεπτά πριν, Cygnus είπε

Μπορεί κάποιος / κάποιοι που έχει τα Slim να μου πει βάθος και ύψος σε οριζόντια θέση; Και για τα δυο μοντέλα.

τερμα κατω

https://blog.playstation.com/2023/10/10/new-look-for-ps5-console-this-holiday-season/

• Like 1

Καλησπέρα παιδιά. Την βοήθεια σας please.

Από τότε που πήρα το ps5 το έχω σε αυτή τη βάση 

https://www.skroutz.gr/s/40722585/iPega-P5013B-Vasi-kai-Axesouar-gia-PS5-se-Mayro-chroma.html?utm_campaign=skroutz_share&utm_source=ios

Σήμερα την έβγαλα για να καθαρίσω την κονσόλα και όταν πήγα να την ξαναβάλω ένιωσα ότι η βίδα έκανε ένα κρακ μέσα και μάλλον χάλασαν τα "πασα" τα εσωτερικά. Πήγα να βάλω την μαμά βάση και ούτε αυτή βιδωνει.

Τι κάνω τώρα;  Φτιάχνεται αυτό;  

18 λεπτά πριν, sheik είπε

Καλησπέρα παιδιά. Την βοήθεια σας please.

Από τότε που πήρα το ps5 το έχω σε αυτή τη βάση 

https://www.skroutz.gr/s/40722585/iPega-P5013B-Vasi-kai-Axesouar-gia-PS5-se-Mayro-chroma.html?utm_campaign=skroutz_share&utm_source=ios

Σήμερα την έβγαλα για να καθαρίσω την κονσόλα και όταν πήγα να την ξαναβάλω ένιωσα ότι η βίδα έκανε ένα κρακ μέσα και μάλλον χάλασαν τα "πασα" τα εσωτερικά. Πήγα να βάλω την μαμά βάση και ούτε αυτή βιδωνει.

Τι κάνω τώρα;  Φτιάχνεται αυτό;  

Όλα φτιάχνονται με τα κατάλληλα εργαλεία.

Αν έχουν φύγει τα πάσα όπως τα λες, τότε έτσι που το βλέπω το πιο πιθανό σενάριο είναι να μεγαλώσεις το σπείρωμα στο επόμενο νούμερο. Λαμαρινάκι βλέπω είναι οπότε δε θα έχεις πρόβλημα. Θα χρειαστεί κολαούζο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, nickol-us είπε

Όλα φτιάχνονται με τα κατάλληλα εργαλεία.

Αν έχουν φύγει τα πάσα όπως τα λες, τότε έτσι που το βλέπω το πιο πιθανό σενάριο είναι να μεγαλώσεις το σπείρωμα στο επόμενο νούμερο. Λαμαρινάκι βλέπω είναι οπότε δε θα έχεις πρόβλημα. Θα χρειαστεί κολαούζο

Ναι τα πασα είναι γιατί και η μαμά βίδα και της βάσης πλέον δεν "πιάνουν", γύρνανε επ άπειρον...

Τι πρέπει να κάνει δηλαδή;  Να βρω κολαουζο και να το βάλω να ανοίξει καινούριο σπειρωμα; Γίνεται αυτό εφόσον υπάρχουν ήδη άλλα πασα εξ αρχής;  Αν ρωτήσω στο σέρβις παίζει να το φτιάχνουν λες; 

Επεξ/σία από sheik

13 λεπτά πριν, sheik είπε

Ναι τα πασα είναι γιατί και η μαμά βίδα και της βάσης πλέον δεν "πιάνουν", γύρνανε επ άπειρον...

Τι πρέπει να κάνει δηλαδή;  Να βρω κολαουζο και να το βάλω να ανοίξει καινούριο σπειρωμα; Γίνεται αυτό εφόσον υπάρχουν ήδη άλλα πασα εξ αρχής;  Αν ρωτήσω στο σέρβις παίζει να το φτιάχνουν λες; 

Δεν επηρεάζει το παλιό σπείρωμα.

Κατευθείαν από πάνω περνάς μεγαλύτερο νούμερο, με το μάτι βλέπω να είναι m4-m5, οπότε ένα νούμερο πάνω και σε λαμαρινάκι περνάει απευθείας.

Αν θυμηθώ ίσως κάνω κανά μέτρημα το πρωί και να σου πω.

Δε βλέπω ιδιαίτερη δυσκολία κάπου

27 λεπτά πριν, nickol-us είπε

Δεν επηρεάζει το παλιό σπείρωμα.

Κατευθείαν από πάνω περνάς μεγαλύτερο νούμερο, με το μάτι βλέπω να είναι m4-m5, οπότε ένα νούμερο πάνω και σε λαμαρινάκι περνάει απευθείας.

Αν θυμηθώ ίσως κάνω κανά μέτρημα το πρωί και να σου πω.

Δε βλέπω ιδιαίτερη δυσκολία κάπου

Δεν ξέρω τι εργαλεία θα χρειαστώ και που θα τα βρω βασικά. Κι επίσης προφανώς θα χρειαστώ και καινούρια βίδα ανάλογα με τα πασα που θα ανοιχτούν φαντάζομαι 

55 λεπτά πριν, sheik είπε

Δεν ξέρω τι εργαλεία θα χρειαστώ και που θα τα βρω βασικά. Κι επίσης προφανώς θα χρειαστώ και καινούρια βίδα ανάλογα με τα πασα που θα ανοιχτούν φαντάζομαι 

Προφανώς η βίδα θα ταιριάζει με το νέο σπείρωμα σε διάμετρο.

Τώρα για τα εργαλεία τι να σου πω;

Κολαούζα φθηνά βγάζει κατά καιρούς και το lidl (κανά 10€ αν θυμάμαι καλά), γενικά θα ήταν εύκολο αν είχες κάποιον γνωστό που γνώριζε βασικα μηχανουργικά

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...