Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Στις 18/12/2023 στις 8:47 ΜΜ, giorgionats είπε

Καλησπέρα, ο αντάπτορας αναγνωρίστηκε αμέσως από το PS5 και συνδέθηκε πολύ εύκολα με soundbar creative stage ή οποία έχει αρχαίο bluetooth v2.1! Για κάνα 2ωρο που έπαιξα cyberpunk δεν αντιλήφθηκα lag ή αποσυνδέσεις. Ακόμη και αν έχει lag θα είναι μικρό. Σε ακουστικά η ηχεία με πιο καινούρια έκδοση Bluetooth λογικά θα είναι μια χαρά. Επίσης δουλεύει μια χαρά και μετά από rest. 

γεια και γω ψάχνω εχω ακουστικά bluetooth των 100+  και δεν θέλω να τα σκάσω σε κλειδωμένα σε ένα συστημα που δινει η σονυ. κάπου είχα διαβάσει ότι πρέπει να έχει κουμπί συχρονισμού επάνω ο αντάπτορας , ισχύει; πρέπει οπωσδήποτε να δηλώνει συμβατός με ps5 ή γενικά παιζουν όλα; 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 hours ago, Dorian said:

γεια και γω ψάχνω εχω ακουστικά bluetooth των 100+  και δεν θέλω να τα σκάσω σε κλειδωμένα σε ένα συστημα που δινει η σονυ. κάπου είχα διαβάσει ότι πρέπει να έχει κουμπί συχρονισμού επάνω ο αντάπτορας , ισχύει; πρέπει οπωσδήποτε να δηλώνει συμβατός με ps5 ή γενικά παιζουν όλα; 

Ο συγκεκριμένος έχει κουμπί. Δεν παίζουν όλοι οι αντάπτορες από όσο είχα ψάξει.

• Like 1

Στις 20/12/2023 στις 9:57 ΜΜ, Malthador είπε

Πέστε λίγο, όσοι streamάρετε PS5 σε άλλες συσκευές (Portal, κινητά κλπ), τα haptics του DualSense δουλεύουν κανονικά στο remote play;

Σε MacBook Pro M1 Max δεν παίζουν σε εμένα. Πιθανά να χρειάζεται κάποια ρύθμιση (;) που δεν έχω κάνει στον υπολογιστή φαντάζομαι…

Έχω το speedport plus 2 της Cosmote το οποίο είναι wifi 6 αλλά είναι simultaneous dual-band υποστηρίζοντας band steering. Πρακτικά, δεν εκπέμπει σε δύο διαφορετικές μπάντες (2,4 & 5ghz) αλλά σε μία και η κάθε συσκευή "διαλέγει" την καλύτερη μπάντα. 

Επειδή δεν θέλω να απενεργοποιήσω το band steering, πως μπορώ να "αναγκάσω" το PS5 να συνδεθεί στο 5ghz;

19 λεπτά πριν, -WISE- είπε

Έχω το speedport plus 2 της Cosmote το οποίο είναι wifi 6 αλλά είναι simultaneous dual-band υποστηρίζοντας band steering. Πρακτικά, δεν εκπέμπει σε δύο διαφορετικές μπάντες (2,4 & 5ghz) αλλά σε μία και η κάθε συσκευή "διαλέγει" την καλύτερη μπάντα. 

Επειδή δεν θέλω να απενεργοποιήσω το band steering, πως μπορώ να "αναγκάσω" το PS5 να συνδεθεί στο 5ghz;

Δεν μπορείς να απενεργοποιήσεις την 2.4ghz; Εγώ στο zyxel που δίνει η νόβα έτσι το έκανα αλλά είδα ότι δεν είχε διάφορα στο ping οπότε το ξαναφησα όπως ήταν.

• Like 1

59 λεπτά πριν, -WISE- είπε

Απλά για το τεχνικό κομμάτι, εκπέμπει ταυτόχρονα σε δυο μπάντες. Θα "μιλήσουν"  μεταξύ τους και θα επιλέξουν την καλύτερη μπάντα. Δεν μπορείς να το αναγκάσεις να πάει στα 5 GHz.

Αν το μόντεμ υποστηρίζει guest wifi network μπορείς να δημιουργήσεις ένα στα 5 GHz μόνο για να συνδέεται το PS5.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Nik1239 είπε

Δεν μπορείς να απενεργοποιήσεις την 2.4ghz; Εγώ στο zyxel που δίνει η νόβα έτσι το έκανα αλλά είδα ότι δεν είχε διάφορα στο ping οπότε το ξαναφησα όπως ήταν.

Δυστυχώς όλο το smart home είναι στημένο στο 2,4 οπότε δεν γίνεται να το απενεργοποιήσω. 

54 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε

Απλά για το τεχνικό κομμάτι, εκπέμπει ταυτόχρονα σε δυο μπάντες. Θα "μιλήσουν"  μεταξύ τους και θα επιλέξουν την καλύτερη μπάντα. Δεν μπορείς να το αναγκάσεις να πάει στα 5 GHz.

Αν το μόντεμ υποστηρίζει guest wifi network μπορείς να δημιουργήσεις ένα στα 5 GHz μόνο για να συνδέεται το PS5.

Αυτό δεν ήξερα ότι μπορεί να γίνει. Θα ψάξω να δω στις ρυθμίσεις του router.

Επεξ/σία από -WISE-

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, -WISE- είπε

Μπορείς να κάνεις δευτερο SSID στα 5Ghz και να συνδέσεις εκει το PS5

Επεξ/σία από vorlon68
  • Thanks 1

Ερώτηση

Στο ps5 μπορώ να εχω 2 χρήστες?

Πχ παιζω εγω ratchet and clank και εχω κάποια πρόοδο στο game, επειδή το παίζει και ο μικρός, μπορώ να κανω δεύτερο χρήστη στην κονσόλα και να παίζει τα παιχνίδια που εχω και εγω σαν κύριος χρήστης με δικα του saves?

412501290_1815732368890094_4424732405430783829_n.jpg.867960cde410a7b6dbe03c0a11e8aec5.jpg

https://www.eurogamer.net/original-god-of-war-trilogy-is-rumoured-to-be-getting-remastered

17 λεπτά πριν, skouf26 είπε

Ερώτηση

Στο ps5 μπορώ να εχω 2 χρήστες?

Πχ παιζω εγω ratchet and clank και εχω κάποια πρόοδο στο game, επειδή το παίζει και ο μικρός, μπορώ να κανω δεύτερο χρήστη στην κονσόλα και να παίζει τα παιχνίδια που εχω και εγω σαν κύριος χρήστης με δικα του saves?

Ναι.

• Like 1

Στις 23/12/2023 στις 2:17 ΜΜ, giorgionats είπε

Ο συγκεκριμένος έχει κουμπί. Δεν παίζουν όλοι οι αντάπτορες από όσο είχα ψάξει.

για να δει τα ακουστικά έπρεπε να το πατήσεις; καθε φορά;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...