Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 ώρες πριν, mikele13- είπε

Παίρνεις αυτό με κλειστά μάτια.

https://www.skroutz.gr/s/29049289/TP-LINK-TL-SG108-v6-Unmanaged-L2-Switch-me-8-THyres-Gigabit-1Gbps-Ethernet.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share

2 τέτοια έχω καρφωμένα και δεν κάνουν κιχ με πολλές συσκευές επάνω τους.

Ευχαριστώ πολύ. 

Εσύ τι ταχύτητες έχεις και το ps5 τι σου δινει στο test;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

5 ώρες πριν, vorlon68 είπε

Μετα απο 3 χρόνια αρχίσαμε πάλι με τα coil whine......

Ερώτηση έκανα φίλε γιατί δεν έχω πάρει ακόμα και απλά το διάβασα . Αν έχεις εμπειρία επειδή τώρα μπήκα στο φόρουμ θα χαρώ να μου την αναφερεις

13 hours ago, -WISE- said:

Καλησπέρα παιδιά. Ακολουθεί ψιλοσεντονακι.

Μέχρι σήμερα είχα 100αρα fiber οπου σε μέτρηση στο ps5 μου εδινε περιπου 93 down/7 up.

Το καλώδιο έρχεται από το router (απόσταση περίπου 8 μέτρα) σε ένα παλιό TP Link ethernet switch με το οποίο διαμοιραζω ίντερνετ στις υπόλοιπες συσκευές (box κλπ)

Σήμερα, λοιπόν, αναβάθμισα σε 200/20 και κάνω το ίδιο τεστ στο πσ5. Ίδια αποτελέσματα! 93 down/ 7 up. Ενώ σε όλες τις άλλες συσκευές του σπιτιού έπιανα περι τα 200. Την ψιλιαστηκα ότι φταίει το switchάκι οπότε κάρφωσα απευθείας το καλώδιο που προέρχεται από το router, στο ps5. Το download άγγιξε τα 200 αλλά το upload ανέβηκε πολύ λίγο, γυρω στα 9-10mbps.

Έρχομαι, λοιπόν, και διερωτώμαι. Έχετε να προτείνετε ένα αξιόπιστο switch που να μην έχει περιορισμό τα 100mbps και να έχει 8 θύρες; Υποτίθεται αυτά τα switch διαφημίζουν το 1gbps. Το έχω, βέβαια 3-4 χρόνια.  Επίσης, ενώ ξέρω ότι οι μετρήσεις είναι ενδεικτικές, το upload που ανέβηκε ελάχιστα με προβλημάτισε. 

Να είναι και θέμα καλωδίου;  Αλλά αφού πιάνει 200 down, γινεται να περιορίζεται το up?

Ευχαριστω και συγγνώμη αν κούρασα 

Και εγώ τέτοιες ταχύτητες βλέπω. Ο περιορισμός του upload έχει να κάνει με το δίκτυο του PSN από ότι έχω καταλάβει (είτε είναι πραγματικό όριο είτε περιορίζει το speedtest του PS5). Το τεσταρα με το speedtest.net στο PS5 και εκεί έπιανα 200/20 (το έκανα στέλνοντας από κινητό μέσω PS App από άλλο λογαρισμό μήνυμα στον δικό μου την ιστοσελίδα speedtest.net, και ανοίγοντας την μέσα στο PS5 από το μήνυμα).

• Thanks 1

7 λεπτά πριν, nick_souvlaki είπε

Και εγώ τέτοιες ταχύτητες βλέπω. Ο περιορισμός του upload έχει να κάνει με το δίκτυο του PSN από ότι έχω καταλάβει (είτε είναι πραγματικό όριο είτε περιορίζει το speedtest του PS5). Το τεσταρα με το speedtest.net στο PS5 και εκεί έπιανα 200/20 (το έκανα στέλνοντας από κινητό μέσω PS App από άλλο λογαρισμό μήνυμα στον δικό μου την ιστοσελίδα speedtest.net, και ανοίγοντας την μέσα στο PS5 από το μήνυμα).

Δεν σου κρύβω ότι ένιωσα μία ανακούφιση με το μήνυμα σου. Αν το χαμηλό up είναι λόγω περιορισμού PSN/speedtest αλλά στην πράξη δίνει το μέγιστο της γραμμής, τότε είμαστε κομπλέ.

7 ώρες πριν, mikele13- είπε

Παίρνεις αυτό με κλειστά μάτια.

https://www.skroutz.gr/s/29049289/TP-LINK-TL-SG108-v6-Unmanaged-L2-Switch-me-8-THyres-Gigabit-1Gbps-Ethernet.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share

2 τέτοια έχω καρφωμένα και δεν κάνουν κιχ με πολλές συσκευές επάνω τους.

Προσαυξάνω σε ότι είπε ο φίλος mikele 

Οπου έχουν μπει τα συγκεκριμένα, όλα δουλεύουν ρολόι, πολλά χρόνια τώρα σε πολλά διαφορετικά setup

Προχωρας άφοβα 

• Like 1
  • Thanks 1

5 ώρες πριν, karamo90 είπε

Ερώτηση έκανα φίλε γιατί δεν έχω πάρει ακόμα και απλά το διάβασα . Αν έχεις εμπειρία επειδή τώρα μπήκα στο φόρουμ θα χαρώ να μου την αναφερεις

Εγω που έχω το Digital 2,5 χρόνια δεν ακουω τίποτα. Δεν εχω και το αυτί μου επάνω στο PS5

14 ώρες πριν, karamo90 είπε

Καλησπέρα παιδιά σε όλους μια ερώτηση .Διαβάζω στο εξωτερικό κυρίως reddit αλλά και σε επίσημα forum ότι τα νέα ps5 slim edition έχουν αρκετό coil whine ή humming noises σε σχέση με τη day one έκδοση και αυτό οφείλεται στο είδος του ανεμιστήρα που έχει διότι η sony έβγαλε σύνολο 4 εκδόσεις οπότε είναι τύχη αν σου τύχει που λένε. Έχει πάρει κανείς το καινούργιο λοιπόν ps5 slim και έχει παρατηρήσει κάτι τέτοιο ? Και αν ναι είναι υποφερτό? Ευχαριστώ!

Απλά υπερβάλλουν, μην ασχολείσαι άδικα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, -WISE- είπε

Ευχαριστώ πολύ. 

Εσύ τι ταχύτητες έχεις και το ps5 τι σου δινει στο test;

200αρα οπτική και μου βγάζουν όλες οι συσκευές + ps5 *205-210mbps*

Upload 20...

Επεξ/σία από mikele13-

18 ώρες πριν, karamo90 είπε

Καλησπέρα παιδιά σε όλους μια ερώτηση .Διαβάζω στο εξωτερικό κυρίως reddit αλλά και σε επίσημα forum ότι τα νέα ps5 slim edition έχουν αρκετό coil whine ή humming noises σε σχέση με τη day one έκδοση και αυτό οφείλεται στο είδος του ανεμιστήρα που έχει διότι η sony έβγαλε σύνολο 4 εκδόσεις οπότε είναι τύχη αν σου τύχει που λένε. Έχει πάρει κανείς το καινούργιο λοιπόν ps5 slim και έχει παρατηρήσει κάτι τέτοιο ? Και αν ναι είναι υποφερτό? Ευχαριστώ!

Eχω παρει το σλιμ , δεν εχει coil whine καθόλου .

• Like 1

4 ώρες πριν, vorlon68 είπε

Εγω που έχω το Digital 2,5 χρόνια δεν ακουω τίποτα. Δεν εχω και το αυτί μου επάνω στο PS5

ΤΙ, δεν είσαι με την κονσόλα στους 10 πόντους δηλαδή? 

@karamo90 και στα σοβαρά, σχεδόν όλες οι συσκευές έχουν coil whine, το θεμα ειναι πόσο πολύ ακούγεται. Αν είναι ενοχλητικό, εντός 14 ημερών επιστρέφεις ό,τι θέλεις. Να εμφανιστεί αργότερα, δύσκολο. Μου έχουν τύχει τροφοδοτικά και gpu στο παρελθόν, και σίγουρα δεν είμαι ο μόνος. 

• Like 1

1 ώρα πριν, Malthador είπε

Πέστε λίγο, όσοι streamάρετε PS5 σε άλλες συσκευές (Portal, κινητά κλπ), τα haptics του DualSense δουλεύουν κανονικά στο remote play;

Εγώ είχα δοκιμάσει το local streaming στο κινητό και έπαιζαν κανονικά τα haptics στο gt7

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...