Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 λεπτά πριν, MrZeroGR είπε

το κουπόνι σου το έστειλε κατευθείαν στο email; μόλις έκανα εγγραφή αλλά δεν μου έστειλαν κάτι. 

Νομίζω έληξε η προσφορά.
Αμέσως το έστελνε. Ναι.

Επεξ/σία από stratigos24
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αμάν.... Κάποίοι κανετε σαν τους δημοσιογράφους, που πέφτουν 2 σταγόνες βροχή και λένε πνιγόμαστε...Λές και θα σας πάρουν το PS5 ή θα σας βάλουν φυλακή.....

• Thanks 1

22 hours ago, Tifa_LockHeart said:

Φαίνεται ενδιαφέρον, αναμένουμε εντυπώσεις. Κυρίως αν θα έχεις αποσυνδέσεις που είναι το βασικό.

Καλησπέρα, ο αντάπτορας αναγνωρίστηκε αμέσως από το PS5 και συνδέθηκε πολύ εύκολα με soundbar creative stage ή οποία έχει αρχαίο bluetooth v2.1! Για κάνα 2ωρο που έπαιξα cyberpunk δεν αντιλήφθηκα lag ή αποσυνδέσεις. Ακόμη και αν έχει lag θα είναι μικρό. Σε ακουστικά η ηχεία με πιο καινούρια έκδοση Bluetooth λογικά θα είναι μια χαρά. Επίσης δουλεύει μια χαρά και μετά από rest. 

• Like 3

Στις 17/12/2023 στις 2:31 ΜΜ, giorgionats είπε

Εγώ έχω παραγγείλει αυτό (πιο φτηνά βέβαια σε black friday προσφορά).Θα παραλάβω αύριο-μεθαύριο και θα ενημερώσω.

Στις 17/12/2023 στις 3:25 ΜΜ, Bourdoulas είπε

Χρειάζεσαι αντάπτορα. Εγώ χρησιμοποιώ το audiostick .

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Ποιο να προτιμήσω η θα βρω πιο γρήγορα; Aliexpress θα έρθει την άνοιξη 😛 To audiostick θα καλύπτει και τις δύο θύρες usb ;

Στο ps plus προστέθηκε το GTA V. Κάνοντας το stream μου δίνει την δυνατότητα να παίξω το on-line και GTA+ αλλά μου ζητάει να αγοράσω το story mode, τι επεισόδιο έχασα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά. Ακολουθεί ψιλοσεντονακι.

Μέχρι σήμερα είχα 100αρα fiber οπου σε μέτρηση στο ps5 μου εδινε περιπου 93 down/7 up.

Το καλώδιο έρχεται από το router (απόσταση περίπου 8 μέτρα) σε ένα παλιό TP Link ethernet switch με το οποίο διαμοιραζω ίντερνετ στις υπόλοιπες συσκευές (box κλπ)

Σήμερα, λοιπόν, αναβάθμισα σε 200/20 και κάνω το ίδιο τεστ στο πσ5. Ίδια αποτελέσματα! 93 down/ 7 up. Ενώ σε όλες τις άλλες συσκευές του σπιτιού έπιανα περι τα 200. Την ψιλιαστηκα ότι φταίει το switchάκι οπότε κάρφωσα απευθείας το καλώδιο που προέρχεται από το router, στο ps5. Το download άγγιξε τα 200 αλλά το upload ανέβηκε πολύ λίγο, γυρω στα 9-10mbps.

Έρχομαι, λοιπόν, και διερωτώμαι. Έχετε να προτείνετε ένα αξιόπιστο switch που να μην έχει περιορισμό τα 100mbps και να έχει 8 θύρες; Υποτίθεται αυτά τα switch διαφημίζουν το 1gbps. Το έχω, βέβαια 3-4 χρόνια.  Επίσης, ενώ ξέρω ότι οι μετρήσεις είναι ενδεικτικές, το upload που ανέβηκε ελάχιστα με προβλημάτισε. 

Να είναι και θέμα καλωδίου;  Αλλά αφού πιάνει 200 down, γινεται να περιορίζεται το up?

Ευχαριστω και συγγνώμη αν κούρασα 

Επεξ/σία από -WISE-

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά σε όλους μια ερώτηση .Διαβάζω στο εξωτερικό κυρίως reddit αλλά και σε επίσημα forum ότι τα νέα ps5 slim edition έχουν αρκετό coil whine ή humming noises σε σχέση με τη day one έκδοση και αυτό οφείλεται στο είδος του ανεμιστήρα που έχει διότι η sony έβγαλε σύνολο 4 εκδόσεις οπότε είναι τύχη αν σου τύχει που λένε. Έχει πάρει κανείς το καινούργιο λοιπόν ps5 slim και έχει παρατηρήσει κάτι τέτοιο ? Και αν ναι είναι υποφερτό? Ευχαριστώ!

Επεξ/σία από karamo90

6 ώρες πριν, -WISE- είπε

Καλησπέρα παιδιά. Ακολουθεί ψιλοσεντονακι.

Μέχρι σήμερα είχα 100αρα fiber οπου σε μέτρηση στο ps5 μου εδινε περιπου 93 down/7 up.

Το καλώδιο έρχεται από το router (απόσταση περίπου 8 μέτρα) σε ένα παλιό TP Link ethernet switch με το οποίο διαμοιραζω ίντερνετ στις υπόλοιπες συσκευές (box κλπ)

Σήμερα, λοιπόν, αναβάθμισα σε 200/20 και κάνω το ίδιο τεστ στο πσ5. Ίδια αποτελέσματα! 93 down/ 7 up. Ενώ σε όλες τις άλλες συσκευές του σπιτιού έπιανα περι τα 200. Την ψιλιαστηκα ότι φταίει το switchάκι οπότε κάρφωσα απευθείας το καλώδιο που προέρχεται από το router, στο ps5. Το download άγγιξε τα 200 αλλά το upload ανέβηκε πολύ λίγο, γυρω στα 9-10mbps.

Έρχομαι, λοιπόν, και διερωτώμαι. Έχετε να προτείνετε ένα αξιόπιστο switch που να μην έχει περιορισμό τα 100mbps και να έχει 8 θύρες; Υποτίθεται αυτά τα switch διαφημίζουν το 1gbps. Το έχω, βέβαια 3-4 χρόνια.  Επίσης, ενώ ξέρω ότι οι μετρήσεις είναι ενδεικτικές, το upload που ανέβηκε ελάχιστα με προβλημάτισε. 

Να είναι και θέμα καλωδίου;  Αλλά αφού πιάνει 200 down, γινεται να περιορίζεται το up?

Ευχαριστω και συγγνώμη αν κούρασα 

Παίρνεις αυτό με κλειστά μάτια.

https://www.skroutz.gr/s/29049289/TP-LINK-TL-SG108-v6-Unmanaged-L2-Switch-me-8-THyres-Gigabit-1Gbps-Ethernet.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share

2 τέτοια έχω καρφωμένα και δεν κάνουν κιχ με πολλές συσκευές επάνω τους.

• Like 2
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...