Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 ώρες πριν, evts είπε

Καλημέρα, πως μπορώ να συνδέσω οποιαδήποτε ακουστικά BT ; Θέλω να χρησιμοποιήσω τα WH-1000XM4.

Χρειάζεσαι αντάπτορα. Εγώ χρησιμοποιώ το audiostick .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

16 λεπτά πριν, Lobo10 είπε

???

FB_IMG_1702834504591.jpg

Θα μπορούσε τουλάχιστον να μας δείξει που το αναφέρει και όχι να βασιστούμε στο κλασσικό "trust me bro". 

Anyway η Sony μπορεί στα terms να αναφέρει ότι με την αγορά ενός παιχνιδιού της ανήκει η ψυχή μας . Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι νόμιμο και ισχύει.

16 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε

Θα μπορούσε τουλάχιστον να μας δείξει που το αναφέρει και όχι να βασιστούμε στο κλασσικό "trust me bro". 

Anyway η Sony μπορεί στα terms να αναφέρει ότι με την αγορά ενός παιχνιδιού της ανήκει η ψυχή μας . Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι νόμιμο και ισχύει.

20231217_195642.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Lobo10 είπε

20231217_195642.jpg

Καλά αυτό υπάρχει μια δεκαετία. Από τότε με το φιάσκο της MS και το For the pay εεεε players🤣

Επεξ/σία από Bourdoulas

7 ώρες πριν, giorgionats είπε

Εγώ έχω παραγγείλει αυτό (πιο φτηνά βέβαια σε black friday προσφορά).Θα παραλάβω αύριο-μεθαύριο και θα ενημερώσω.

Φαίνεται ενδιαφέρον, αναμένουμε εντυπώσεις. Κυρίως αν θα έχεις αποσυνδέσεις που είναι το βασικό.

7 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε

Αν μας τελειώσει και με τα π@τσοχ@μεν@ εχει φύγει για πούλημα. Κάτι μου λέει ότι έρχεται.

Οπως γραφτηκε παραπανω, υπαρχει χρονια αυτο. Θα εχει ησυχια στο τουιτερ σημερα, δεν εχω μπει ακομα

1 ώρα πριν, chrisgewrgi είπε

Ας ελπίσουμε ότι είναι φήμες από αυτούς που πλαθουν ιστοριες

Δεν είναι φήμες. Υπάρχει αυτός ο όρος εδώ και πολλά χρόνια. Τώρα γιατί υπάρχει δεν το γνωρίζω. Το σίγουρο είναι ότι δεν εφαρμόζεται .

Καλά, αυτό υπάρχει σε κάθε συσκευασία εδώ και 10 χρόνια:

737772818_.png.d4981efcbc00ef45e847b17125862abf.png

αν και φαντάζομαι ότι το διαφημιστικό στην E3 του 2013 μας δίνει "authorisation" να το μεταπωλούμε.

On 15/12/2023 at 12:03, stratigos24 said:

Πήρα το Ps5 στο Μπλάκ φραιντει.

Ήρθε και η ώρα για το παρακάτω παιχνίδι που το είχα παίξει (περίπου στη μέση νομίζω το είδα φτάσει αλλά δε θυμάμαι τίποτα) στο ps3 που είχα το 2013.

(Μου βγήκε 10 ευρώ... Χαχ. Εγγραφή payzy μου έδωσε 40 ευρώ κουπόνι για αγορές σε Γερμανό και από χθες ο Γερμανός το έβαλε στα 50 ευρώ το παιχνίδι...) 

Screenshot_2023-12-15-12-04-50-320_com.miui.gallery.jpg

το κουπόνι σου το έστειλε κατευθείαν στο email; μόλις έκανα εγγραφή αλλά δεν μου έστειλαν κάτι. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...