Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Εγγυηση εχετε μεσω καταστηματος. Περα απο αυτο, βγαλτε τα 2 καπακια και με μια ηλεκτρικη σκουπα ρουφηξτε μεσα σε κατι τρυπες που εχει στο πλαστικο και περιμετρικα της κονσολας. 

Αφού τον 1 χρόνο εγγύησης τον καλύπτει η Sony.

Οτι και απο τα 2 να κάνει, δεν θα πρέπει να χρεώσει.

Αν πειραχτεί η κονσόλα, χάνεται η εγγύηση.Ακόμα και απο άλλο service.

Επεξ/σία από AntiCambeR
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, AntiCambeR είπε

Αν πειραχτεί η κονσόλα, χάνεται η εγγύηση.Ακόμα και απο άλλο service.

Η εγγύηση χάνεται αν αφαιρέσεις αυτοκόλλητο και ξεβιδωσεις μια βίδα δίπλα από την τροφοδοσία του fan. Ακόμα και αυτό μπορείς να αφαιρέσεις χωρίς θέμα. Υπάρχουν οδηγοί για να καθαρίσετε το ps5, το οποίο και πρέπει να κάνετε αλλιώς και στην αντικατάσταση, σε 6 μήνες θα έχετε πάλι τα ίδια. Αλλά ναι, το γυρνάς είτε sony είτε κατάστημα χωρίς θέμα. 

Anyway, η απόφαση δική σας

@AntiCambeR και πιο συγκεκριμένα, ένα καλό βίντεο είναι αυτό ενώ το αυτοκόλλητο περί εγγύησης (το οποίο πλέον είναι παράνομο) βρίσκεται κάτω από τα άσπρα πλαστικά. Μην ξεχνάς ότι η ίδια η sony πουλάει εξωτερικά πλαστικά για να τα αλλάζεις 😉

1-10PCS-Console-Housing-Shell-Sticker-Lable-Seals-For-PS5-Warranty-Seal-Sticker.jpg.29d0a1e279545d72f847940fdbdd9551.jpg

Επεξ/σία από SabotazNic
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήρα το Ps5 στο Μπλάκ φραιντει.

Ήρθε και η ώρα για το παρακάτω παιχνίδι που το είχα παίξει (περίπου στη μέση νομίζω το είδα φτάσει αλλά δε θυμάμαι τίποτα) στο ps3 που είχα το 2013.

(Μου βγήκε 10 ευρώ... Χαχ. Εγγραφή payzy μου έδωσε 40 ευρώ κουπόνι για αγορές σε Γερμανό και από χθες ο Γερμανός το έβαλε στα 50 ευρώ το παιχνίδι...) 

Screenshot_2023-12-15-12-04-50-320_com.miui.gallery.jpg

Επεξ/σία από stratigos24
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Snolly είπε

εγω απο κωτσοβολο, ξερει κανεις ημερομηνια κυκλοφοριας για Ελλαδα;

12/1/2024 στην ευρωπη βγηκαν 6/12/2023 και μενα αργησαν να τα στειλουν γιατι εξαφανιστηκαν απο παντου

Επεξ/σία από lak10
  • Thanks 1

1 hour ago, lak10 said:

12/1/2024 στην ευρωπη βγηκαν 6/12/2023 και μενα αργησαν να τα στειλουν γιατι εξαφανιστηκαν απο παντου

για το portal ξερω 12/1, για το pulse explore ομως δεν εχω βρει ημερομηνια για ελλαδα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Snolly είπε

για το portal ξερω 12/1, για το pulse explore ομως δεν εχω βρει ημερομηνια για ελλαδα

Με μία γρήγορη βλέπω στο site του Κώτσου για 12/1 επίσης. Τα  Pulse Elite στις 21/2...

Επεξ/σία από -WISE-
  • Thanks 1

resident evil village ps4 απο κωτσο στα δεκα ευρω.Δεν ξερω αν εχει δωρεαν αναβαθμιση για πσ5.Εχει και αλλα παιχνιδια στο δεκαρικο ριξτε μια ματια.

https://www.kotsovolos.gr/gaming-gadgets/playstation-4/paixnidia-ps4/225194-resident-evil-village

• Like 2

1 ώρα πριν, JDimi είπε

Καλημέρα, 

Γίνεται τα παιχνίδια που κατεβάζουμε από την extra να αποθηκεύονται στο cloud storage που δίνει η συνδρομή;

Καλημέρα , ο αποθηκευτικός χώρος που δίνεται από το Cloud Storage του Ps Plus, είναι μόνο για αποθήκευση "save data" και όχι για "games" ή άλλες εφαρμογές. Είναι κοντά στα 100GB νομίζω , υπεραρκετός για τα "saves" μας, ένα τίποτα για αποθήκευση "games" (που ούτως ή άλλως δεν είναι για αυτό). 

Αναφορά σε κείμενο

What is PlayStation Plus cloud storage? 

Cloud storage is storage space on the network that you can use to copy your saved data. Upload saved data for a game on another PS5™ console or PS4™ console, and then download it to your console. Become a PlayStation Plus member to use cloud storage.

You can save up to 100 GB of PS5 saved data and 100 GB of PS4 saved data. The number of PS4 saved data files you can store is limited to 1000.

• Like 1

1 hour ago, evts said:

Καλημέρα, πως μπορώ να συνδέσω οποιαδήποτε ακουστικά BT ; Θέλω να χρησιμοποιήσω τα WH-1000XM4.

Εγώ έχω παραγγείλει αυτό (πιο φτηνά βέβαια σε black friday προσφορά).Θα παραλάβω αύριο-μεθαύριο και θα ενημερώσω.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...