Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 ώρες πριν, Vasilis 07 είπε

οκ σωστός.

Δεν έχω ακούσει διαβάσει και τα καλύτερα για το Mirage. Άσε που δεν ασχολούμαι καθόλου με Assasins

Αν περναει η εκπτωση σε wallet, παρε και βαλε στον λογαριασμο σου για οταν βρεις κατι, ή για την επομενη συνδρομη

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

5 ώρες πριν, Vasilis 07 είπε

Έχω μια επιταγή από public. Αλλά δεν ξέρω ποιό, Returnal (το έβαλά με την συνδρομή αλλά με κούρασε το μπρός πίσω), Witcher 3 complete edition (δεν το έχω πιάσει καθόλου) ή κάτι άλλο μέχρι τα 40Ε ?🙄

Εγώ αυτό που θα πω είναι είτε από public με επιταγή είτε από αλλού, πάνε πάρε το Witcher 3 χτες.

Για εμένα, ένα από τα top 3 παιχνίδια της προηγούμενης δεκαετίας πολύ εύκολα.

2 ώρες πριν, Vasilis 07 είπε

Δεν έχω ακούσει διαβάσει και τα καλύτερα για το Mirage. Άσε που δεν ασχολούμαι καθόλου με Assasins

έχουν DBZ Kakarot - FC6 - Death's Door απο 20€

Kena 30€

1 ώρα πριν, SabotazNic είπε

Αν περναει η εκπτωση σε wallet, παρε και βαλε στον λογαριασμο σου για οταν βρεις κατι, ή για την επομενη συνδρομη

Δεν νομίζω να μπω σε διαδικασία για 10Ε. Πήρα πολύ πράγμα BF (Diablo IV, Spiderman 2, GOD Ragnarok, Demon Souls, Forza Horizon 5 κ.α.) 😄 Για συνδρομή που λήγει η extra σε λίγες μέρες δεν θα κάνω και με αυτές τις τιμές.

1 ώρα πριν, BlueBlade είπε

Εγώ αυτό που θα πω είναι είτε από public με επιταγή είτε από αλλού, πάνε πάρε το Witcher 3 χτες.

Για εμένα, ένα από τα top 3 παιχνίδια της προηγούμενης δεκαετίας πολύ εύκολα.

Ούτε PC ούτε πουθενά έχω ασχοληθεί με αυτό

1 ώρα πριν, firepc είπε

έχουν DBZ Kakarot - FC6 - Death's Door απο 20€

Kena 30€

Το Kena ειδικά δεν είναι στην λίστα μου.

Παίζει βέββαια και το NFS unbound στα 25Ε και το Ιsonzo WWI στο 20ρικο αλλά και εκεί τα σχόλια μοιρασμένα.

20 λεπτά πριν, Vasilis 07 είπε

NFS unbound

είχα τερματίσει το jedi survivor μέσω ea play pro και μετά έβαλα αυτό να το δοκιμάσω

Μείνε μακριά..

1 ώρα πριν, firepc είπε

DBZ Kakarot - FC6 - Death's Door

τσπ, θα σου έλεγα να διαλέξεις 2 απ' αυτά

PlayStation 2023 Wrap-Up launches today, with a personalized look at your 2023 gaming achievements

https://blog.playstation.com/2023/12/12/playstation-2023-wrap-up-launches-today-with-a-personalized-look-at-your-2023-gaming-achievements/

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα στην παρέα, μια μικρή βοήθεια αν τυχόν μπορεί να βγάλει κάποιος άκρη από αυτήν την κατάσταση και είναι γνώστης.

Θέλω να πάρω SSD M.2 για PS5 και βλέπω δύο διαφορετικές τιμές για δύο διαφορετικούς δίσκους, αλλά το θέμα είναι ότι ο πολύ πιο φθηνός έχει καλύτερα νούμερα στα χαρακτηριστικά.

Τί βλέπω λάθος? 

https://www.skroutz.gr/s/37773967/Western-Digital-Black-SN850X-With-Heatsink-SSD-1TB-M-2-NVMe-PCI-Express-4-0-WDS100T2XHE.html

και ο δεύτερος είναι  αυτός 

https://www.skroutz.gr/s/29695400/Western-Digital-Black-SN850-SSD-1TB-M-2-NVMe-PCI-Express-4-0-WDS100T1XHE.html

72 ευρώ πάνω βγαίνει αυτός με read/write speed χαμηλότερο από τον άλλο, παίζει να είναι λάθος από το Skroutz? 

SN850 και ο άλλος SN850X ο άλλος, τί είναι και αυτό ? 

Επεξ/σία από Tifa_LockHeart

49 minutes ago, Tifa_LockHeart said:

Καλημέρα στην παρέα, μια μικρή βοήθεια αν τυχόν μπορεί να βγάλει κάποιος άκρη από αυτήν την κατάσταση και είναι γνώστης.

Θέλω να πάρω SSD M.2 για PS5 και βλέπω δύο διαφορετικές τιμές για δύο διαφορετικούς δίσκους, αλλά το θέμα είναι ότι ο πολύ πιο φθηνός έχει καλύτερα νούμερα στα χαρακτηριστικά.

Τί βλέπω λάθος? 

https://www.skroutz.gr/s/37773967/Western-Digital-Black-SN850X-With-Heatsink-SSD-1TB-M-2-NVMe-PCI-Express-4-0-WDS100T2XHE.html

και ο δεύτερος είναι  αυτός 

https://www.skroutz.gr/s/29695400/Western-Digital-Black-SN850-SSD-1TB-M-2-NVMe-PCI-Express-4-0-WDS100T1XHE.html

72 ευρώ πάνω βγαίνει αυτός με read/write speed χαμηλότερο από τον άλλο, παίζει να είναι λάθος από το Skroutz? 

SN850 και ο άλλος SN850X ο άλλος, τί είναι και αυτό ? 

O X είναι το ανανεωμένο μοντέλο με καλύτερα χαρακτηριστικά. Λογικά το απλό είναι πιο ακριβό καθώς πουλάνε ότι τους έχει μείνει, σε κάποια λίγα μαγαζιά.

30 λεπτά πριν, nick_souvlaki είπε

O X είναι το ανανεωμένο μοντέλο με καλύτερα χαρακτηριστικά. Λογικά το απλό είναι πιο ακριβό καθώς πουλάνε ότι τους έχει μείνει, σε κάποια λίγα μαγαζιά.

Θα περίμενα για να ξεστοκαρουν τα παλιά μοντέλα που είναι υποδιεστερα πτώση τιμής. Τελοσπαντων, με ταιριάζει στην τσέπη μου χαμηλότερη τιμή για το νέο αναβαθμισμένο μοντέλο. Ευχαριστώ.

3 ώρες πριν, Tifa_LockHeart είπε

Θα περίμενα για να ξεστοκαρουν τα παλιά μοντέλα που είναι υποδιεστερα πτώση τιμής.

Δεν έχουν σχέση με ξεστοκάρισμα τα συγκεκριμένα καταστήματα.

Απλά έχουν ότι να ναι τιμολόγηση(το τελευταίο κατάστημα τον έχει 400+ευρώ....) οπως πχ στο Ragnarok που ορισμένα καταστήματα έχουν πάνω από την επίσημη τιμή των 79.99

• Confused 1

13 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Δεν έχουν σχέση με ξεστοκάρισμα τα συγκεκριμένα καταστήματα.

Απλά έχουν ότι να ναι τιμολόγηση(το τελευταίο κατάστημα τον έχει 400+ευρώ....) οπως πχ στο Ragnarok που ορισμένα καταστήματα έχουν πάνω από την επίσημη τιμή των 79.99

Ότι να ναι ,δεν έχουν χρόνο να ασχοληθούν ούτε με ενημερώσεις τιμών ούτε διαθεσιμότητα κάποια καταστήματα.

On 13/12/2023 at 13:11, D.Luffy said:

Παιδιά μερικοί είστε εντελώς εκτός πραγματικότητας όσο αναφορά τις δυνατότητες του console hardware.

Είναι λες και ακούσατε δεξιά και αριστερά τις έννοιες "Ray Tracing", "native 4K", "60fps" και τις συνδυάσατε όλες μαζί ως απαίτηση από ένα hardware των 500 ευρώ. Και αισθάνεστε ότι "σας δουλεύουν" κιόλας όταν δεν υλοποιούνται λες και είναι το bare minimum standard 😂

Εφόσον έχετε τέτοιες απαιτήσεις, κάντε τουλάχιστον τον κόπο να το ψάξετε λίγο το θέμα. Σήμερα ένα desktop PC με επιδόσεις 4Κ60 + RT, κοστίζει 5000-6000 ευρώ. Τα δεκαπλάσια λεφτά δηλαδή που κοστίζει μια κονσόλα. Και υπάρχουν και φορές που ακόμα και αυτό αποτυγχάνει να τα δώσει όλα αυτά μαζί στο max και θα πρέπει να κάνει upscale από χαμηλότερη ανάλυση.

Εάν θέλετε 4K+60fps+RT τότε θα πρέπει να ξεχάσετε το PS5 και να κοιτάξετε αυτό:

https://www.plaisio.gr/pc-perifereiaka/desktops/turbo-x-genx-elite-shark-4390-desktop-intel-core-i9-13900k-64-gb-1tb-rtx-4090-24-gb-_4205995

Εγώ ήμουν εκτός πραγματικότητας ακόμη και για PC hardware. Πίστευα ότι με μια 4090 έχεις χαλαρό native 4k 😂😂😂

Βέβαια οι devs των στούντιο της Sony όταν θέλουν κάνουν μαγικά, σε σημείο που δεν σε νοιάζει αν είναι 1080 ή 4κ!

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εβγαλε χθές το PS5 του αδερφού μου μήνυμα υπερθέρμανσης και έκλεισε, ούτε 6 μηνών κονσόλα.

Το άνοιξε πάλι σήμερα και σε 3-5 λεπτά έβγαλε πάλι το μήνυμα.

Το έψαξε λίγο ο αδερφός μου και λέει ότι υπάρχει 1 ανεμιστηράκι στο τροφοδοτικό το οποίο χαλάει και θέλει αντικατάσταση.

Εφόσον η κονσόλα είναι στην εγγύηση, πώς το χειρίζεται η Sony;Κάνει αντικατάσταση με ανακατασκευασμένη κονσόλα η αντικαθιστά το εξάρτημα και κάνει επισκευή;

Επεξ/σία από AntiCambeR

Μόλις τώρα, AntiCambeR είπε

Εβγαλε χθές το PS5 του αδερφού μου μύνημα υπερθέρμανσης και έκλεισε, ούτε 6 μηνών κονσόλα.

Το άνοιξε πάλι σήμερα και σε 3-5 λεπτά έβγαλε πάλι το μύνημα.

Το έψαξε λίγο ο αδερφός μου και λέει ότι υπάρχει 1 ανεμιστηράκι στο τροφοδοτικό το οποίο χαλάει και θέλει αντικατάσταση.

Εφόσον η κονσόλα είναι στην εγγύηση, πώς το χειρίζεται η Sony;Κάνει αντικατάσταση με ανακατασκευασμένη κονσόλα η αντικαθιστά το εξάρτημα και κάνει επισκευή;

Εγγυηση εχετε μεσω καταστηματος. Περα απο αυτο, βγαλτε τα 2 καπακια και με μια ηλεκτρικη σκουπα ρουφηξτε μεσα σε κατι τρυπες που εχει στο πλαστικο και περιμετρικα της κονσολας. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...