Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

5 minutes ago, vorlon68 said:

Πουλα το PS5 να ησυχασεις εσυ και να ησυχάσουμε και εμεις....

Καλά,δεν είπε και τίποτα ο άνθρωπος...τα παράπονα του εξέφρασε.Σε ένα τεχνολογικό φόρουμ, καλό είναι να επισημαινουμε και τα αρνητικά, όχι μόνο τα θετικά...

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 λεπτά πριν, SergioX είπε

Καλά,δεν είπε και τίποτα ο άνθρωπος...τα παράπονα του εξέφρασε.Σε ένα τεχνολογικό φόρουμ, καλό είναι να επισημαινουμε και τα αρνητικά, όχι μόνο τα θετικά...

Εχει κατι αρνητικό το πως βάζεις τον δίσκο? Μέσα απο το μενού επιλέγεις σε ποιο δισκο θα κάνει install τα games. Τώρα αν ειναι ατσουμπαλος ή βαριεται να ψαξει, δεν του φταίει η sony.

Επεξ/σία από vorlon68
  • Like 4

2 ώρες πριν, vorlon68 είπε

Εχει κατι αρνητικό το πως βάζεις τον δίσκο? Μέσα απο το μενού επιλέγεις σε ποιο δισκο θα κάνει install τα games. Τώρα αν ειναι ατσουμπαλος ή βαριεται να ψαξει, δεν του φταίει η sony.

Εννοεί να τον εγκαταστήσεις. Ναι μεν δεν είναι δύσκολος ο τρόπος, δεν είναι φιλικός προς τους αρχάριους όμως.

Καλά το UI του store είναι πραγματικά ότι χειρότερο από εποχές ps3, μηδενική εξέλιξη. Για το γενικότερο UI του OS αυτά είναι γούστα, προσωπικά το βρίσκω οκ.

• Like 1
  • Confused 1

Βγήκαν οι κλασσικοί εξυπνάκηδες να σχολιάσουν χωρίς καν να διαβάσουν ότι έκανα όλα τα παραπάνω για να δουλέψει ο δίσκος και ΔΕΝ δούλεψε. Συνέχιζε να με ρωτάει που να βάλω τα παιχνίδια μου και μερικά από αυτά δεν με ρωτούσε καν, έπρεπε να μπω στο κατάστημα και να βρω το παιχνίδι στην σελίδα του και να κάνω download από εκεί για να κάνει trigger η εντολή για το που να βάλω το παιχνίδι. 

Εν πάση περιτπώσει δεν μιλάω ότι το μηχάνημα είναι άχρηστο αλλά ότι είναι απλά εκνευριστικά δύσχρηστο με UI από το γύφτικο πανηγύρι του Αιγινίου (για όσους δεν γνωρίζετε το Αιγίνιο ψάξτε το). Το ότι επιπλέον η Sony δεν σχεδίασε το σύστημα για να αποφύγει πιθανά λάθη ή ατυχήματα είναι ξεκάθαρο σημάδι ότι είναι απλά άσχετοι ή, χειρότερα, το άφησαν έτσι στην τύχη του με την λογική ότι ορισμένοι θα δημιουργήσουν πρόβλημα στο μηχάνημα είτε από δική τους βλακεία είτε από ατύχημα όπως έτυχε εμένα. 

Δεν βλέπεις καν το status του download του παιχνιδιού αν δεν μπεις συγκεκριμένα στο download tab του μενού! Δηλαδή εντάξει, πόσα απλά πράγματα ρε παιδιά; 

• Like 5

Ξέρω ότι το PS στα network tests δεν είναι και το πιο αξιόλογο αλλά έχετε να μου προτείνετε κάτι ώστε να maxάρω τις ταχύτητες όσο περισσότερο γίνεται; Έχω 100/10 και στα tests της κονσόλας μου βγάζει γύρω στα 94/5,5. Και ενώ το download δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα,  θα ήθελα όσο μεγαλύτερο upload μπορεί να προσφέρει η γραμμή μου. Το χω συνδέσει με ethernet από το router αλλά μέσω switch γιατί πρέπει να δώσω ιντερνετ σε άλλες 7 συσκευές εκεί τριγύρω. 🤣

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, -WISE- είπε

θα ήθελα όσο μεγαλύτερο upload μπορεί να προσφέρει η γραμμή μου. Το χω συνδέσει με ethernet από το router αλλά μέσω switch γιατί πρέπει να δώσω ιντερνετ σε άλλες 7 συσκευές εκεί τριγύρω. 🤣

Δοκιμασε χωρις switch να δεις τι θα σου δωσει 

Επεξ/σία από SabotazNic
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Ακόμα ασχολείται κόσμος με τον συγκεκριμένο, μετά το πρόσφατο ρεζίλι με το yakuza?

Και όσο για το παραπάνω ,είναι γνωστά τα κακά του digital, ακόμα και σε PC μεριά που είναι full digital πλέον.

image.png.2ebe6b315bf8ba05b8bf89250f7f432d.png

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 29/11/2023 at 21:50, sleepychris said:

με καλωδιο usb (ειτε την μπροστα type c, ειτε την πισω type a), μπορω να περασω ηχο σε ηχομπαρα?
μιας και δεν υπαρχει optical output.
(ps5 "slim")

προς μελλοντικη χρηση για καποιο αλλο μελος:
με απλο usb a - a, δεν δουλευει.

η λύση ακουει στο ονομα sound blasterx g1.
εξωτερικη καρτα ηχου, 30ευρω στο πλαισιο.
works like a charm!

Επεξ/σία από sleepychris

What Sony’s $8 Billion Lawsuit Might Mean For The Gaming Community..

https://exputer.com/exputer/sonys-lawsuit-makes-no-sense/

''While Sony strongly denies these claims, arguing that the case is “flawed from start to finish,” the UK’s Competition Appeal Tribunal has allowed the lawsuit to proceed. This decision opens a legal avenue for scrutiny of Sony’s industry practices, forcing the company to defend its business model against allegations of anti-competitive behavior.''

Όσοι παίζετε με ακουστικά, το 3D audio έχει μεγάλη διαφορά από μια soundbar ας πούμε; Συγκρίνεται με το dolby atmos των ταινιών; Γιατί σε μια ταινία που άκουσα λίγο στην αρχή δεν μου έκανε καμιά τεράστια εντύπωση. Να σημειώσω ότι δεν έχω ακούσει 3D audio, καθώς δεν έχω ps5, οπότε οι ερωτήσεις μου δεν είναι ρητορικές.

1 ώρα πριν, Nate είπε

Όσοι παίζετε με ακουστικά, το 3D audio έχει μεγάλη διαφορά από μια soundbar ας πούμε; Συγκρίνεται με το dolby atmos των ταινιών; Γιατί σε μια ταινία που άκουσα λίγο στην αρχή δεν μου έκανε καμιά τεράστια εντύπωση. Να σημειώσω ότι δεν έχω ακούσει 3D audio, καθώς δεν έχω ps5, οπότε οι ερωτήσεις μου δεν είναι ρητορικές.

δεν θα το έλεγα εντυπωσιακό αλλά με τίποτα κακό. Ακόμα και αυτά τα απλά ακουστικά της sony έχουν πολύ καλό ήχο για gaming και το 3D σου δίνει και μια αίσθηση απόστασης στον χώρο. 

• Thanks 1

https://www.enternity.gr/Article/Games/News/diagonismos-tis-sony-me-doro-ena-ps5-slim-kai-ena-etos-ps-plus-premium/84911.html

Διαγωνισμός απο την Sony απο 19/12/23 εως 5/1/24. Ισχύει και για την Ελλάδα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, Nate said:

ειναι και αναλογα την ηχομπαρα.
υπαρχουν πολυ ποιοτικες επιλογες που προφερουν πραγματικα καλο (virtual) surround.

οσο περι atmos, -πραγματικο- atmos μονο σε κινηματογραφικη αιθουσα μπορεις να βιωσεις.
εκτος αν πας σε 9+ ηχεια, με καποια κρεμασμενα  στο ταβανι να κοιτουν πατωμα, ολα τα αλλα ειναι virtual.
δηλαδη αν βλεπεις ηχομπαρες ή ηχεια να λενε οτι προσφερουν atmos, κολοκυθια στο πατερο, απλα τα βρηκαν (μαλλον οικονομικα) με τη dolby ωστε να βαλουν το αυτοκολλητο πανω και να πουλησουν.
ασε που θα πρεπει να ειναι και το περιεχομενο (ταινια,παιχνιδι) ειδικα μιξαρισμενο και καλιμπραριμένο για να δουλεψει σε -πραγματικο- atmos.

Επεξ/σία από sleepychris
  • Like 2
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...