Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

https://sonyinteractive.com/en/press-releases/2023/ncsoft-strategic-partnership/

* About NCSOFT

NCSOFT, headquartered in Pangyo, Korea, is the world’s premier publisher and developer of massively multiplayer online games, including the critically acclaimed Lineage®, AION®, Blade & Soul®, Guild Wars® franchises, as well as numerous casual games. With approximately 5,000 employees worldwide, NCSOFT aims to provide fun for everyone, everywhere in the world. More information can be found at www.ncsoft.com.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

5 hours ago, kostiger said:

https://sonyinteractive.com/en/press-releases/2023/ncsoft-strategic-partnership/

* About NCSOFT

NCSOFT, headquartered in Pangyo, Korea, is the world’s premier publisher and developer of massively multiplayer online games, including the critically acclaimed Lineage®, AION®, Blade & Soul®, Guild Wars® franchises, as well as numerous casual games. With approximately 5,000 employees worldwide, NCSOFT aims to provide fun for everyone, everywhere in the world. More information can be found at www.ncsoft.com.

Τιμημένο Lineage εποχές 2005. Το μόνο MMO που με κράτησε τόσο στη ζωή μου.

• Like 3

17 λεπτά πριν, Charismo είπε

Τιμημένο Lineage εποχές 2005. Το μόνο MMO που με κράτησε τόσο στη ζωή μου.

Toσο πισω εννοεις;😜

Ειχα φιλο ο οποιος πρεπει να ειχε καψει χωρις υπερβολη κανα εκατομμυριο ωρες εκει μεσα..

1 minute ago, kostiger said:

Toσο πισω εννοεις;😜

Ειχα φιλο ο οποιος πρεπει να ειχε καψει χωρις υπερβολη κανα εκατομμυριο ωρες εκει μεσα..

Γενικά δεν ήμουν ποτέ των MMO, αλλά θυμάμαι το Lineage για ένα καλοκαίρι το είχα κάψει. Μιλάμε ξεχνούσα να φάω. Ήμουν και σε πιο ανέμελη ηλικία. 😆

Αλλά το όνομα της NCSOFT μου έχει μείνει. Δεν ξέρω αν την πέτυχα αλλού.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 minutes ago, kostiger said:

Toσο πισω εννοεις;😜

Χαχαχα παίζει την εποχη εκεινη ναέκανα απο τις ωραίες φιλίες btw 

Κ γω καμενιδης νορμαλ μου φαίνονται οι ώρες κοιμόμουν και ξυπνούσα μονο για να παίξω. 

Προσπαθώ να θυμηθώ.. παιζει να μουν έτσι 2 χρόνια μπορει κ περισσότερο. Σώθηκα που μπηκα φαντάρος κ εμεινα πολυ πίσω κατι που στον official server δε σώζοταν

Επεξ/σία από sndev
  • Like 1

16 minutes ago, sndev said:

Χαχαχα παίζει την εποχη εκεινη ναέκανα απο τις ωραίες φιλίες btw 

Κ γω καμενιδης νορμαλ μου φαίνονται οι ώρες κοιμόμουν και ξυπνούσα μονο για να παίξω. 

Προσπαθώ να θυμηθώ.. παιζει να μουν έτσι 2 χρόνια μπορει κ περισσότερο. Σώθηκα που μπηκα φαντάρος κ εμεινα πολυ πίσω κατι που στον official server δε σώζοταν

Θυμάμαι και το όνομα του server, Franz. /endofftopic 😛

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

με καλωδιο usb (ειτε την μπροστα type c, ειτε την πισω type a), μπορω να περασω ηχο σε ηχομπαρα?
μιας και δεν υπαρχει optical output.
(ps5 "slim")

Επεξ/σία από sleepychris

9 minutes ago, sleepychris said:

οντως? σιγουρα?
γιατι εχω βαλει στη πισω type a, ασυρματο headset και παιζει κανονικοτατα.

Είναι Headset. Μπορείς με αντίστοιχο αντάπτορα να πάρεις Stereo ήχο (πάλι σαν Headset θα το βλέπει η κονσόλα) αλλά όχι πολυκάναλο...

9 minutes ago, SaFiS said:

Είναι Headset. Μπορείς με αντίστοιχο αντάπτορα να πάρεις Stereo ήχο (πάλι σαν Headset θα το βλέπει η κονσόλα) αλλά όχι πολυκάναλο...

θες να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενος?
η ηχομπαρα ειναι η soundblaster x katana της creative.

με το ps4 pro, ηταν συνδεδεμενη με optical και τελος.
hdmi θυρα δεν εχει, γι'αυτο ψαχνω εαν μπορω να περασω τον ηχο μεσω usb (που εχει θυρα, οπως και 3.5mm jack ως auxiliary).

3 minutes ago, sleepychris said:

θες να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενος?
η ηχομπαρα ειναι η soundblaster x katana της creative.

με το ps4 pro, ηταν συνδεδεμενη με optical και τελος.
hdmi θυρα δεν εχει, γι'αυτο ψαχνω εαν μπορω να περασω τον ηχο μεσω usb (που εχει θυρα, οπως και 3.5mm jack ως auxiliary).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...