Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

11 ώρες πριν, leo066 είπε

IMG_1117.jpeg

IMG_1118.jpeg

IMG_1119.jpeg

Yep, πρόλογος HDMI 2.1, απορώ που το γραφει παντού ότι έχει, μέχρι και στο official site, ότι νάνε. Thanks bud. :)

11 ώρες πριν, Nik1239 είπε

Αξίζει να κλείσουμε το HDR για το RGB σε budget 4k TV's;

Όχι, τουλάχιστον σε ότι έχω δει το YUV422 HDR είναι ανώτερο του απλού RGB χωρίς HDR.

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Κατι παραπανω ξερουν στην Σονυ βεβαια, αλλα οταν επι δεκα μερες, το παλια μοντελο πουλιοταν σε προσφορες στα 430,00€, ποιος θα παει να το αγορασει τωρα στα 550,00€? Μιλαμε για 120 ευρω παραπανω.

12 λεπτά πριν, Brazhlias είπε

Κατι παραπανω ξερουν στην Σονυ βεβαια, αλλα οταν επι δεκα μερες, το παλια μοντελο πουλιοταν σε προσφορες στα 430,00€, ποιος θα παει να το αγορασει τωρα στα 550,00€? Μιλαμε για 120 ευρω παραπανω.

Το ότι τα 430€ ήταν προσφορά δεν παίζει κανέναν ρολο ετσι? 550€ ειναι η κανονική τμή. Οποιος το ήθελε και δεν το πήρε στην προσφορά... καλα να πάθει....

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσωπικά περίμενα το Slim μήπως και χωρέσει στο setup μου γιατί το πρώτο μοντέλο δε χωράει με τίποτα.

Και πάλι δε βιάζομαι να το πάρω, όταν κυκλοφορήσει κάποιο ενδιαφέρον PS5 exclusive και παίξει καμία μείωση τιμής.

Επεξ/σία από Cygnus

20 ώρες πριν, xavier είπε

δοκιμασε το παρακατω

Ούτε αυτό έπιασε. Αν και έχω αρκετά ψηφιακά μέσα από την συνδρομή μόνο σε αυτό μου λέει ότι δεν μπορώ να το αγοράσω. ok!

Εντωμεταξύ σλιμ μονο με το δίσκο εχουν οι σαταναδες διαθέσιμο  , εγω που θελω μονο digital παλι μπουκαλα θα μείνω , ουτε προσφορα επαιξε το παλιο ουτε υπαρχει τωρα ακομα το καινούριο...... 

5 ώρες πριν, Votritis είπε

Εντωμεταξύ σλιμ μονο με το δίσκο εχουν οι σαταναδες διαθέσιμο  , εγω που θελω μονο digital παλι μπουκαλα θα μείνω , ουτε προσφορα επαιξε το παλιο ουτε υπαρχει τωρα ακομα το καινούριο...... 

Μπορεις να παρεις το disc με 2 χρονια premium απο γερμανο. Δεν χρειαζεται να αγορασεις δισκακια

6 ώρες πριν, Votritis είπε

41 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Μπορεις να παρεις το disc με 2 χρονια premium απο γερμανο. Δεν χρειαζεται να αγορασεις δισκακια

Και μπορει να πουλήσει το drive και να το κανει digital

18 λεπτά πριν, vorlon68 είπε

Και μπορει να πουλήσει το drive και να το κανει digital

Το drive δύσκολα να βρει να το δώσει, αφού δεν πωλείται σκέτο το slim... 

Καλημέρα! Για να βγάλω ήχο σε bluetooth speaker χρειάζεται αντάπτορας ; δεν υπάρχει άλλος τρόπος;

Επίσης, τελικά πόσο μεγάλο ρόλο παίζουν τα HZ και το HDMI 2.1 στην τηλεόραση; Χάνει πάρα πολύ το p5 σε budget tv, 60hz/χωρίς hdmi 2.1;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...