Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Απο κονσόλα διαλέγεις άλλη "έκδοση" από τις 3 τελίτσες δίπλα από το play game αν θυμάμαι καλά. Από browser/ps app είναι πιο εμφανές η επιλογή 

Τίποτα δεν κάνει

This product is unavailable for the following reasons: You already own the following products, which conflict with the product you're trying to buy: STAR WARS™ Battlefront"

You already own the following products, which conflict with the product you're trying to buy:

• STAR WARS™ Battlefront™
Επεξ/σία από Vasilis 07
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

20 ώρες πριν, Nik1239 είπε

Να κάνω μια ερώτηση εδώ μιας και δεν βρήκα κάτι σχετικό με μια απλή αναζήτηση.

Γίνεται να βρω από κάπου τελειωμένο save για το control; Θέλω πριν παίξω το aw2 να παίξω τα dlc του control.

Αγόρασα πρόσφατα το game στο ps5 την Ultimate edition (10€) για να παίξω τα dlc μιας και είχα μόνο το base game από το epic (δωρεάν) στο pc και το είχα τελειώσει εκεί. Υπάρχει κάποιος τρόπος ή πρέπει να ξαναπαίξω το control όλο αναγκαστικά; Δε λέω ωραίο παιχνίδι αλλά το τελείωσα σχετικά πρόσφατα και είναι αρκετά μεγάλο για να το τελειώσω πάλι και ο χρόνος περιορισμένος. 

Λίγο που έψαξα σε Google και Reddit βρήκα τρόπους μόνο για το pc.

Δεν το εχω κανει αλλα αν εχεις ενεργοποιησει τα cloud saves στο pc και εχεις κανει συνδεση το λογαριασμο epic στο playstation δε μεταφερεται αυτοματα η προοδος στο παιχνιδι;

13 λεπτά πριν, leo066 είπε

Τι θέλεις να μάθεις?

Σε 4K 60hz μπορείς να βγάλεις RGB HDR? Σε όλα τα ports YUV422 έχω. Μάλλον γιατί δεν έχει 2.1 port, ασχέτως άμα λέει ότι έχει?

19 λεπτά πριν, dimitris234 είπε

Δεν το εχω κανει αλλα αν εχεις ενεργοποιησει τα cloud saves στο pc και εχεις κανει συνδεση το λογαριασμο epic στο playstation δε μεταφερεται αυτοματα η προοδος στο παιχνιδι;

εχω την εντυπωση πως δεν γινεται κατι τετοιο με την επικ αλλα θα το τσεκαρω

1 ώρα πριν, Nik1239 είπε

εχω την εντυπωση πως δεν γινεται κατι τετοιο με την επικ αλλα θα το τσεκαρω

Μαλλον δε γινεται. Δεν το βρηκα σε καμια λιστα με cross progression παιχνιδια. Ουτε στο site της 505 δεν αναφερει τιποτα.

• Like 1

10 λεπτά πριν, dimitris234 είπε

Μαλλον δε γινεται. Δεν το βρηκα σε καμια λιστα με cross progression παιχνιδια. Ουτε στο site της 505 δεν αναφερει τιποτα.

Ναι το τσεκαρα και εγώ.

Καλημέρα σε όλους.

Έχει κανείς το παιχνίδι "Η γνώση είναι δύναμη" σε PS5 να μου πει αν παίζει σωστά;
Με ενδιαφέρει όποιος το έχει παίξει σε PS5 να μου πει εμπειρία, γιατι θεωρητικά αφού είναι παιχνίδι PS4 θα παίζει.

Παίζει σωστά; Επίσης επειδή διαβάζω διάφορα για την εφαρμογή στα κινητά, ότι κάνει διακοπές κτλ, έχει όντως πρόβλημα;

Θέλω να το πάρω να παίζω με την οικογένεια και φίλους, αλλά διστάζω πολύ με αυτά που έχω διαβάσει για το πως παίζει σε PS5.

Ευχαριστώ

12 λεπτά πριν, Snip είπε

Καλημέρα σε όλους.

Έχει κανείς το παιχνίδι "Η γνώση είναι δύναμη" σε PS5 να μου πει αν παίζει σωστά;
Με ενδιαφέρει όποιος το έχει παίξει σε PS5 να μου πει εμπειρία, γιατι θεωρητικά αφού είναι παιχνίδι PS4 θα παίζει.

Παίζει σωστά; Επίσης επειδή διαβάζω διάφορα για την εφαρμογή στα κινητά, ότι κάνει διακοπές κτλ, έχει όντως πρόβλημα;

Θέλω να το πάρω να παίζω με την οικογένεια και φίλους, αλλά διστάζω πολύ με αυτά που έχω διαβάσει για το πως παίζει σε PS5.

Ευχαριστώ

Το ειχα στο PS4 το εβαλα και στο PS5 και παιζει μια χαρα. Εχω καιρο να παιξω αλλα στις αρχες που το ειχαμε δοκιμασει ηταν κομπλε.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...