Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

18 λεπτά πριν, Dorian είπε

bluetooth στικάκια υποστηρίζει τα πάντα; θελω να δοκιμάσω κάποια τυπου airpods. 

Αμαρτία από τον Θεό εκτός αν παίζεις fortnite και overwatch μόνο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

SOS 

Έπαιζαν τα μικρά το rayman legends και καταλάθος η μικρή πάτησε new game και έχει χαθεί όλη πρόοδος! Δεν έχει πολλαπλά save, υπάρχει περίπτωση να μπορεί να βρεθεί το αρχικό save; στον χώρο αποθηκευσης στην κονσόλα έχει ένα αρχείο για κάθε παιχνίδι 

IMG-837d8d34f3ef6b32d2238f8781ce784c-V.jpg

IMG-a06cdc1e305427942b92f389ecba103e-V.jpg

Επεξ/σία από JDimi

1 hour ago, JDimi said:

SOS 

Έπαιζαν τα μικρά το rayman legends και καταλάθος η μικρή πάτησε new game και έχει χαθεί όλη πρόοδος! Δεν έχει πολλαπλά save, υπάρχει περίπτωση να μπορεί να βρεθεί το αρχικό save; στον χώρο αποθηκευσης στην κονσόλα έχει ένα αρχείο για κάθε παιχνίδι 

IMG-837d8d34f3ef6b32d2238f8781ce784c-V.jpg

IMG-a06cdc1e305427942b92f389ecba103e-V.jpg

Από το data save management της κονσόλας δες αν έχει αποθηκευτεί στο Cloud και κατέβασε το στην κονσόλα.

• Like 1

2 ώρες πριν, Charismo είπε

Από το data save management της κονσόλας δες αν έχει αποθηκευτεί στο Cloud και κατέβασε το στην κονσόλα.

το κοίταξα, δεν είχε γίνει στο συγκεκριμένο αποθήκευση στο cloud, δεν πειράζει. Έληξε ο πόλεμος και τους έγινε ένα μαθηματάκι περί συνεργασίας!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλος θα ήθελα την βοήθεια σας ένας φίλος μου αγόρασε ένα ps5 έχω και εγώ ps5 ήθελε να κάνει συνδρομή και επειδή δεν είχε λόγο της αγοράς κονσόλας του είπα να του βάλω τα μισά και ν έχουμε μαζί τον λογαριασμό.

Έβαλα τον λογαριασμό του λιπών στην κονσόλα μου και μπήκα και κατέβασα ένα παιχνίδι μετά πήγα στον δικό μου λογαριασμό για να παίξω το παιχνίδι και μου έχει λουκέτο δίπλα στο παιχνίδι τι πρέπει να κάνω για να μου διαμιραζει την συνδρομή? 

Αν μπορεί σας παρακαλώ κάποιος να με βοηθήσει να μου πει πως γίνεται γιατί τώρα δεν έχει και 50 ευρό να μου δώσει πίσω 

Επεξ/σία από andreas443

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, andreas443 είπε

Καλησπέρα σε όλος θα ήθελα την βοήθεια σας ένας φίλος μου αγόρασε ένα ps5 έχω και εγώ ps5 ήθελε να κάνει συνδρομή και επειδή δεν είχε λόγο της αγοράς κονσόλας του είπα να του βάλω τα μισά και ν έχουμε μαζί τον λογαριασμό.

Έβαλα τον λογαριασμό του λιπών στην κονσόλα μου και μπήκα και κατέβασα ένα παιχνίδι μετά πήγα στον δικό μου λογαριασμό για να παίξω το παιχνίδι και μου έχει λουκέτο δίπλα στο παιχνίδι τι πρέπει να κάνω για να μου διαμιραζει την συνδρομή? 

Αν μπορεί σας παρακαλώ κάποιος να με βοηθήσει να μου πει πως γίνεται γιατί τώρα δεν έχει και 50 ευρό να μου δώσει πίσω 

Πρεπει στο δικό σου PS5 η επιλογή "Κοινοποίηση οθόνης και παιχνίδι εκτος συνδεσης" να ειναι ενεργοποιημένο και στο δικό του PS5 απενεργοποιημένο και να ειναι πάντα συνδεδεμένο στο ιντερνετ. Ολα αυτά ισχύουν εφόσον ο λογαριασμός του φίλου σου, ειναι αυτός που έχει το plus

Επεξ/σία από vorlon68
  • Like 1

Να κάνω μια ερώτηση εδώ μιας και δεν βρήκα κάτι σχετικό με μια απλή αναζήτηση.

Γίνεται να βρω από κάπου τελειωμένο save για το control; Θέλω πριν παίξω το aw2 να παίξω τα dlc του control.

Αγόρασα πρόσφατα το game στο ps5 την Ultimate edition (10€) για να παίξω τα dlc μιας και είχα μόνο το base game από το epic (δωρεάν) στο pc και το είχα τελειώσει εκεί. Υπάρχει κάποιος τρόπος ή πρέπει να ξαναπαίξω το control όλο αναγκαστικά; Δε λέω ωραίο παιχνίδι αλλά το τελείωσα σχετικά πρόσφατα και είναι αρκετά μεγάλο για να το τελειώσω πάλι και ο χρόνος περιορισμένος. 

Λίγο που έψαξα σε Google και Reddit βρήκα τρόπους μόνο για το pc.

6 ώρες πριν, Nik1239 είπε

Γίνεται να βρω από κάπου τελειωμένο save για το control; Θέλω πριν παίξω το aw2 να παίξω τα dlc του control.

Αγόρασα πρόσφατα το game στο ps5 την Ultimate edition (10€) για να παίξω τα dlc μιας και είχα μόνο το base game από το epic (δωρεάν) στο pc και το είχα τελειώσει εκεί. Υπάρχει κάποιος τρόπος ή πρέπει να ξαναπαίξω το control όλο αναγκαστικά; Δε λέω ωραίο παιχνίδι αλλά το τελείωσα σχετικά πρόσφατα και είναι αρκετά μεγάλο για να το τελειώσω πάλι και ο χρόνος περιορισμένος. 

Το ps5 φαίνεται να υποστηρίζει μεταφορά saves απο ps4 μέσω usb, αν βρεις save λογικά θα μπορέσεις να το βάλεις μέσα

https://www.techradar.com/how-to/how-to-transfer-ps4-save-data-to-ps5 (option 3)

1 ώρα πριν, nickol-us είπε

Το ps5 φαίνεται να υποστηρίζει μεταφορά saves απο ps4 μέσω usb, αν βρεις save λογικά θα μπορέσεις να το βάλεις μέσα

https://www.techradar.com/how-to/how-to-transfer-ps4-save-data-to-ps5 (option 3)

Θα πρέπει όμως νομίζω να είναι ίδια version του παιχνιδιού. Αλλιώς δεν θα δουλέψει.

• Like 1

8 ώρες πριν, Nik1239 είπε

Για μεταφορά save από PC σε κονσόλα μου ακούγεται κάτι πολύ δύσκολο και ούτε θα το σκεφτόμουν . Εδώ μέχρι πρότινος, σε περίπτωση που αγόραζες ψηφιακά ένα παιχνίδι και έκανες πρόοδο, δεν μπορούσες αργότερα σε περίπτωση αγοράς του παιχνιδιού σε φυσική μορφή να μεταφέρεις εκεί τα saves σου. Τώρα είχα κάπου διαβάσει ότι το διορθώσαν, αλλά και πάλι δεν έτυχε να το χρησιμοποιήσω. Όσον αφορά για την περίπτωση σου, δεν νομίζω ότι υπάρχει λύση και επίσης αφού τελείωσες προσφάτως το Control και δεν έχεις διάθεση ξανά (δεν είναι και εύκολο τόσο μεγάλο παιχνίδι) εγώ θα σου πρότεινα να μην καίγεσαι και τόσο για το DLC, ένα μάτσο docs πάλι είναι με λίγα να προσφέρει στο παικτικό συνολικά. Δες το σε κανένα walkthrough αν δεν θες να έχεις χάσει κάτι από το κόσμο του Alan Wake. 

4 ώρες πριν, nickol-us είπε

Η ultimate edition που έχω είναι νομίζω μόνο για το ps5 και δεν το υποστηρίζει και το παιχνίδι μεταφορά από το 4. Πρέπει να βρω από την ίδια version του παιχνιδιού. Αν κάποιος εδώ έχει τελειώσει το παιχνίδι και έχει ακόμα τα saves ας μου στείλει ένα πμ μήπως και δουλέψει.

2 ώρες πριν, Tifa_LockHeart είπε

Δες το σε κανένα walkthrough αν δεν θες να έχεις χάσει κάτι από το κόσμο του Alan Wake. 

Γενικά δεν μου αρέσει αυτή η λύση για αυτό δεν το έχω δει ήδη από YouTube. Μια δυο φορές που έκανα κάτι τέτοιο το μετάνιωσα.

Έχω κατεβάσει από την συνδρομή ένα Star wars. Θέλω να το πάρω ψηφιακό αλλά μου λέει ότι το έχω και δεν επιτρέπει αγορά.Υπάρχει περίπτωση να αλλάξει κάτι ? (άλλο λογαριασμό δεν θέλω).

43 λεπτά πριν, Vasilis 07 είπε

Έχω κατεβάσει από την συνδρομή ένα Star wars. Θέλω να το πάρω ψηφιακό αλλά μου λέει ότι το έχω και δεν επιτρέπει αγορά.Υπάρχει περίπτωση να αλλάξει κάτι ? (άλλο λογαριασμό δεν θέλω).

Απο κονσόλα διαλέγεις άλλη "έκδοση" από τις 3 τελίτσες δίπλα από το play game αν θυμάμαι καλά. Από browser/ps app είναι πιο εμφανές η επιλογή 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...