Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 hours ago, Charismo said:

..Εγώ για παράδειγμα έχω ορίσει του PS4 στον internal και του PS5 να πηγαίνουν στον m.2

Κριμα εντελως η χρηση του εσωτερικου για ps4, αυτα βαλτα σε εξωτερικο usb, ειτε ssd ειτε και μηχανικο.

1 hour ago, Tifa_LockHeart said:

Εξωτερικός με καλώδιο δεν παίζει ps5 games.

Εξωτερικός Μ.2 παίζει τα πάντα.

Εσωτερικός Μ.2 παίζει τα πάντα. (fixed)

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με κάλεσαν σήμερα απο Πλαίσιο να πάω να παραλάβω τη νέα συσκευή. Εντάξει κύλησε πολύ ομαλά η διαδικασία και γρήγορα. 

Βέβαια μου είπε ο τεχνικός ότι την νέα συσκευή την ενεργοποίησε αυτός πρώτα για να δει ότι δουλεύει το disk driver (που είχε το πρόβλημα στη δική μου) και δεν είναι και αυτή ελαττωματική. 

Καχύποπτη ερώτηση τώρα.
Πως ξέρω εγώ ότι απλά δεν επισκευάσαν το Playstation που μου είχαν παραδόσει αρχικά ή ότι δεν μου δίνουν ένα άλλο επισκευασμένο Playstation και ότι αυτο που θα πάρω είναι όντως του κουτιού;

7 minutes ago, PortgasDiAce said:

Με κάλεσαν σήμερα απο Πλαίσιο να πάω να παραλάβω τη νέα συσκευή. Εντάξει κύλησε πολύ ομαλά η διαδικασία και γρήγορα. 

Βέβαια μου είπε ο τεχνικός ότι την νέα συσκευή την ενεργοποίησε αυτός πρώτα για να δει ότι δουλεύει το disk driver (που είχε το πρόβλημα στη δική μου) και δεν είναι και αυτή ελαττωματική. 

Καχύποπτη ερώτηση τώρα.
Πως ξέρω εγώ ότι απλά δεν επισκευάσαν το Playstation που μου είχαν παραδόσει αρχικά ή ότι δεν μου δίνουν ένα άλλο επισκευασμένο Playstation και ότι αυτο που θα πάρω είναι όντως του κουτιού;

Δηλαδή το άνοιξε για να το δοκιμάσει? Άρα εκ των πραγμάτων δεν θα είναι του κουτιού. 😛

Τώρα όπως και να έχει δεν μπορείς να ξέρεις αν δεν είναι refurbished.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 minutes ago, Charismo said:

Δηλαδή το άνοιξε για να το δοκιμάσει? Άρα εκ των πραγμάτων δεν θα είναι του κουτιού. 😛

Τώρα όπως και να έχει δεν μπορείς να ξέρεις αν δεν είναι refurbished.

Αυτό ακριβώς είπα και εγώ. Όταν πάω θα του ζητήσω αν γίνεται να μου δώσει σφραγισμένο. Γιατί αυτό και refurbished να είναι εγώ δεν μπορώ να το καταλάβω.  

Και ελπίζω να βγάλω άκρη, αν και δύσκολο.

Επεξ/σία από PortgasDiAce

2 ώρες πριν, PortgasDiAce είπε

Καχύποπτη ερώτηση τώρα.

Δεν εχει καποιο οφελος το πλαισιο ειτε να επισκευασει κονσολα σε εγγυηση και ουτε εχει refurbished. Το ιδιο ισχυει και για τις αλλες μεγαλες εταιριες.

54 λεπτά πριν, Mitroglou7 είπε

Δεν εχει καποιο οφελος το πλαισιο ειτε να επισκευασει κονσολα σε εγγυηση και ουτε εχει refurbished. Το ιδιο ισχυει και για τις αλλες μεγαλες εταιριες.

Όσες του γυρνάνε αυτοί που μετανιώνουν και είναι εντός 15ημέρου τι να τις κάνει άραγε το (κάθε) Πλαίσιο; Τις γυρνάει πίσω στη Sony;

15 λεπτά πριν, -WISE- είπε

Όσες του γυρνάνε αυτοί που μετανιώνουν και είναι εντός 15ημέρου τι να τις κάνει άραγε το (κάθε) Πλαίσιο; Τις γυρνάει πίσω στη Sony;

Σωστό. Δε το είχα σκεφτεί. Βέβαια δεν είναι refurbished αυτές αλλά ας πούμε "open box".

1 ώρα πριν, Mitroglou7 είπε

Σωστό. Δε το είχα σκεφτεί. Βέβαια δεν είναι refurbished αυτές αλλά ας πούμε "open box".

Το κακό σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ότι η συσκευή ανοίχτηκε,  μπήκε στην πρίζα, δουλεύτηκε, το χειριστήριο χρησιμοποιήθηκε και πιθανόν κάποιος να έτρωγε Doritos παίζοντας 😄

2 hours ago, -WISE- said:

Το κακό σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ότι η συσκευή ανοίχτηκε,  μπήκε στην πρίζα, δουλεύτηκε, το χειριστήριο χρησιμοποιήθηκε και πιθανόν κάποιος να έτρωγε Doritos παίζοντας 😄

Τουλάχιστον θα ήταν προτιμότερο απ’το να πήγαινε τουαλέτα και να το έπιανε χωρίς να πλυθεί. Βέβαια αν ο φίλος είναι τόσο τυχερός μπορεί ο τεχνικός να είχε κάνει και τα δύο. 😛

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Refurbished νομίζω στέλνει η Sony μόνο για αντικατάσταση ελαττωματικών εντός εγγύησης. Και γενικά αυτά είναι χωρίς το original κουτί. Άρα άμα σου δώσουν το κουτί, με το ίδιο serial number με το PS5, δύσκολο να είναι refurbished. Δεν ξέρω για DOA από πλαίσιο, αλλά από αντικατάσταση εντός εγγύησης με ίδιο προϊόν πάντα είτε μου άνοιγαν το κουτί μπροστά μου και μου τα έδιναν όλα, είτε κράταγαν το κουτί και μου έδιναν μόνο το προϊόν. Είναι η πολιτική τους.

Επεξ/σία από nick_souvlaki

Υπάρχει πιθανότητα να είναι PS5 από επιστροφή προηγούμενου πελάτη. Άν ήθελε να ελέγξει το drive θα έπρεπε να στο ανοίξει μπροστά σου με την έγκριση σου και να το τσεκάρει επιτόπου. Εφόσον το πήρες ανοιγμένο θα έπρεπε να το πάρεις με έκπτωση ως προϊόν ανοιγμένης συσκευασίας ή να μπορείς να αρνηθείς να το παραλάβεις σε αυτή την κατάσταση.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...