Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

18 λεπτά πριν, PortgasDiAce είπε

Ωχ μην μου λες τέτοια 😂

Ευχομαι να μην πάθεις κάτι παρόμοιο. Αλλά γενικά είναι όλοι τους στην ευκαιρία να σου την φέρουν μάνες καημένες. Για να επιταχύνω τις αναμονές και την αδιαφορία είχε επικοινωνήσει με τον συνήγορο του πολίτη, που μόλις  το ακούσαν αμέσως ανασκουμπώθηκαν. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Κανονικα ισχυει 7ημερο DOA. Ειχα τυχει παλαιοτερα προβληματικο XBOX 360 E και πηγαν να μου πουν για αποστολη σε MS κτλ. Τους ορμηξα για το DOA που αναγραφοταν και στην αποδειξη και μου το αλλαξαν με αλλο σε 10 λεπτα…

Ετσι θα παει το πραγμα. Εγω τους το αφησα να το δουν και θα με καλεσουν αυριο. αν μου πουν κανενα τετοιο για αντιπροσωπια θα τους πω κατευθειαν για το DOA.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εδω Τσεχια απο το νομο οτι αγορασεις εχεις δικαιωμα να το επιστρεψεις μεσα σε διαστημa 15 μερων και oi εταιρειες δεν μπορουν καν να σου πουν κατι.. Μου ειχε συμβει με χαλασμενο sdd που απλα δεν τον διαβαζε το pc ,  πριν τον παω πισω την επομενη μερα , χτυπησα παραγγελια ακριβως τον ιδιο , και πηγα απο το καταστημα και ειπα , οτι αυτο που εχω αγορασει τον δινω πισω  , το κοιτανε στο συστημα ολα καλα μου λενε ,  θελετε επιστροφη χρηματων η επειδη βλεπουμε εχετε νεα παραγγελια να κανουμε πιστωση σε αυτη και να παρετε το νεο sdd.  Απλα μεταφορα στη νεα παραγγελια και σε 1 μερα ειχα κανονικα αντικατασταση με νεο. Το ιδιο μπορει να συμβει με οτιδηποτε προιον , οποτε αυτο θα εκανα και αν ειμουν στην θεση να μου τυχει χαλασμενο ps5. ( μετα θα ηταν δικη τους δουλεια να κανουν ελεγχο το προιον κλπ )

Γενικα εχουν νομους που προστατευουν τον καταναλωτη , και βαζουν τις επιστροφες μετα απο δικο τους ελεγχο ( και αν απλα ειναι επιστροφη απο καποιον που απλα δεν του αρεσε ) το βαζουν  κανονικα σαν πωληση με σημειωση οτι ειναι ανοιγμενο πριον και το πουλανε φτηνοτερα

Επεξ/σία από enable_your_mind

11 ώρες πριν, enable_your_mind είπε

Εδω Τσεχια απο το νομο οτι αγορασεις εχεις δικαιωμα να το επιστρεψεις μεσα σε διαστημa 15 μερων και oi εταιρειες δεν μπορουν καν να σου πουν κατι.. Μου ειχε συμβει με χαλασμενο sdd που απλα δεν τον διαβαζε το pc ,  πριν τον παω πισω την επομενη μερα , χτυπησα παραγγελια ακριβως τον ιδιο , και πηγα απο το καταστημα και ειπα , οτι αυτο που εχω αγορασει τον δινω πισω  , το κοιτανε στο συστημα ολα καλα μου λενε ,  θελετε επιστροφη χρηματων η επειδη βλεπουμε εχετε νεα παραγγελια να κανουμε πιστωση σε αυτη και να παρετε το νεο sdd.  Απλα μεταφορα στη νεα παραγγελια και σε 1 μερα ειχα κανονικα αντικατασταση με νεο. Το ιδιο μπορει να συμβει με οτιδηποτε προιον , οποτε αυτο θα εκανα και αν ειμουν στην θεση να μου τυχει χαλασμενο ps5. ( μετα θα ηταν δικη τους δουλεια να κανουν ελεγχο το προιον κλπ )

Γενικα εχουν νομους που προστατευουν τον καταναλωτη , και βαζουν τις επιστροφες μετα απο δικο τους ελεγχο ( και αν απλα ειναι επιστροφη απο καποιον που απλα δεν του αρεσε ) το βαζουν  κανονικα σαν πωληση με σημειωση οτι ειναι ανοιγμενο πριον και το πουλανε φτηνοτερα

Ακούγεται πάρα πολύ ωραίο, μακάρι να δούλευε έτσι και εδώ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 hours ago, PortgasDiAce said:

Κανει εναν περιεργο θορυβο οταν ανοιγει και κλεινει η κονσολα. Οταν το βαζω ακουγεται να γυριζει ναι. 

Στην οθονη δεν βγαζει καποιο σφαλμα, αλλα απο την αλλη δεν εμφανιζει ψηλα στο κεντρο το σημα του cd που απο οτι ειδα επρεπε να δειχνει. 

Ελπιζω να θεωρειται doa και να μην το παω και μου αρχισουν τα δικα τους. 

Το mail που να το στειλω? Στο πλαισιο ή στην Σονυ?

Εάν ακούς αυτό τον ήχο (Ήχος κατά την εκκίνηση) δεν είναι σχετικός με το πρόβλημα σου. Το έχουν και τα τρία PS5 που έχω εγώ και φίλοι μου και δουλέυουν κανονικά εδώ και 2 χρόνια.Το κάνει για να δεί η κονσόλα άμα υπάρχει δίσκος μέσα, από ότι έχω καταλάβει.

Επεξ/σία από nick_souvlaki

5 minutes ago, nick_souvlaki said:

Εάν ακούς αυτό τον ήχο (Ήχος κατά την εκκίνηση) δεν είναι σχετικός με το πρόβλημα σου. Το έχουν και τα τρία PS5 που έχω εγώ και φίλοι μου και δουλέυουν κανονικά εδώ και 2 χρόνια.Το κάνει για να δεί η κονσόλα άμα υπάρχει δίσκος μέσα, από ότι έχω καταλάβει.

Δεν ακουγεται μονο κατα την εκκινηση, αλλά και όταν έβαζα μεσα τον δίσκο. 

Καλησπέρα ίσως να εχει κάνει ξανά κάποιος αυτες τις ερωτήσεις 

1) Ποια είναι η καλύτερη θέση να έχουμε το PS5 όρθια η ξαπλωτά .?

2) Αν προσθέσουμε έναν SSD προστίθεται στον ήδη υπάρχοντα χώρο της κονσόλας η λειτουργεί μόνο με τον SSD.?

25 λεπτά πριν, Davanelo15 είπε

1) Ποια είναι η καλύτερη θέση να έχουμε το PS5 όρθια η ξαπλωτά?

Δεν υπάρχει "καλύτερη", οπτικό είναι το θέμα, οποτε βάλτο όπως θες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, Davanelo15 said:

2) Αν προσθέσουμε έναν SSD προστίθεται στον ήδη υπάρχοντα χώρο της κονσόλας η λειτουργεί μόνο με τον SSD.?

1) Λειτουργικά δεν υπάρχει διαφορά. Όπως σε βολεύει στο χώρο που έχεις διαμορφώσει.

2) Ο SSD φαίνεται σαν επέκταση του εσωτερικού δίσκου. Έχει ειδικό slot εύκολα προσβάσιμο για την προσθήκη του δίσκου και βλέπεις πλέον στα settings Internal και m.2 storage. Μπορείς επίσης να επιλέξεις πού θα αποθηκεύεις τα παιχνίδια PS4 και PS5. Εγώ για παράδειγμα έχω ορίσει του PS4 στον internal και του PS5 να πηγαίνουν στον m.2

Επεξ/σία από Charismo
  • Like 1

1 ώρα πριν, Davanelo15 είπε

Πρέπει να γνωρίζεις όμως ότι αν βάλεις παιχνίδια του ps5 στον εξωτερικό δίσκο SSD, θα πρέπει να τα μετακινήσεις στον εσωτερικό δίσκο της κονσόλας για να παίζουν. Ειδάλλως τα έχεις στον εξωτερικό μόνο ως αποθήκευση.

4 λεπτά πριν, Tifa_LockHeart είπε

Πρέπει να γνωρίζεις όμως ότι αν βάλεις παιχνίδια του ps5 στον εξωτερικό δίσκο SSD, θα πρέπει να τα μετακινήσεις στον εσωτερικό δίσκο της κονσόλας για να παίζουν. Ειδάλλως τα έχεις στον εξωτερικό μόνο ως αποθήκευση.

Μόνο εαν είναι εξωτερικός δίσκος (με usb δηλαδή) και όχι ο έξτρα nvme που μπορεί να μπει.

• Like 1

9 minutes ago, Tifa_LockHeart said:

Έκανα λάθος όταν είπα external. Ως m.2 φαίνεται και εννοεί το δίσκο που χρησιμοποιείται ως επέκταση.

Παίζει κανονικά τα παιχνίδια PS5 και από εκεί.

16 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε

Μόνο εαν είναι εξωτερικός δίσκος (με usb δηλαδή) και όχι ο έξτρα nvme που μπορεί να μπει.

Εξωτερικός με καλώδιο δεν παίζει ps5 games.

Εξωτερικός Μ.2 παίζει τα πάντα.

12 λεπτά πριν, Charismo είπε

Έκανα λάθος όταν είπα external. Ως m.2 φαίνεται και εννοεί το δίσκο που χρησιμοποιείται ως επέκταση.

Παίζει κανονικά τα παιχνίδια PS5 και από εκεί.

Ναι αυτό εννοώ..όχι με USB αλλά NVMe

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...