Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

8 ώρες πριν, ilias78 είπε

Για πείτε γνώμες για το gotham knights όσοι το έχετε παιξει. Η special edition (με το steelbook) έχει πέσει στα 25-30€. Αξίζει σαν τίτλος?

Το παίζω στο gamepass αυτό το διάστημα. Αν έχεις παίξει τα Arkham games και σου έχουν αφήσει μια φαγούρα για Gotham city, DC villains και skins για τις στολές των ηρώων είναι καλό. Το παίζω single player αλλά θεωρείται σαν "live service game" ή κάτι τέτοιο. 

Για 5-10 ευρώ όπως είπαν παραπάνω είναι καλό. (Το Arkham Knight παιχνίδι του 2015 έχει καλύτερα γραφικά πάντως.)

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ρε σεις, τι φάση το Trepang 2; Δεν το χα πάρει χαμπάρι ότι υπάρχει καν σαν ip ενώ στο Metacritic έχει 78 και 7,7.

Μου θυμίζει πολύ Doom, Killing floor κλπ. Το έχει δοκιμάσει κανείς;

Καλησπερα και απο εμενα. 
Πηρα και εγω το PS5 Disc Version με το Ghost of Tsusima απο το Πλαισιο και απο οτι φαινεται είναι ελατωματικό γιατι δεν μου διαβάζει το CD. Λεω να το πάω σήμερα απο το κατάστημα να δω τι παίζει (έχω πάρει και την εγγύηση τους για 4 χρόνια).

Έχετε καμία ίδεα τι πορεί να φταίει; 

• Sad 1

2 λεπτά πριν, PortgasDiAce είπε

Καλησπερα και απο εμενα. 
Πηρα και εγω το PS5 Disc Version με το Ghost of Tsusima απο το Πλαισιο και απο οτι φαινεται είναι ελατωματικό γιατι δεν μου διαβάζει το CD. Λεω να το πάω σήμερα απο το κατάστημα να δω τι παίζει (έχω πάρει και την εγγύηση τους για 4 χρόνια).

Υπαρχει περιπτωση να το βαζεις αναποδα; Χαζη ερωτηση αλλα ποτε δε ξερεις.

1 minute ago, Mitroglou7 said:

Υπαρχει περιπτωση να το βαζεις αναποδα; Χαζη ερωτηση αλλα ποτε δε ξερεις.

Επείδη έφαγα τρελό σκάλωμα μπήκα και είδα βιντεακι κιολας. Σωστά το βάζω. 😂

17 λεπτά πριν, PortgasDiAce είπε

Πολλά, από το λέιζερ, σύνδεση με motherboard κτλ κτλ. 

Το πας για doa. Στείλε και ένα mail να υπάρχει στα πρακτικά, πριν επικοινωνία μέσω τηλ. Αν και λογικά αν πας αύριο νωρίς, θα προλάβουν μέσα στην ημέρα να το αλλάξουν. 

Αν έχεις από ps4, δοκίμασε και εκείνο. Ακούγεται να ξεκινάει το cd να γυρίζει? Στην οθόνη τι σφάλμα βγάζει? 

4 minutes ago, SabotazNic said:

Πολλά, από το λέιζερ, σύνδεση με motherboard κτλ κτλ. 

Το πας για doa. Στείλε και ένα mail να υπάρχει στα πρακτικά, πριν επικοινωνία μέσω τηλ. Αν και λογικά αν πας αύριο νωρίς, θα προλάβουν μέσα στην ημέρα να το αλλάξουν. 

Αν έχεις από ps4, δοκίμασε και εκείνο. Ακούγεται να ξεκινάει το cd να γυρίζει? Στην οθόνη τι σφάλμα βγάζει? 

Κανει εναν περιεργο θορυβο οταν ανοιγει και κλεινει η κονσολα. Οταν το βαζω ακουγεται να γυριζει ναι. 

Στην οθονη δεν βγαζει καποιο σφαλμα, αλλα απο την αλλη δεν εμφανιζει ψηλα στο κεντρο το σημα του cd που απο οτι ειδα επρεπε να δειχνει. 

Ελπιζω να θεωρειται doa και να μην το παω και μου αρχισουν τα δικα τους. 

Το mail που να το στειλω? Στο πλαισιο ή στην Σονυ?

Μόλις τώρα, PortgasDiAce είπε

Το mail που να το στειλω? Στο πλαισιο ή στην Σονυ?

Πλαίσιο. Απλά πες ότι έχει εμφάνιση το τάδε θέμα, πως μπορώ να το επιστρέψω κτλ χωρίς να περιμένεις εκεί απάντηση. Πάρε και τηλ για πιο άμεσα. Τέτοια ώρα λογικά δεν θα καθυστερήσεις. 

Έχεις κοντά σου πλαίσιο? 

8 minutes ago, SabotazNic said:

Πλαίσιο. Απλά πες ότι έχει εμφάνιση το τάδε θέμα, πως μπορώ να το επιστρέψω κτλ χωρίς να περιμένεις εκεί απάντηση. Πάρε και τηλ για πιο άμεσα. Τέτοια ώρα λογικά δεν θα καθυστερήσεις. 

Έχεις κοντά σου πλαίσιο? 

Έχω ναι, στη Δαφνη.

Θα τους στείλω τώρα ενα μέιλ να υπάρχει.

Κάλα σήμερα αποκλείεται να μου το λύσουν το θέμα, αλλά δεν με πείραζει αυτό. Την ταλαιπωρία θέλω να αποφύγω και τα πολλά "Πήγαινε-έλα".

1 ώρα πριν, PortgasDiAce είπε

Καλησπερα και απο εμενα. 

Πολύ στενάχωρο ρε συ, σου κρυώσαν την χαρά με την νέα σου κονσόλα. Δεν κατηγορώ το κατάστημα, αλλά την ατυχία με την ελαττωματική κονσόλα που σου έτυχε. Εύχομαι να βγάλεις τουλάχιστον γρήγορα άκρη. 

51 λεπτά πριν, PortgasDiAce είπε

Κάλα σήμερα αποκλείεται να μου το λύσουν το θέμα, αλλά δεν με πείραζει αυτό. Την ταλαιπωρία θέλω να αποφύγω και τα πολλά "Πήγαινε-έλα".

Θα μπορούσες να πάρεις και τώρα τηλ. Αν στο service δεν έχει κίνηση, θα σου πουν άμεσα. Εγώ μια gpu που είχα αφήνει Καλαμαριά Θεσσαλονίκη 5 το απόγευμα, είχα απάντηση πριν τις 9

1 minute ago, Tifa_LockHeart said:

Πολύ στενάχωρο ρε συ, σου κρυώσαν την χαρά με την νέα σου κονσόλα. Δεν κατηγορώ το κατάστημα, αλλά την ατυχία με την ελαττωματική κονσόλα που σου έτυχε. Εύχομαι να βγάλεις τουλάχιστον γρήγορα άκρη. 

Αστα ξενέρωσα φουλ. Ας βγάλω ευξολα άκρη τώρα και δεν με νοιάζει. Βέβαια από το πλαίσιο μου είπαν ότι είναι να το πάνε στην αντιπροσωπία. 

12 λεπτά πριν, PortgasDiAce είπε

Αστα ξενέρωσα φουλ. Ας βγάλω ευξολα άκρη τώρα και δεν με νοιάζει. Βέβαια από το πλαίσιο μου είπαν ότι είναι να το πάνε στην αντιπροσωπία. 

Άσε είναι ότι να ναι η SONY και η αντιπροσωπεία. Με έιχαν όμηρο την κονσόλα του 4 pro που τους είχα πάει για κανένα μήνα μέχρι να μου πουν στην τελική , ότι δεν φτίαχνεται και μου δώσανε πίσω κάποια από τα χρήματα που δικαιούμουν. Έχασα όμως την κονσόλα στην οποία είχε χαλάσει μόνο το disc drive, αλλά ψηφιακά παιχνίδια έπαιζε κανονικά. Κάποιος από εκεί την καπάρωσε και μου δώσανε ψίχουλα , αλλά άντε να βρω δίκιο . 

6 minutes ago, Tifa_LockHeart said:

Άσε είναι ότι να ναι η SONY και η αντιπροσωπεία. Με έιχαν όμηρο την κονσόλα του 4 pro που τους είχα πάει για κανένα μήνα μέχρι να μου πουν στην τελική , ότι δεν φτίαχνεται και μου δώσανε πίσω κάποια από τα χρήματα που δικαιούμουν. Έχασα όμως την κονσόλα στην οποία είχε χαλάσει μόνο το disc drive, αλλά ψηφιακά παιχνίδια έπαιζε κανονικά. Κάποιος από εκεί την καπάρωσε και μου δώσανε ψίχουλα , αλλά άντε να βρω δίκιο . 

Ωχ μην μου λες τέτοια 😂

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...